• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne anlama geliyor kızlar ?????

bende takip ediyorum zaten:10::10: insallah bu ay bu testi kullananlar hamile kalir..:16:cok faydasini gören var:46::46::46:

olsun bu gün calisin:17::17:zaten spermler 3 gün kadar yasiyolar diger günlerin calismasi dünü telafi etmistir:38::38::38::38:

AYYY senın su fıkırlerın benı o kadar rahatlatıyokı anlatamam ıcım ıcımı yıyodu uc gundur yapmıyoruz dıye sımdı rahatladım :17::17::17: bu ay bacaklarım ve belım cok fecı aqrıyo ılk defa bole oluyom nıdense:52:

AYYY senın su fıkırlerın benı o kadar rahatlatıyokı anlatamam ıcım ıcımı yıyodu uc gundur yapmıyoruz dıye sımdı rahatladım :17::17::17: bu ay bacaklarım ve belım cok fecı aqrıyo ılk defa bole oluyom nıdense:52:

poffum ama 3 günü gecirmeyin tamammi:52:
2günde bir yada 3 günde bir olunca spermler yasayabilir o zaman kadar yumurtlama ne olunca karsilasirlar ve o güzel an gerceklesir:16::16:

aaalalal dur bi bakim sen biraz daha bekleyelim:53::53::53: gögüsler ne halde peki:1:

poffum ama 3 günü gecirmeyin tamammi:52:
2günde bir yada 3 günde bir olunca spermler yasayabilir o zaman kadar yumurtlama ne olunca karsilasirlar ve o güzel an gerceklesir:16::16:

aaalalal dur bi bakim sen biraz daha bekleyelim:53::53::53: gögüsler ne halde peki:1:

bebeqım aksamda yapamadık kaynım eskı karısıyla tartıstı ayy qıcık oldumm yaaa offfffffff :43::43::43: ama kocısım namaz kıldı dua ettı bu ay bebeqımız olsun dıye:17::17::17: bu davranısı cok hosuma qıttı anlatamam:54: bu aksam yapıcam ama benım daha yenı baslıyo sanırım dun den berı ıslaklık var basladım yumurtlamaya bu qunlerı kacırmamam lazım :30: neyse ıyıce kalıtelestı bızım spermlerrr bu aradada:1::1::1::1: kac qundur qöqüslerımde bısey yokta benım belım ve bacaklarım cok aqrıyo adım bıle atmak ıstemıyorum hele aksam yatınca fecı agrıyolar belıme yastık koyuyorum ılk defa bole oluyo anlamadımm bakalımm ıns hamısımdır bu ay yaaa:16::16::16: yavrum bız pazar calısmıstık pazarda bu yada yapmadık ıns kacmamıstır qunlerım yaaa

Son düzenleme:
bebeqım aksamda yapamadık kaynım eskı karısıyla tartıstı ayy qıcık oldumm yaaa offfffffff :43::43::43: ama kocısım namaz kıldı dua ettı bu ay bebeqımız olsun dıye:17::17::17: bu davranısı cok hosuma qıttı anlatamam:54: bu aksam yapıcam ama benım daha yenı baslıyo sanırım dun den berı ıslaklık var basladım yumurtlamaya bu qunlerı kacırmamam lazım :30: neyse ıyıce kalıtelestı bızım spermlerrr bu aradada:1::1::1::1: kac qundur qöqüslerımde bısey yokta benım belım ve bacaklarım cok aqrıyo adım bıle atmak ıstemıyorum hele aksam yatınca fecı agrıyolar belıme yastık koyuyorum ılk defa bole oluyo anlamadımm bakalımm ıns hamısımdır bu ay yaaa:16::16::16: yavrum bız pazar calısmıstık pazarda bu yada yapmadık ıns kacmamıstır qunlerım yaaa

allalalal milletin yüzünden kacirmayin poffum yaw su önemli günleri:30::30::30::30::30:

yeni mi basladi yumurtlaman:53::53::53::53:

poffum insaallah bu ay olur ama eger olmazsa sen gelecek ay icin ovulasyon testi kullan canim benim...:3::3::3:

cünkü senin yumurtlama günlerini bi tespit etmen gerekiyo:26::26::26:

rabbim kocisinin namazini ve duasini kabul eder insaallalh....:16::16::16::16:

allalalal milletin yüzünden kacirmayin poffum yaw su önemli günleri:30::30::30::30::30:

yeni mi basladi yumurtlaman:53::53::53::53:

poffum insaallah bu ay olur ama eger olmazsa sen gelecek ay icin ovulasyon testi kullan canim benim...:3::3::3:

cünkü senin yumurtlama günlerini bi tespit etmen gerekiyo:26::26::26:

rabbim kocisinin namazini ve duasini kabul eder insaallalh....:16::16::16::16:

ole yapıcam alıcam canımm ovulasyon testı olmadı annemgelıcek buqun bana bende annemle bı kadın doquma qıderım tek basıma gıdemem anacuqum bnı doktora qoturmek ıcın gelıyo anemler bana yakın deqıller canım bulunduqum yerde kımsem yk esımın tarafı var hep:14::14: doqru soluyosun canım ama ınsanında hevesı qıdınce olmuyokı amınnn canım saqol quzel dıleklerın ıcın

ole yapıcam alıcam canımm ovulasyon testı olmadı annemgelıcek buqun bana bende annemle bı kadın doquma qıderım tek basıma gıdemem anacuqum bnı doktora qoturmek ıcın gelıyo anemler bana yakın deqıller canım bulunduqum yerde kımsem yk esımın tarafı var hep:14::14: doqru soluyosun canım ama ınsanında hevesı qıdınce olmuyokı amınnn canım saqol quzel dıleklerın ıcın

ana yüregi iste :6:benim annemde öyle seni ben bi de kendi tanidigim dr götürecem diyo...:16::16::16::16:

iste anne ile kaynana arasindaki en büyük fark:29::29::29::29::29::29:

Son düzenleme:
kesınlıkle aqlarsa anam aqlar demısler ya doqru soluyolar yavrum sen doktora qıtmedınmı :16:

poffum cok gittim...:10::10::10:

benim düsüklerim oldu :50:

bnim kan pihtilasma sorunum var ige kullandim ama yine olmadi hamile kalirsam dozunu yükseltecekler...:ssz:

annemde illa bide benim dr götürecem seni diyo iste:10::10::10:

Kızlar paylaşımlarınızı okuyordumda; bacak ağrısı bir belirti midir? Benimde bacaklarım çok ağrıyor ama ben hafta sonu temizlik yaparken çok yorulmuş olmama bağlıyordum. Bunu bir belirti olarak kabul ediyor muyuz?

poffum cok gittim...:10::10::10:

benim düsüklerim oldu :50:

bnim kan pihtilasma sorunum var ige kullandim ama yine olmadi hamile kalirsam dozunu yükseltecekler...:ssz:

annemde illa bide benim dr götürecem seni diyo iste:10::10::10:

ayyyy kıyamam yavrummm yaaa bencede bı qıt ne olcak sankı annemın dedıqı bı doktor varmıs uc ay ıcınde hamıs kalıyomussun anamda oraya qoturecekmıs benı :52::52: sen artık yumurtlama qunlerını falanda ıyı bılıyosundur canım yaa daha tecrubelısın cunku :54:

ayyyy kıyamam yavrummm yaaa bencede bı qıt ne olcak sankı annemın dedıqı bı doktor varmıs uc ay ıcınde hamıs kalıyomussun anamda oraya qoturecekmıs benı :52::52: sen artık yumurtlama qunlerını falanda ıyı bılıyosundur canım yaa daha tecrubelısın cunku :54:

poofuum dedimya o yüzden pesindeyim kiz:10::10::10::10::10::10:

ayiptir söylemesi biraz hamilelik konusun da tecrübeli sayilirim:9::9::9::9::9::9:

valla her dr gezecem iste:10::10::10::10:

Kızlar paylaşımlarınızı okuyordumda; bacak ağrısı bir belirti midir? Benimde bacaklarım çok ağrıyor ama ben hafta sonu temizlik yaparken çok yorulmuş olmama bağlıyordum. Bunu bir belirti olarak kabul ediyor muyuz?

valla pazartesisevmezim bacagi bilemeyecegim...:26::26::26:baska belirtin yokmu:31::31::31:

canim sen nicin pazartesinisevmiyosun:53::53::53::53:nickin cok degisik geldi bana:46:

haftanin ilk is günü oldugu icinmi acaba :52:

poofuum dedimya o yüzden pesindeyim kiz:10::10::10::10::10::10:

ayiptir söylemesi biraz hamilelik konusun da tecrübeli sayilirim:9::9::9::9::9::9:

valla her dr gezecem iste:10::10::10::10:

bellı annem tecrubelı olduqunnn :54: kk bırı hamıs kalmıs ay ne quzel okuyunca ınsan tuhaf oluyoo pesımde olll sana ıhtıyacım varrr :29::29::29::29:

bellı annem tecrubelı olduqunnn :54: kk bırı hamıs kalmıs ay ne quzel okuyunca ınsan tuhaf oluyoo pesımde olll sana ıhtıyacım varrr :29::29::29::29:

gebelik bölümündemi:53::53::53::53:insallah seninde yazin olacak orda ben inaniyorum poffum:46::46::46::46:

geliyorum bak sen nerdesin ben orda:10::10::10::10::10:

Son düzenleme:
gebelik bölümündemi:53::53::53::53:insallah seninde yazicin olacak orda ben inaniyorum poffum:46::46::46::46:

geliyorum bak sen nerdesin ben orda:10::10::10::10::10:

ayyyyyyy bende senı takıp edıyom nereeye qıdersen pesınden gelıyom :27::27::27::27: ​pazartesıyı sevmem bacaklarımı aqrıyomus buda hamıs belırtısı olabılırmıs sanırım forumda ole yazı vardı

ayyyyyyy bende senı takıp edıyom nereeye qıdersen pesınden gelıyom :27::27::27::27: ​pazartesıyı sevmem bacaklarımı aqrıyomus buda hamıs belırtısı olabılırmıs sanırım forumda ole yazı vardı

sundan emin olamadim is yaptim dedim ya belki yorulmustur diye tahmin ettim:26::26:

gitmeseydi biraz ayrintili konusurduk ama dedigin gibi oladabilir:53::53::53::53:

Son düzenleme:
sundan emin olamadim is yaptim dedim ya belki yorulmustur diye tahmin ettim:26::26:

gitmeseydi biraz ayrintili konusurduk ama dedigin gibi oladabilir:53::53::53::53:

hanqı sayfada onun yazısı kız bende bakım merak ettım belırtılerı nelermıs dıye mıqdem bulanıyo
:43::43::43::43::43::43:

Selam kızlar ben ekimin 18 regl olmustum kasımın 22 regl olmam gerekıyor normalde dün evde temizlik yaptım kendımı biraz zorladım aksam sonrasında camasırımda lekelenme olmustu bu ne anlama geliyor :44::44::44::44::44:

Bu ay eşimle cok sıkı bi sekılde calıstık :17::17: Yataktan 1 saat kalmadım ve bu ay ilk defa belim çok asırı derecede agriyor :44::44::44: Acaba her akşam birlikta olduk diye mi belim agridı :44::44:

Kızlar bu kanama ne kafam çok karısık ümitlenip yıkılmak ıstemıyorum yıne doktora gıtsemmı ??? Düşük nasıl oluyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :48::48::48::48::48::48::48:

canım eğer yumurtlama günlerindeysen yumurtan catlamıştır çünkü bendede oluyo doktora sordum çok güzel dedi demek ki yumurta çatlıyo o günü değerlendirin dedi
akıntının içinde pembemsi bişey benim dediğim seninki nasıldı bilmiyorum

Back