Çok teşekkür ederim. Fotoğraf paylaşma durumum yok malesef.Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Fotoğraf paylaşabilme durumunuz varsa daha kolay yorum yapılabilir sanırım.
Çok teşekkür ederim. Fotoğraf paylaşma durumum yok malesef.
Egeliyim, zeytinyağından başka yağın tadını bilmem.. yağdan olacağını sanmıyorum ama bulaşıcı olduğu kesin babanın bağışıklık sistemi kuvvetli demek ki geçmiş olsun..
Ya belki olabilir ama hiç duymadım yağdan dolayı böyle bir problem yaşayanı ama dr a gitmeden tahmin yürütmek zorTeşekkürler.
Belki ağır gelmiş olabilir diye düşünmüştüm neden arıyorum ya saçmaladım belki de.
Ailece yediğiniz bişey dokundu desem..
Babanıza da geçerdi.
Bulaşsa yine ona da geçerdi.
Biz göz çibanı deriz. Nazar değince çıkar.
Onun gibi mi acaba.
Fotograf olsa iyi olurdu sadece oranin fotosunu cekseniz falan, Zeytinyagindan neden olsun ki. Hic duymadim boyle bir sey inanin.
Etrafı sert, ucu sivri demişsiniz. Aklıma siğil geldi.
Zeytinyağından olmaz, bulaşıcı bir hastalık olabilir, babanızda olmaması bulaşıcı olmadığını göstermez, belki onun bağışıklığı vardır, sadece sizde olsa yediğiniz birşey dokunmuş derdim ama annenizden size bulaşan bir hastalık gibi.Siğil hemen geçmez ama sanırım. Mesela çıkanlar bir iki güne kuruyor gibi oluyor yerine yenileri geliyor.
.Zeytinyağından olmaz, bulaşıcı bir hastalık olabilir, babanızda olmaması bulaşıcı olmadığını göstermez, belki onun bağışıklığı vardır, sadece sizde olsa yediğiniz birşey dokunmuş derdim ama annenizden size bulaşan bir hastalık gibi.
Kaşıntı olsa su çiçeği bile derdim, bulgular su çiçeğine de benziyor çünkü.
Siz vakit kaybetmeden doktora gidin, alerji olsa üçünüzde birden olma ihtimali zayıf üstelik besin alerjilerinde kaşıntı da olur, zeytinyağını zaten eleyin, yumurta, tereyağ, domates, süt ürünleri gibi şeyleri çok tüketiyor olsanız karaciğeriniz zayıf olabilir o yüzden bu gıdalar ağır geliyor, kabartılar oluyor ürtiker olabilirsiniz derdim ama iltihaplı kabartılar dışında kaşınma vb durum yok onu da eliyoruz mecburen, siğil olamaz siğil kendiliğinden geçmiyor, pıtırak gibi vücudun her yerinde bir anda siğil çıkma olasılığı da düşüktür, siz Aile hekiminize veya direkt hastanenin dahiliye bölümüne gidin, durumunuza göre sizi farklı branşlara yönlendirirler, korkmayın büyük ihtimalle tedavisi olan başka sorunlar yaratmayacak bir hastalıktır ama en kısa sürede teşhis ve tedavi yoluna gitmenizde yarar var..
Su çiçeği geçirmiştim küçükken çok kaşınıyordu
Annemde kardeşimde ve bende var gerçekten bulaşıcı sanırım. umarım masum bi şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?