- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
sandığım şeyde görsel olarak bende her ay aynı yerde oluyor. içerde bir kıl dışarı çıkamıyor orası şişip kızarıyor morarıyor. nedense hep aynı yerde oluyor. bir iğneyi alın ucunu alkolleyin ya da 80 derece kolonyalayın. derinin altına çok bastırmadan kılın altına doğru gelecek şekilde sokun. kılı çıkarın biraz da iltihap akıyor bazen alkollü pamukla silin geçer. ben öyle yapıyorum.kizlar tam bacak aramda kasigimin sag tarafinda bi sislik oldu cok minik, internette aradim kil koku iltihabi cikti basina gelen var mi ne yapmak lazim
sandığım şeyde görsel olarak bende her ay aynı yerde oluyor. içerde bir kıl dışarı çıkamıyor orası şişip kızarıyor morarıyor. nedense hep aynı yerde oluyor. bir iğneyi alın ucunu alkolleyin ya da 80 derece kolonyalayın. derinin altına çok bastırmadan kılın altına doğru gelecek şekilde sokun. kılı çıkarın biraz da iltihap akıyor bazen alkollü pamukla silin geçer. ben öyle yapıyorum.
eger gecmezse oyle yapacagim. dediginize gore tekrarlayan bir sey bu sanirim neyden kaynaklaniyor sizce?tavsiyem çok büyük değilse stril bir iğneyle kendiniz patlatın. yoksa kıl dönmesine kadar yolu var
yani aynı şey mi bilmiyorum ama muhtemelen iç çamaşırınızın cinsinden bölgeye sürtmesinden ya da bacak yağlarınız varsa onlardan kaynaklanıyor olabilir. epilasyon yönteminden bile olabilir. ben ağda yapıyorum o bölgeye batık yapabiliyor bazen iç çamaşırını dar giydiysem falan ondan oluyordur diye düşünüyorum. hiç doktora gidip de sormadım açıkçası. pamuklu iç çamaşırı falan giyin bir süre bol şeyler giyin temiz ve kuru tutun bakalım tekrarlayacak mı.eger gecmezse oyle yapacagim. dediginize gore tekrarlayan bir sey bu sanirim neyden kaynaklaniyor sizce?
ben de agda yapiyorum, ancak yillar once de agda yapiyordum son birkac yildir jilet kullandim hep. ic camasirini da hep pamuklu giyerim. tuhaf bir seyyani aynı şey mi bilmiyorum ama muhtemelen iç çamaşırınızın cinsinden bölgeye sürtmesinden ya da bacak yağlarınız varsa onlardan kaynaklanıyor olabilir. epilasyon yönteminden bile olabilir. ben ağda yapıyorum o bölgeye batık yapabiliyor bazen iç çamaşırını dar giydiysem falan ondan oluyordur diye düşünüyorum. hiç doktora gidip de sormadım açıkçası. pamuklu iç çamaşırı falan giyin bir süre bol şeyler giyin temiz ve kuru tutun bakalım tekrarlayacak mı.
Nasıl çözdünüz ?kizlar tam bacak aramda kasigimin sag tarafinda bi sislik oldu cok minik, internette aradim kil koku iltihabi cikti basina gelen var mi ne yapmak lazim
bir kaç kere kendiliğinden patladı sonra söndüNasıl çözdünüz ?
Aynı durum bende de var. Dışardan bakınca şişlik belli olmuyor ama morumsu renkte belli oluyor. İki parmağımla sıkar gibi yaptığımda deri altında nohut büyüklüğünde elime geliyor. Acaba içinde kıl var mı ki. İçeri mi büyüyor anlamadım. Sizinkinden kıl çıktı mı ?bir kaç kere kendiliğinden patladı sonra söndü
hayır sadece kan ve şeffaf akıntıAynı durum bende de var. Dışardan bakınca şişlik belli olmuyor ama morumsu renkte belli oluyor. İki parmağımla sıkar gibi yaptığımda deri altında nohut büyüklüğünde elime geliyor. Acaba içinde kıl var mı ki. İçeri mi büyüyor anlamadım. Sizinkinden kıl çıktı mı ?
Kıl kökü iltihabı sanırım. Kıl deliği var ama dışarıda kıl yok bu kafamı kurcalıyor. Ucu sivilce gibi olsa da iltihap görünse üstünde durmayacağım ama öyle de değil ki. İlk zamanlar acıyordu şimdi acımıyor ama elime hala yağ bezesi gibi geliyorhayır sadece kan ve şeffaf akıntıbenim de aynı sizinki gibi araştırdım biraz kıl dönmesinin belirtileri daha farklı. bu ne anlamadım ben de
Eşimde de var çok merak ediyorum ne olduğunu.Kıl kökü iltihabı sanırım. Kıl deliği var ama dışarıda kıl yok bu kafamı kurcalıyor. Ucu sivilce gibi olsa da iltihap görünse üstünde durmayacağım ama öyle de değil ki. İlk zamanlar acıyordu şimdi acımıyor ama elime hala yağ bezesi gibi geliyor
Ne zamandır var ki ? Belki kıl dönmesidir ya da başka bişeydir.Eşimde de var çok merak ediyorum ne olduğunu.
Kesmek istiyorum orayı
Bilmem ki ben evlendigimden beri var .Ne zamandır var ki ? Belki kıl dönmesidir ya da başka bişeydir.
Kıl dönmesi içeri doğru büyüyor ve cerrahi müdahale gerektiriyor. Kıl kökü iltihabı bi kac hafta en geç 1 ayda geçen bişey ve ağrılı oluyor. Ama kıl dönmesi ağrı göstermeyebilir. Bence doktora gösterin siz onu.Bilmem ki ben evlendigimden beri var .
Öncesini eşim bilmez, bilmiyor da
Dikkatsizdir ben inceleyen biriyim
Teşekkür ederzKıl dönmesi içeri doğru büyüyor ve cerrahi müdahale gerektiriyor. Kıl kökü iltihabı bi kac hafta en geç 1 ayda geçen bişey ve ağrılı oluyor. Ama kıl dönmesi ağrı göstermeyebilir. Bence doktora gösterin siz onu.
Git gide büyüyor. Mesela içeride misket kadar diyelim müdehale edilmedikçe ceviz gibi oluyor. Abimde kuyruk sokumunda vardı yıllar önce aldırdı. Dışarıdan ele gelen küçük şey ameliyatla alındığında kocaman bişeydi. Doktora gitmekte fayda var.Teşekkür ederz
Farzedelim kıl dönmesi
Müdahale ettirmedik
Birşey olur mu ki
Hangi doktoraGit gide büyüyor. Mesela içeride misket kadar diyelim müdehale edilmedikçe ceviz gibi oluyor. Abimde kuyruk sokumunda vardı yıllar önce aldırdı. Dışarıdan ele gelen küçük şey ameliyatla alındığında kocaman bişeydi. Doktora gitmekte fayda var.
Genel cerrahi kıl dönmesine bakıyordu o zamanlar.Hangi doktora
Cildiyeye mi gorunelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?