• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir bilen var mı ? Hanımlar genital bölgemde böyle bir şey çıktı vajinamın yanında bacağıma doğru

busealtasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
3
0
1
25

Eklentiler

• F5E4E7AB-745F-48F1-8627-4874977037C0.jpeg
    F5E4E7AB-745F-48F1-8627-4874977037C0.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 2.320
Son düzenleme:
Ne olduğunu bilmediğim için özellikle fotoğraf ekledim bu bi sağlık konusu
Evet ama ilk eklediğin fotoğrafta açıkça popon belliydi. Sonradan fotoğrafı kırptın. Neyse geçmiş olsun tekrardan. Yağ bezesi gibi duruyor. Doktora git.ğ

Evet ama ilk eklediğin fotoğrafta açıkça popon belliydi. Sonradan fotoğrafı kırptın. Neyse geçmiş olsun tekrardan. Yağ bezesi gibi duruyor. Doktora git.ğ
Dikkat etmemişim farkedince kırptım. Neyse teşekkür ederim inşallah yağ bezesidir 😕

Sigil ilaci kullan gecer.Oje seklinde ilk yakıyor sonra geçiyor.Bir kac defa kullanman yeterli.Yag bezesi vardi yüzümde bununla yok ettim.Eczaneye git soyle verirler zaten

Sigil ilaci kullan gecer.Oje seklinde ilk yakıyor sonra geçiyor.Bir kac defa kullanman yeterli.Yag bezesi vardi yüzümde bununla yok ettim.Eczaneye git soyle verirler zaten
Benimkine emin olamadım ben ya buna benzer sert ama sıkınca içinden kan geliyor sonra iz kalıp bu şekil oluyor araştırıyorum siğil de olabilir kan çıbanı da yazıyor ama bilemedim 🤦

Back