- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
bebısımmmmmmmmmmmmmmmmmm annemler var o yuzden gıremıyorum yaaa kocısle calısmalara devam edıyoruz esım ılk defa dun aksam ruyasında bebeqımız olduqunu qormus erkek cocuqumus ayy gorsen bı anlatması var superdı yaaadua et benım ıcın bıdenem nolur bu ay hamıs kalım dıye buqun cumaaa
ayyyy senın adınada cok sevındım canım benım ne quzel yaaaa ıns bu ay banada suprız yapar bebeqımbu aksamda calısıcaz dun gece ara verdık bı qun calısıp bıqun calısmıyoruz sperm kalıtesı dusmesın dıyeee
poffum kiz bi ses verne durumdasin:26::26::26:
Selam kızlar ben ekimin 18 regl olmustum kasımın 22 regl olmam gerekıyor normalde dün evde temizlik yaptım kendımı biraz zorladım aksam sonrasında camasırımda lekelenme olmustu bu ne anlama geliyor :44::44::44::44::44:
Bu ay eşimle cok sıkı bi sekılde calıstıkYataktan 1 saat kalmadım ve bu ay ilk defa belim çok asırı derecede agriyor :44::44::44: Acaba her akşam birlikta olduk diye mi belim agridı :44::44:
Kızlar bu kanama ne kafam çok karısık ümitlenip yıkılmak ıstemıyorum yıne doktora gıtsemmı ??? Düşük nasıl oluyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
yavrummmmmmmmmmmmmmmm dun annem benı doktora getırdı vajınamda kızarıklık varmıs yanı yara olusuyomuscok moralım bozuk gercı tam anlamıyla yara deqıl henuz daha kucuk bı kızarıklık doktor ılac verdı fıtıl verdı cok akıntım vardı onun ıcınde verdı doktor dedı yumurtlama donemlerınıde hesaplıcam dedı bakalım ne olucak
adetin sanırım düzensiz tatlım leke oranın tahriş olmasından da kaynaklanıyo olabilir düşük nasıl oluyo demişsin canım benim ilk gebeliğim tam denemesede düşüktü sperm yumurtamı çatlatmış ve adet günüm bi kaç gün gecikmişti ama bebeğim tutunamadığı için 1 haftada adet kanaması gibi kanamam olmuştu 10 11 gün kanamayla düşürmüştüm bebeğimi düşükte sancın olur benim bu kadar küçükken bile çok sancım olmuştu inşallah gönlünce olur canım
,cok gecmis olsun poffum:26::26::26::26::26::26:insallah fitilin faydasi olur canim benim
rabbim yardimcin olsun bitanemara sira ses ver merak etmim:26::26::26:
cok tsk ederım canım yorumun ve acıklaman ıcın amınn canımmmm ıns bu ay olur fazlada umıtlenmıyorum
,
amınnn bıdenem geldım ben artık anemler qıttıler ıns faydası olur her gece kullanıyorum bıttıkten sonra kontrole gıdıcem
Selam kızlar ben ekimin 18 regl olmustum kasımın 22 regl olmam gerekıyor normalde dün evde temizlik yaptım kendımı biraz zorladım aksam sonrasında camasırımda lekelenme olmustu bu ne anlama geliyor :44::44::44::44::44:
Bu ay eşimle cok sıkı bi sekılde calıstıkYataktan 1 saat kalmadım ve bu ay ilk defa belim çok asırı derecede agriyor :44::44::44: Acaba her akşam birlikta olduk diye mi belim agridı :44::44:
Kızlar bu kanama ne kafam çok karısık ümitlenip yıkılmak ıstemıyorum yıne doktora gıtsemmı ??? Düşük nasıl oluyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
hosgeldin pofffumkontrol gününü sabirsizlikla bekleyecegim banada haber ver bak girmemezlik yapma artik
ya sekerim sende ne diye temizlik yaparsın, ağır islerde yorarsın, zorlarsın kendini
hem bak sıkı bi sekilde çalıstık diyorsun, hemde bak smdi sıkıntı çekiyosun :44:
yinede hakkında hayırlısı olsun, yat dinlen, yada dktara git yinede .. için rahat eder hem.
yokk canım yapmam esımde rahatsızlandı dıslerınden bısey dolasıyo basımızda ama hayırlısı :))
sorma canım yaa ıste kım yapıcak yapmadanda olmuyo ama sımdı yormuyorum kendımıbakalım ıns hamıs olurum :)))
poffum yeterki rabbim dermansiz dert vermesin esinde insallah sende biran önce sagliginiza kavusursunuz
amınnnn bıdenemmmm nerdesın sen ya gelıom hep yoksun
aalalal poffum yaw bende seni hic online göremiyorum sen nerdedin
ben burdaım yavrumm sen yoksun ıste yıne sızın topıqe de bakıom yksun bı acık yakalayaadım senı
Poffu naptin canimmm gecmisi okuyamadim bebis varmi tutmusmu?
bebısss
Hala olmadiysan yapsanaa ben catladim 2günde:))
1 seneden berı hep tek cızgı gormekten bıktım canım ya korkıyorum yıne tek cızqı qorcem dıye epey beklıyım dıyom belkı olurum dıom da hıc karın aqrımda yok qoquslerım tas qıbı oldu ustune bıle yatamıyom belımde cok aqrıyo arada sol kasıqımda aqrıyo aslında butun belırtıler varda acaba yıne ben kendı kendımemı qelın quvey oluyom
dua et ıns hamısımdır bı hamıs kalım seker daqıtıcamm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?