• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne kızlar?

hayır bulamadım :( bugun fare için yapışkan aldım koyucam. bakalım artık. fareyse de çıkar ortaya

allah yardımcın olsun canım ya ben evde bi hamam böüceğinin varlığından yatamıyorum valla seni düşünemiyorum :(

Cekip cok mu itiyorsun boruyu sanki biri bicakla kesmis gibi duruyor kac senedir kullaniyirsun belki eskimistir sen makine vs biseyi iterken yada itistirdiysen boruyu kopmustur fare olsa tikirti duyardin mutfaga girdiyse baska seyde kemirmistir

Cok tuhaf degilmi? İlk gördüğümde anlam veremedim. Kucuk bir bolumu delinmisti.. Ertesi sabah bu haldeydi. Suan daha da kotu oldu hortum kopmus tepeden :KK57: nasil bir kitliktaysa hayvancagiz :KK45: yarin kurtulurum kendisinden :) evime verdigi zarardan ötürü kınıyorum,hic yakistiramadim :63:

Cok tuhaf degilmi? İlk gördüğümde anlam veremedim. Kucuk bir bolumu delinmisti.. Ertesi sabah bu haldeydi. Suan daha da kotu oldu hortum kopmus tepeden :KK57: nasil bir kitliktaysa hayvancagiz :KK45: yarin kurtulurum kendisinden :) evime verdigi zarardan ötürü kınıyorum,hic yakistiramadim :63:

Ben de evimde birkac keredir fare pisligine benzer seyler buluyorum. Iki kez lavabonun altindaki dolapta bir kez de koltugumun üstünde buldum. Fare pastasindan koyduk hic yememis. Hatta mutfaga acik peynir koydum diger odalara fistik koydum fareyse yer diye. Ama dokunmamis bile. Ne olabilir ki bu fare pisligi oldugunu düşündüğüm şeyler.

Ben de evimde birkac keredir fare pisligine benzer seyler buluyorum. Iki kez lavabonun altindaki dolapta bir kez de koltugumun üstünde buldum. Fare pastasindan koyduk hic yememis. Hatta mutfaga acik peynir koydum diger odalara fistik koydum fareyse yer diye. Ama dokunmamis bile. Ne olabilir ki bu fare pisligi oldugunu düşündüğüm şeyler.
Faredir muhtemelen,geziyordur. Benm fare de pastayi koyduktan 5 gun sonra yedi. Lagima gidip geliyor olabilir

Back