- 1 Eylül 2015
- 66
- 36
-
- Konu Sahibi angrybirdeu
Yakında yumurtlıcan demekAyın 9’unda kanamam bitti ovülasyon testine başladım. Bu ikinci neden çift anlayamadım?Eki Görüntüle 2799737
Bende adetken hamilemiydim diye şaşırdım hahahahah teşekkür ederimYakında yumurtlıcan demekteste devam et canımmm
2 gündür akşama doğru mide bulantısı ve baş ağrısı normal mi pekiYakında yumurtlıcan demekteste devam et canımmm
KuZum yumurtlama dönemine giriyorsun olur öyle belirtiler göğüslerin şişer belin ayırır2 gündür akşama doğru mide bulantısı ve baş ağrısı normal mi peki
Teşekkür ederim bu konulara uzaktım yeni evliyim biraz bilgi eksikliğim varda yavaş yavaş öğrenirim inşaAllahKuZum yumurtlama dönemine giriyorsun olur öyle belirtiler göğüslerin şişer belin ayırır
Testi aynı şekilde devam et bi kaç güne koyulaşır o
Kız bende yeni evliyim ama sayfalarda örnekleri var öğreniyorsun git gide inşallah nasip olur kuzumTeşekkür ederim bu konulara uzaktım yeni evliyim biraz bilgi eksikliğim varda yavaş yavaş öğrenirim inşaAllah
Kız bende yeni evliyim ama sayfalarda örnekleri var öğreniyorsun git gide inşallah nasip olur kuzum
Ne kadarlık evlisin