Açmak için çok uğraştım ya koyultmak istemiyorum direk açık küllü kumral veya sarı sürsem olmazmıDaha acarsan lastik gibi olur koyult bence
Bakım yapıyorum canım benim eşimde beğendi ama yer yer farklı olduğu için sevmedim bazı yerlerde sarılık varya o çok hoşuma gitti ona çevirebilsemKiz benim eşim de bu renk yap deyip duruyor saçımı
Şaka bir yana bence de koyu yap, daha çok yıpranmasın ama bakim falan yap önceden de bari azcık canlansin
Bir hafta geçti 3 hafta daha beklerim ozaman kadar hep bakım yaparımda nasıl düzelteceğimi koyultmadan biri söyleHemen üzerine boya sürmeyin 1 ay beklemeniz lazım yoksa kafada saç kalmaz
İşte biraz bekleyin 3 hafta daha,bu süre içinde de 40 çeşit yağ var aktarlarda ondan alıp haftada 2 kez bakım yapın toparlanır saçınız.Bir hafta geçti 3 hafta daha beklerim ozaman kadar hep bakım yaparımda nasıl düzelteceğimi koyultmadan biri söyle
Bu rengin tam adı neAyrıca renkte kötü birşey yok size tuhaf geliyor olabilir. Bir süre bekledikten sonra daha da açılacak ve tekrar açıcı sürdüğünüzde daha güzel olabilir. Ama mutlaka bekleyin bir süre saçlarınızı mahfeder hemen yaparsanız
Öyle yapiyim evet en iyisi bu o yağdan var bendeİşte biraz bekleyin 3 hafta daha,bu süre içinde de 40 çeşit yağ var aktarlarda ondan alıp haftada 2 kez bakım yapın toparlanır saçınız.
O 3 hafta içinde saç rengi zaten açılacak yıkandıkça. Siz de o süre sonunda tekrar aynı işlemi yaparsınız,açıcı ile açar üzerine kahve değil platin istiyorsanız platin sürün. O zaman daha hoş olucak
Bu rengin tam adı neben anlamadım
Öyle yapiyim evet en iyisi bu o yağdan var bende
İstediğim renk tam bu
Attım şimdiResim attıysanız yüklenmemiş tekrar deneyin atmayı
Attım şimdi
Tamam canım çok teşekkürler yardımın içinTek işlemde olacak birşey değil zaten bunu kolay kolay birebir yapamazsınız.
İkinci işlemden sonra yine bir işlem daha gerektirebilir.
Tamam canım çok teşekkürler yardımın için