- 12 Ağustos 2014
- 15
- 5
- 3
- 29
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Bana fare olabilir gibi geldi, borulardan falan gelmiş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar fareymis! Kocaman bir lağım faresi hemdeee evimden tiksiniyorum suanda
![]()
Hayirrryakaladınız mı peki![]()
Hayirrrher yere yapiskan koydum ama kendi evi gibi geziyo zibidi
az once göz göze geldik,aklim cikti yaa
![]()
Cok tuhaf degilmi? İlk gördüğümde anlam veremedim. Kucuk bir bolumu delinmisti.. Ertesi sabah bu haldeydi. Suan daha da kotu oldu hortum kopmus tepedennasil bir kitliktaysa hayvancagiz
yarin kurtulurum kendisinden :) evime verdigi zarardan ötürü kınıyorum,hic yakistiramadim
![]()
Faredir muhtemelen,geziyordur. Benm fare de pastayi koyduktan 5 gun sonra yedi. Lagima gidip geliyor olabilirBen de evimde birkac keredir fare pisligine benzer seyler buluyorum. Iki kez lavabonun altindaki dolapta bir kez de koltugumun üstünde buldum. Fare pastasindan koyduk hic yememis. Hatta mutfaga acik peynir koydum diger odalara fistik koydum fareyse yer diye. Ama dokunmamis bile. Ne olabilir ki bu fare pisligi oldugunu düşündüğüm şeyler.
Nerden girer ki bu fareler. Apartmandayiz. Acik yer yok. Off cok kotu.Faredir muhtemelen,geziyordur. Benm fare de pastayi koyduktan 5 gun sonra yedi. Lagima gidip geliyor olabilir