• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne olabılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Selam kızlar

Dün genıtal bölgemde vulvada yanı dudakta bezelye kadar et benı gördum pembe renkte ustelık kasıntımda var cok korkuyorum. Randevu aldım bı kac gun var daha internetten baktım kanser yazıyodu boyle bosey olabılırmı ? Basına gelen varmı

Zaten randevu almışsınız aklınıza kötü şeyler getirmeyin ayrıca internete kalsa herşey kanser . Ben hiç birşey internetten bakmam sizde öyle yapın bence çok geçmiş olsun

Böyle birşey başıma gelmedi ama şunu biliyorum internet te ne araştırsan kanser çıkıyor lütfen bozmayın moralinizi belki bir enfeksiyon kapmışsınızdır doktor size en doğrusunu söyler bu süreçte üzmeyin kendinizi

Geçmiş olsun ins ciddi birşey değildir , şimdiden kuruntu yapmayın belki basit sivilcemsi tarzda birşey de olabilir nette çok abarti gereksiz bilgi var kafanızı karıştırmayın hiç.

Saolun
Zaten randevu almışsınız aklınıza kötü şeyler getirmeyin ayrıca internete kalsa herşey kanser . Ben hiç birşey internetten bakmam sizde öyle yapın bence çok geçmiş olsun
Saol canım aklımdan cıkmıyo valla kucul kızım var emzırıyorum hemen o geldı aklıma bensız ne yapar

İnternetten kendi kendinize tanı koymak mümkün olsaydı, doktorlara gerek kalmazdı ya. Hemen panik yapmayın. Belki yağ bezesi, belki dediğiniz gibi et beni, belki sivilce... Belki kaşıntı ve beze tamamen birbirinden bağımsız durumlar. Geçmiş olsun.

Saolun

Saol canım aklımdan cıkmıyo valla kucul kızım var emzırıyorum hemen o geldı aklıma bensız ne yapar
Kızın neden sensiz kalsın yapma allah aşkına ya bi sivilcedir orası hassas ıslak nokta sende bunu biliyorsun lütfen sakin ol

İki sene önce iki yanağımda da ne ben, ne kabuk, ikisinin arası böyle tuhaf bir oluşum çıktı. İnternetten baktım, cilt kanseri teşhisi koymak için tüm belirtiler mevcuttu. Doktora gittim, basit bir mantar cinsi çıktı, stresten olabiliyormuş. Yaktırdım, geçti. İnternette her şey kötü yola çıkıyor cidden.

Selam kızlar

Dün genıtal bölgemde vulvada yanı dudakta bezelye kadar et benı gördum pembe renkte ustelık kasıntımda var cok korkuyorum. Randevu aldım bı kac gun var daha internetten baktım kanser yazıyodu boyle bosey olabılırmı ? Basına gelen varmı
Bende olmuştu bi kaç defa, kendiliğinden patladı söndü gitti şişliği. hiç köy birşey aklıma gelmedi. araştırmadımda ama siz içinizi rahat ettirmek için gidin doktora en iyisi görünmekte fayda var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back