• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne ola ki

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Merhaba bdv ye actim acayip kafama takildi.
Her zaman 27 gunde bir olan adet dongusu 24 gune dustu 5 gun suren regl suresi 4 gune dustu ...
Bu ayda 10 gun erken geldi :(
Bu ne simdi ya
Bu konularda da acayip doktor korkum var
Bilgisi olan vardir diye konu aciyorum
Bi yardimci olur musunuz ???
Tesekkurler

Her zaman 27 gunde bir olan adet dongusu 24 gune dustu 5 gun suren regl suresi 4 gune dustu ...
Bu ayda 10 gun erken geldi :KK43:
Bu ne simdi ya
Tesekkurler
Merhaba aynı sorunlar ile bende doktora gittim menopoz dedi bence ihmal etmeden doktora gidin

yaşlandın mı witch:bicak:
ben artık takip etmeyi bıraktım günlük pedle bile geçirdiğim oluyor .arası uzadı vs.
doktora git menapoz başlangıcı falansa vakit harcama..

Bu ayda 10 gun erken geldi :KK43:
Bu ne simdi ya
Tesekkurler
21-35 gün arası olur adet döngüsü benim de yıllardır 4-5 gün önce olur öne atar arada bazı aylarda erken olur senede 1 defa oda şubat ayına denk gelir.Biraz daha takip edin olmazsa doktora gidersin.

Erken menopoz belirtisi olabiliyor bazen bence git doktora en azından erken menopoz ise geciktirebiliyor 1 2 sene kdr

Mevsimsel olabilir. Ama kanama miktarinda da ciddi bir azalma siz konusuysa menapoz olabilir. Doktora gorunun.

sadece bu ay mı öyle çok yorulumuş olabilirsin fiziksel bi zorlanma varsa, ya da yeni kullanmaya başladığın bi ilaç bi vitamin de yapmış olabilir, diğer ay da aynı olursa ihmal etme bence

Back