Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Canım google yaa
Kıt beyinli erkeklerin aklına gelmez tabi. Hemen dolandırılırlar

Bunlar tercume robot kullanan yahoo boys denilen afrikali gencler buna hala inanan var mi yaaaa. Sana sakla dicek aonra yavas yavas senden para koparcak. Bunum uzerine amerika koskoca belgesel yapti yahoo boys diye

Aynen bu sejil calisiyorlar. Bu afrikali gencler genelde ya kendi ulkelerinde nijeryada ya da kibrista insanlar nekadar saf olmus artik ya

3 sezon dizi çıkar :d

hahah ne hayali kurucam görüşmediğim insanla ya

Kahkaha attım gerçekten ya bu devirde hala böyle şeylere inanan var mı diye Kaç yaşındasın çok merak ettim? Adam Gerçekleri bile söylüyor olsa ihtimal çerçevesinde söylüyorum 45 yaşındaki bir adam Amerikan ordusunda görev alan Hangi devirde yaşıyor da bir banka hesabı yok ve parayı hiç tanımadığı birisine göndermeye çalışıyor neye güvenerek Türkçe bildiğini iddia ediyor belli olmasın diye de yarım Türkçe konuşmaya çalışıyor.
tatlım Böyle şeylere inanma başın çok büyük belaya girer konuşman bile hata Kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli ki Aranızda yaş farkı bayağı var cevap bile vermemeliydin bence. Gerçi şu an olmayan bir insanı konuşuyoruz ama

Çocuk dediği de 45 yaşındaki adam diye bahsetti Belli ki yaş farkı var yaşı bu kadar belirttiğine göre

Cümleler çeviri ile yazılmış zaten, İngilizce'ye çevirince kalıbına oturuyor. Dolandırıcı belli, engelleyin geçin.

Ya bu kadar saf olmayın rica ediyorum. Adam İngiliz ise Amerikan ordusunda işi ne? Adam Amerikan ordusunda ise neden USD değil de EURO yolluyor?
100 bin Euro yu pakete koyup yollayacak öyle mi? Bakın ben yurtdışında yaşıyorum, yurtdışında kazandığım Euro’yu 10 bini geçince ülkeye nakit olarak sokamıyorum, deklare etmem gerekiyor. Dahası, Türkiye’deki birikimimi de Avrupa’ya nakit olarak sokamıyorum. Birkaç defa yüklü miktarda direkt bankaya yatırdım, Avrupadaki banka hop nerden geldi bu değirmenin suyu dedi. Parayı nasıl kazandığıma dair evrak sunmak zorunda kaldım.

Bu işlere girmeyib

engelledim kendisini zaten teşekkür ederim

allah aşkına 1 ay önce instagramdan tanıştığın adam sana sevgilim falan diyor
yüz yüze bile gelmeden sevgilim demiş herif
para pul konusunu geç sırf şu hitabı duyduğun an kaçman lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…