• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyor :(

O testler yanıltıcı olabiliyor
benim arkadasin cift çizgi cikmisti
Doktora kurtaj olmaya gitti
bakti hamile degilmis cok sevinmisti..

bizde 5 aydır deniyoruz..1-2 gün daha bekle adet olmazsan doktora git kan testiyle belli olur.benimde gecikiyordu hep umutlanıyordum..kısmet herşey..inşallah hamilesindir canım..dediğim gibi kan testiyle kesin öğrenirsin..

3 gün geçtikten sonra genelde gösterir testler nadirdir yanlış çıktığı bir de belirtiler psikolojik de olabiliyor six o beklentide olduğunuz için normalde de olsa şimdi oluyormuş gibi geliyorduk acıkmak bel ağrısı filan ben regliye yakın çok acıkırım yerim mesela. 45 gün olmadım test yaptım çıkmadı belirti baksam herşey var. Ama takmadım çünkü gebe olmadığımı biliyordum inşallah vardır yarın sabah uygulayın testi çıkmazsa kana bir iki gün daha bekleyip direkt kan testi yaptırın.

canım bildiğim kadarıyla hamilelikte ilk 16 günlükken yada 20 günlükken idrar testinde çıkmıyor. benim arkadaşım hamile olduğunu düşündüğü ilk 3 hafta test snuçları hep negatif çıkmıştı. şans eseri bi kan vereyim diyince 3 haftalık hamile olduğnu öğrenmişti.

benim yerimde başka biri olsa ve bende cevap vericek olsam bende kesinlikle kan testi yaptır derim. Ben bugünde doktora gidemedim zaten çalışıyorum pek vaktimde olmuyor ama en önemli sebebim eşim bu ara işi dolayısıyla yanımda değildi haftasonu gelecek o olmadan cesaret edemedim.Birde kızlar bu durumdan eşim dışında kimsenin haberi yok yani tüm duygularımı içimde yaşıyorum...her hangi bir olumsuz yanıt karşısında yanımda destek olmasını istiyorum.Eğer pazartesine kadar regl olmazsam eşimle doktora gidicem sözz... :(

bundan sonra reglim bir hafta gecikse bile umutlanmayacağım...yazamadım size kızlar çünkü moralim çok bozuldu ilk defa bu kadar çok yaklaşmıştım. Eşimle zaten yeni kararlar aldık hastaneye gidip tüp bebek tedavisine başlayacağız.........

Back