bu nedir ki böyle?

Aishaliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
57
36
3
27
Herkese iyi geceler arkadaşlar.

Tam olarak yeri burası mı bilmiyorum ama delirmek üzereyim.
İlk önce annemde gördük.
10 gündür falan vücudunda ucu iltihaplı çıban benzeri şeyler çıkıyordu. Şimdi 1 haftadır bende ve kardeşimde de çıkmaya başladı. Annem dr’a git dememize rağmen umursamadı. bende okul vs. derken gitmedim dr’a.
Pazartesi ben dr’a gidicem inşallah.

Bir şey ısırıyor desem kaşıntı vs. hiçbir şey de yok.
Sadece etrafı sert ve acıyor. Evin de altını üstüne getirdim zaten. Böcek türevi bir şey bulamadım.

Bu arada sırtımın ortalarında yok mesela omuzlarımdan itibaren yan taraflarımda var sadece. Bir kaç tane de bacaklarımda çıkmış oturamıyorum acıyor.
Gerçekten bir anda o kadar çoğaldı ki...

Bulaşıcı bir şey de olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa ilk babama geçerdi diye düşünüyorum. Annemle daha çok vakit geçiriyor sonuçta.

Yediklerime kadar her şeye dikkat ediyorum inanın. Farklı hiçbir şey yemiyorum yani.

Sadece bu ara zeytinyağını fazla kullanıyoruz bir de hakiki babam ege’den getirmiş. Bundan olabilir mi ?

Sizce bu ne yahu?!
Böyle bir şey yaşayan var mı? En azından dr’a gidene kadar içim rahatlardı.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen korkuyorum.

Egeliyim, zeytinyağından başka yağın tadını bilmem.. yağdan olacağını sanmıyorum ama bulaşıcı olduğu kesin babanın bağışıklık sistemi kuvvetli demek ki geçmiş olsun..

Egeliyim, zeytinyağından başka yağın tadını bilmem.. yağdan olacağını sanmıyorum ama bulaşıcı olduğu kesin babanın bağışıklık sistemi kuvvetli demek ki geçmiş olsun..

Teşekkürler.
Belki ağır gelmiş olabilir diye düşünmüştüm neden arıyorum ya saçmaladım belki de.

Fotograf olsa iyi olurdu sadece oranin fotosunu cekseniz falan, Zeytinyagindan neden olsun ki. Hic duymadim boyle bir sey inanin.

Fotograf olsa iyi olurdu sadece oranin fotosunu cekseniz falan, Zeytinyagindan neden olsun ki. Hic duymadim boyle bir sey inanin.

Yok beslenme olarak sadece zeytinyağı kullanımını arttırdık bu ara.
Kendimce sebep arıyorum ya bi o geldi aklıma kesin ondandır demiyorum.

Siğil hemen geçmez ama sanırım. Mesela çıkanlar bir iki güne kuruyor gibi oluyor yerine yenileri geliyor.
Zeytinyağından olmaz, bulaşıcı bir hastalık olabilir, babanızda olmaması bulaşıcı olmadığını göstermez, belki onun bağışıklığı vardır, sadece sizde olsa yediğiniz birşey dokunmuş derdim ama annenizden size bulaşan bir hastalık gibi.
Kaşıntı olsa su çiçeği bile derdim, bulgular su çiçeğine de benziyor çünkü.

.

Su çiçeği geçirmiştim küçükken çok kaşınıyordu

Annemde kardeşimde ve bende var gerçekten bulaşıcı sanırım. umarım masum bi şeydir.

.

Su çiçeği geçirmiştim küçükken çok kaşınıyordu

Annemde kardeşimde ve bende var gerçekten bulaşıcı sanırım. umarım masum bi şeydir.
Siz vakit kaybetmeden doktora gidin, alerji olsa üçünüzde birden olma ihtimali zayıf üstelik besin alerjilerinde kaşıntı da olur, zeytinyağını zaten eleyin, yumurta, tereyağ, domates, süt ürünleri gibi şeyleri çok tüketiyor olsanız karaciğeriniz zayıf olabilir o yüzden bu gıdalar ağır geliyor, kabartılar oluyor ürtiker olabilirsiniz derdim ama iltihaplı kabartılar dışında kaşınma vb durum yok onu da eliyoruz mecburen, siğil olamaz siğil kendiliğinden geçmiyor, pıtırak gibi vücudun her yerinde bir anda siğil çıkma olasılığı da düşüktür, siz Aile hekiminize veya direkt hastanenin dahiliye bölümüne gidin, durumunuza göre sizi farklı branşlara yönlendirirler, korkmayın büyük ihtimalle tedavisi olan başka sorunlar yaratmayacak bir hastalıktır ama en kısa sürede teşhis ve tedavi yoluna gitmenizde yarar var.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…