• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyor :(

bonibon87

sabret şükret seyret...
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
157
24
38
merhaba kızlar;
direkt konuya giricem çünkü üç gündür içim içimi yiyor :( bir buçuk yıllık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef hamile kalamıyorum... bende nasıl olsa hamile kalamıyorum diye bu ay hiç önemsememiştim ama şimdi reglim üç gün geçikti bugün üçüncü günüm.öyle bariz bir belirti hissetmiyorum ama belim çok ağrıyor, karnım birden bire inanılmaz acıkıyor, bacaklarım ağrıyor birde kendimi çok yorgun hissediyorum...az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı üç gündür çok az şiddette regl sancısı vurup geçiyor. bu ne şimdi offff testi sabah yapınız yazıyordu ben dayanamadım akşam yaptım :( hiç bu kadar gecikmemişti reglim.bu testler yanılabilir mi yada bu yaşadıklarımın bir anlamı var mı lütfen yardımcı olun......:(

hamile olabilirsinde olmayabilirsinde beklmk en guzeli yada kan testi yaptir.ilk oglmda o kadar test yaptim hepsi negatif cikti ama hamileymisim..o yuzden birazdaha bekle olmassan tekrar test yao

hamile olabilirsinde olmayabilirsinde beklmk en guzeli yada kan testi yaptir.ilk oglmda o kadar test yaptim hepsi negatif cikti ama hamileymisim..o yuzden birazdaha bekle olmassan tekrar test yao
inş bende sizinle aynı durumdayımdır inş regl olmam anne olmayı okadar çok istiyorumki..:(

İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin belirtiler gebelik belirtisi olabilir de olmayabilir de benim belirtilerim de aynı böyleydi hayırlı haberlerle gel

İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin belirtiler gebelik belirtisi olabilir de olmayabilir de benim belirtilerim de aynı böyleydi hayırlı haberlerle gel
ilk gün geciktiğinde yinede düşünmedimde pek bgn döngümün 31. günü normalde 28günde bir olur... sanki kendimi sıkıyorum regl olmamak için bgn aklımda hep bu konu dolaştı durdu zaman geçmez olduu

benim reglim geçtikten bir gün sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. hamile olduğumu öğrendim. yarın sabah yakın bir sağlık ocağında tahlil yaptır. en hızlı ve kesin sonuç kan tahlili. inşallah hamilesindir. evdeki testler kesin sonuç vermez.

Tamam kızlar kan testi yaptirayim yarin inş boşa umutlanmiyorumdur daha öncede yaptirdim hep negatif cikti birazda ondan ayaklarim geri geri gidiyor :( inş herkese hayirli güzel haberler verebilirim..

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum Allah hayırlısıyla nasip etsin. olmadıysa bile üzülme zamanı gelince Allah verir ;)

adetin gecikince test negatif çıksada inanmıyosun teste hep bi umut bekliyosun
benimkide bu ay 4 gün gecikmeyle geldi çok heveslenmiştim :KK43:

Bilmiyorum canim inş test yaniliyordur bgn 4.günüm bu zamana kadar hic reglim bu kadar gecikmedi yada psikolojik olarak etkiliyorum kendimi... Bgn cesaretimi toplayabilirsem kan testi yaptiricam

3 gün çokta geç kalınmış bir süre değil regl için.

merhaba kızlar;
direkt konuya giricem çünkü üç gündür içim içimi yiyor :KK43: bir buçuk yıllık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef hamile kalamıyorum... bende nasıl olsa hamile kalamıyorum diye bu ay hiç önemsememiştim ama şimdi reglim üç gün geçikti bugün üçüncü günüm.öyle bariz bir belirti hissetmiyorum ama belim çok ağrıyor, karnım birden bire inanılmaz acıkıyor, bacaklarım ağrıyor birde kendimi çok yorgun hissediyorum...az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı üç gündür çok az şiddette regl sancısı vurup geçiyor. bu ne şimdi offff testi sabah yapınız yazıyordu ben dayanamadım akşam yaptım :KK43: hiç bu kadar gecikmemişti reglim.bu testler yanılabilir mi yada bu yaşadıklarımın bir anlamı var mı lütfen yardımcı olun......:KK43:
Canim bel agrisi hamilelik belirtisi aslinda ama sen yazdiklarina gore hamile olabilirsinde olmaya bilirsinde biraz daha bekle silik hayalet cizgi bile yakalarsan hemen bir kan testi yaptir

merhaba kızlar;
direkt konuya giricem çünkü üç gündür içim içimi yiyor :KK43: bir buçuk yıllık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef hamile kalamıyorum... bende nasıl olsa hamile kalamıyorum diye bu ay hiç önemsememiştim ama şimdi reglim üç gün geçikti bugün üçüncü günüm.öyle bariz bir belirti hissetmiyorum ama belim çok ağrıyor, karnım birden bire inanılmaz acıkıyor, bacaklarım ağrıyor birde kendimi çok yorgun hissediyorum...az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı üç gündür çok az şiddette regl sancısı vurup geçiyor. bu ne şimdi offff testi sabah yapınız yazıyordu ben dayanamadım akşam yaptım :KK43: hiç bu kadar gecikmemişti reglim.bu testler yanılabilir mi yada bu yaşadıklarımın bir anlamı var mı lütfen yardımcı olun......:KK43:

İdrarda bazen geç çıkabiliyor. 1 hafta falan geçmesi lazım ama görünebilirdi de, bu testin ucuz ve adi olmasında da kaynaklı olabilir hassasiyetinin düşüklüğü, geç döllenme de olabilir. Ama stres de yapmış olabilirsin. Kan tahlili yaptırmak en mantıklısı her zaman.

Bi kaç gün daha bekle dicem ama sabrın yok eminim :KK47:
Ben iki gebeliğimde de hiç bir belirti yaşamadığım için belirtilerine yorum yapamam ama geç döllenmeden de negatif çıkabilir, kafanın rahatlaması için herkes gibi ben de kan testi yaptır diyeceğim.
Ama her ay kan aldırıp kevgire dönmektense biraz daha bekleyip gelişme olmazsa yaptırmanızı öneririm ben.

canım benım 10 gun gecıktı olmadım aynı belırtıler oldu cok umutlandım test yaptım negatıftı ve ertesı gunu regl oldum yanı stres ve ıklım kosullarıyla alaklı bu durum

Back