- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
Bende bu inat varken tuttururum benceRica ederim umarım istediğiniz sonucu alırsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu inat varken tuttururum benceRica ederim umarım istediğiniz sonucu alırsınız :)
Açar mı rengini ya tutmaz gibi geliyorUstune ayni renk yada acici yerine acik kullu sari yapin hem rengi acilir hemde acici kullanmadan acmis olursunuz
Cok buyuk bi fark olmaz 1 2 ton acar ama acici yapmayin mahvedersiniz guzelim saci cok yipratir sacinizda bakirlikta var kullu kullanirsaniz bakirliginida alir biraz ama kotu olacagini sanmam cikolata kahve yapmistim ben daha once sacimi 2 boyamada cok guzel bi renk oldu acik kullu sariyla actida renginiAçar mı rengini ya tutmaz gibi geliyor
Küllüyle yapıyorum zaten ama hala o bakırlık gitmedi bidaha küllüyle yapınca gider inş bakalımCok buyuk bi fark olmaz 1 2 ton acar ama acici yapmayin mahvedersiniz guzelim saci cok yipratir sacinizda bakirlikta var kullu kullanirsaniz bakirliginida alir biraz ama kotu olacagini sanmam cikolata kahve yapmistim ben daha once sacimi 2 boyamada cok guzel bi renk oldu acik kullu sariyla actida rengini
Canım ne abartmıslar yok tekrar ac bilmem ne tekrar açarsan sacın kopar garnierin 11.1 gümüş elmas sarısımı öyle bi renk var hem küllü hemde 2-4 ton açma vaadediyor bununlan boya daha iyi hem açılır bi iki kez yaparsın sonrada güzel sarı olurKüllüyle yapıyorum zaten ama hala o bakırlık gitmedi bidaha küllüyle yapınca gider inş bakalım
Daha boyamadım yardımcı olursanız sevinirim bakım yapıyorum bu ara evde kolleston 8.1 açık küllü kumral varSaçını 1 ayda açan 3 kere boyayan yılda 4 renk değiştiren biri olarak tutturabilirsiniz tek boyamada o rengi. istedğiniz rengi ben de elde ettim yardımcı olabilirim eger boyamadıysanız
Profildeki sizseniz saç renginize bayıldım süper olmuşSaçını 1 ayda açan 3 kere boyayan yılda 4 renk değiştiren biri olarak tutturabilirsiniz tek boyamada o rengi. istedğiniz rengi ben de elde ettim yardımcı olabilirim eger boyamadıysanız
Cnm bakırin bi tonu gibi olmuş bende bazen kendim boyuyorum ama bi türlü ne kumral nede güzel bi sari tuttutamadim.hatta en son bende aynen sari tonlarda sacimin üstüne 8.1 yaptım ama aynen bu renk oldu alt sari dip bakır iğrenç oldu.cila yaptım şu sac kremi az boya ile o çirkin parlak turunculuk biraz gitti en son yıkadıkca düzeldiKahve rengi saçımı palette açıcıyla açtım üstüne 8.1 palette açık küllü kumralla boyadım yıkadıkça böyle oldu ne yapmam gerek bi daha mı rengini açsam yoksa tekrar 8.1 lemi boyasam ????? Yardımmmmm