• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demektir?

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
804
182
53
27
Arkadaşlar selam ovulasyon testim 13. Gün çizgi varken ertesi günü kaybolmuştu biz o günü değerlendirdik sonra hiç ovulasyon testi yapmadım bugün yapıyım dedim adetime daha 5 gün var ovulasyon testim bu şeklde çıktı ne demek sizce

Eklentiler

• IMG20211106113300.jpg
    IMG20211106113300.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar selam ovulasyon testim 13. Gün çizgi varken ertesi günü kaybolmuştu biz o günü değerlendirdik sonra hiç ovulasyon testi yapmadım bugün yapıyım dedim adetime daha 5 gün var ovulasyon testim bu şeklde çıktı ne demek sizce
Tekrsr yumurtlama veya gebelik olabilir . Gebelik testi yapın varsa

Yaptım ama çıkmadı ovulasyonda böyle ama hayrlısı bakalm
Hayırlısı olsun bakalım dün bı arkadaş aynı şekilde ovulasyon yapmıştı onunda öyle çıktı ardından gebelik testi yaptı çift çizgi çıktı sizde. Bı kaç gün ovulasyon ile takıp edin sonra gebeliği tekrarlarsiniz inşallah vardır

Hayırlısı olsun bakalım dün bı arkadaş aynı şekilde ovulasyon yapmıştı onunda öyle çıktı ardından gebelik testi yaptı çift çizgi çıktı sizde. Bı kaç gün ovulasyon ile takıp edin sonra gebeliği tekrarlarsiniz inşallah vardır
İnşallah kuzum sennde ne isteğin varsa kabul olsun en kısa zamanda inşallah ❣️

Bence yarım tekrar bir gebelik testi yapın

İki sefer pkolu değilseniz olmaz gebelik olabilir yarın bir test yapın

Back