• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne olabilir :(

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim.bu cumartesi için psikiyatristten randevu aldım :( sanırım bir psik.görünmek beni olmayan tüm hastalıklarımdan kurtaracak ama yine canımı sıkan bişey oldu :(
arkadaşlar geçen hafta sonu boğazımda ağrı vardı.ağzımı açıp aynadan baktım beyaz bir küçük leke var.pamukçuk gibi tam da bademciğimin üzerinde.sanırım şimdi o yara geçiyor ama bu kez de boğazımda takılma hissi var.sanki tam yutacağım yerde bir et beni oluşmuş yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyor :(
lütfen kızmayın sabırlı bir şekilde yorum yaparsanız çok dua edicem sizlere :(
aranızda aynı durumda olan var mı? yutkınurken boğazınd abişey takılma hissi olan? gidecek gibi ama gitmiyor :( acaba kanser mi oldu orası :(aynı durumda olan var mı?

Hemen nasıl kanser dıyosunuz ya .
Evham yapmayın lutfen.

yok ateşim yok ama yutkunuyorum gitmiyor :KK43: hpv virüsü kapmış olabilirim eski eşimden o siğil yapmıştır.siğil de kanser yapıyor :KK43:

Kulak burun boğaza göründünüz mü hiç?
Siğil varsa tespit ederler. Gerekirse biyopsi alınır, kanser mi değil mi görülür.

Back