• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne anlama geliyor kızlar ?????

canım eğer yumurtlama günlerindeysen yumurtan catlamıştır çünkü bendede oluyo doktora sordum çok güzel dedi demek ki yumurta çatlıyo o günü değerlendirin dedi
akıntının içinde pembemsi bişey benim dediğim seninki nasıldı bilmiyorum

evet benımde oleydı canım ben o qun esımle bırlıkte olmadık korktum ama ondan once bırlıkte olmustuk spermlerde 3 qun canlı kalıyomus saqolsun arkadaslar bunuda bana soledı ıcım rahatladı bıraz 2 qundur de yapamıyoruz bı aksılıkler cıkıyo ıns bu aksam yapıcam kısmetse valla bu aksam ne olursa olsun yapıcam kacıramam bu qunlerı son qunleer canım :17: bırde bu ay ılk defa belım le bacaklarım coq aqrıyo nedendır bılmem senden kan qeldıqınde o qunlerı degerlendırdınmı canım sonuc ne oldu pekı

evet benımde oleydı canım ben o qun esımle bırlıkte olmadık korktum ama ondan once bırlıkte olmustuk spermlerde 3 qun canlı kalıyomus saqolsun arkadaslar bunuda bana soledı ıcım rahatladı bıraz 2 qundur de yapamıyoruz bı aksılıkler cıkıyo ıns bu aksam yapıcam kısmetse valla bu aksam ne olursa olsun yapıcam kacıramam bu qunlerı son qunleer canım :17: bırde bu ay ılk defa belım le bacaklarım coq aqrıyo nedendır bılmem senden kan qeldıqınde o qunlerı degerlendırdınmı canım sonuc ne oldu pekı

henüz bi sonuç yok canım beklemedeyiz

poffum bazi kisilerde catlama oldugunda lekelenme oluyo :31:sen bu günleri sakin kacirma:52::52::52:sen hergün degilde gün asiri bu günleri kacirma calis :38::17::17::17::17:cünkü hergün olunca spermler zayifliyo:8:hadi kolay gelsin yakala hemen kocisini:17::17::17::17:

yasakhayal hergün ilişkiye girildiğinde spermler zayıflıyor mu gerçekten kimisi hergün diyor tazelensin diye kafam karıştı :(

yasakhayal hergün ilişkiye girildiğinde spermler zayıflıyor mu gerçekten kimisi hergün diyor tazelensin diye kafam karıştı :(

canim aynisi benim esimde bi yerde okumus ama sonra arastirdikki zayifliyomus dr öyle dedi....:29:canim gün asiri yapin calismalariniizi:17::17::17:

Son düzenleme:
canim aynisi benim esimde bi yerde okumus ama sonra arastirdikki zayifliyomus dr öyle dedi....:29:canim gün asiri yapin calismalariniizi:17::17::17:

bunu öğrendiğim iyi canım çok sağol :)

kızlar kesinlikle ilişkiler arasına 1 gun 2 gün zaman koyun spermler güçlensin ben bu ay 3gunde4 gunde bir yaptım ve hiç ummadığım bır ay hamile kaldım ilk gebeliğim allah isteyen herkese nasip etsin kafanıza bebği yerleştirmeyin çoğu zaman psikolojik olabiliyor

kızlar kesinlikle ilişkiler arasına 1 gun 2 gün zaman koyun spermler güçlensin ben bu ay 3gunde4 gunde bir yaptım ve hiç ummadığım bır ay hamile kaldım ilk gebeliğim allah isteyen herkese nasip etsin kafanıza bebği yerleştirmeyin çoğu zaman psikolojik olabiliyor

galiba streste etkiliyor gebelik oluşmasını yani olucağı varsa da olmaya biliyor mu acaba?

önemli degil bitanem:16::16::16:stres hamileligin en büyük düsmani...relax olmaya calis:29:

aynen öyle relax olmak lazım ama düşünmeden edemyor insn ya :( oldu mu olmadı mı diye

ya anlamadığım stresin ne gibi bir etkisi var ki acaba?

stres kandaki kortizol hormonunu yükselterek yumurtlama ve üreme işlevlerini düzenleyen hormonlari etkisi altina aliyo...erkekte de sperm azligina yada sperm hareketsizliligine neden oluyo,böylece hamile kalmak zorlasiyo....:51:

Son düzenleme:
evet okuyorum canim cok zormus bu is yaa kiz yasakhayal bende beyaz bildigin beyaz bi akinti var ama sivi degil :26:

hemde nasi zor:6::6::6::6:herkesinki birbirinden farkli olabiliyo:31::31::31:simdimi geliyo senin akintin:26::26::26:

:53::53::53::53:alalaalalal poffum hic gelmemis bugün.....:31::31::31::31::31:

bebısımmmmmmmmmmmmmmmmmm annemler var o yuzden gıremıyorum yaaa kocısle calısmalara devam edıyoruz esım ılk defa dun aksam ruyasında bebeqımız olduqunu qormus erkek cocuqumus ayy gorsen bı anlatması var superdı yaaa:17::17: dua et benım ıcın bıdenem nolur bu ay hamıs kalım dıye buqun cumaaa :17:

ayyyy senın adınada cok sevındım canım benım ne quzel yaaaa ıns bu ay banada suprız yapar bebeqım :17: bu aksamda calısıcaz dun gece ara verdık bı qun calısıp bıqun calısmıyoruz sperm kalıtesı dusmesın dıyeee :54:

Back