inş bende sizinle aynı durumdayımdır inş regl olmam anne olmayı okadar çok istiyorumki..hamile olabilirsinde olmayabilirsinde beklmk en guzeli yada kan testi yaptir.ilk oglmda o kadar test yaptim hepsi negatif cikti ama hamileymisim..o yuzden birazdaha bekle olmassan tekrar test yao
insaAllah olmasdada uzulme herseyde bir hayr vardr kendini dinleme kafani dagitacak seylerle zmn gecir birde sabah ilk idrarinla test yapinş bende sizinle aynı durumdayımdır inş regl olmam anne olmayı okadar çok istiyorumki..
ilk gün geciktiğinde yinede düşünmedimde pek bgn döngümün 31. günü normalde 28günde bir olur... sanki kendimi sıkıyorum regl olmamak için bgn aklımda hep bu konu dolaştı durdu zaman geçmez olduuİnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin belirtiler gebelik belirtisi olabilir de olmayabilir de benim belirtilerim de aynı böyleydi hayırlı haberlerle gel
Canim bel agrisi hamilelik belirtisi aslinda ama sen yazdiklarina gore hamile olabilirsinde olmaya bilirsinde biraz daha bekle silik hayalet cizgi bile yakalarsan hemen bir kan testi yaptirmerhaba kızlar;
direkt konuya giricem çünkü üç gündür içim içimi yiyorbir buçuk yıllık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef hamile kalamıyorum... bende nasıl olsa hamile kalamıyorum diye bu ay hiç önemsememiştim ama şimdi reglim üç gün geçikti bugün üçüncü günüm.öyle bariz bir belirti hissetmiyorum ama belim çok ağrıyor, karnım birden bire inanılmaz acıkıyor, bacaklarım ağrıyor birde kendimi çok yorgun hissediyorum...az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı üç gündür çok az şiddette regl sancısı vurup geçiyor. bu ne şimdi offff testi sabah yapınız yazıyordu ben dayanamadım akşam yaptım hiç bu kadar gecikmemişti reglim.bu testler yanılabilir mi yada bu yaşadıklarımın bir anlamı var mı lütfen yardımcı olun......
merhaba kızlar;
direkt konuya giricem çünkü üç gündür içim içimi yiyorbir buçuk yıllık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef hamile kalamıyorum... bende nasıl olsa hamile kalamıyorum diye bu ay hiç önemsememiştim ama şimdi reglim üç gün geçikti bugün üçüncü günüm.öyle bariz bir belirti hissetmiyorum ama belim çok ağrıyor, karnım birden bire inanılmaz acıkıyor, bacaklarım ağrıyor birde kendimi çok yorgun hissediyorum...az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı üç gündür çok az şiddette regl sancısı vurup geçiyor. bu ne şimdi offff testi sabah yapınız yazıyordu ben dayanamadım akşam yaptım hiç bu kadar gecikmemişti reglim.bu testler yanılabilir mi yada bu yaşadıklarımın bir anlamı var mı lütfen yardımcı olun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?