canım eğer yumurtlama günlerindeysen yumurtan catlamıştır çünkü bendede oluyo doktora sordum çok güzel dedi demek ki yumurta çatlıyo o günü değerlendirin dedi
akıntının içinde pembemsi bişey benim dediğim seninki nasıldı bilmiyorum
evet benımde oleydı canım ben o qun esımle bırlıkte olmadık korktum ama ondan once bırlıkte olmustuk spermlerde 3 qun canlı kalıyomus saqolsun arkadaslar bunuda bana soledı ıcım rahatladı bıraz 2 qundur de yapamıyoruz bı aksılıkler cıkıyo ıns bu aksam yapıcam kısmetse valla bu aksam ne olursa olsun yapıcam kacıramam bu qunlerı son qunleer canımbırde bu ay ılk defa belım le bacaklarım coq aqrıyo nedendır bılmem senden kan qeldıqınde o qunlerı degerlendırdınmı canım sonuc ne oldu pekı
henüz bi sonuç yok canım beklemedeyiz
poffum bazi kisilerde catlama oldugunda lekelenme oluyosen bu günleri sakin kacirma sen hergün degilde gün asiri bu günleri kacirma calis cünkü hergün olunca spermler zayifliyo hadi kolay gelsin yakala hemen kocisini
yasakhayal hergün ilişkiye girildiğinde spermler zayıflıyor mu gerçekten kimisi hergün diyor tazelensin diye kafam karıştı
canim aynisi benim esimde bi yerde okumus ama sonra arastirdikki zayifliyomus dr öyle dedi....canim gün asiri yapin calismalariniizi
kızlar kesinlikle ilişkiler arasına 1 gun 2 gün zaman koyun spermler güçlensin ben bu ay 3gunde4 gunde bir yaptım ve hiç ummadığım bır ay hamile kaldım ilk gebeliğim allah isteyen herkese nasip etsin kafanıza bebği yerleştirmeyin çoğu zaman psikolojik olabiliyor
bunu öğrendiğim iyi canım çok sağol :)
önemli degil bitanemstres hamileligin en büyük düsmani...relax olmaya calis
aynen öyle relax olmak lazım ama düşünmeden edemyor insn yaoldu mu olmadı mı diye
doru ama iste napalim bunu zorlada olsa basaralimki bebisler cabuk gelsin...
ya anlamadığım stresin ne gibi bir etkisi var ki acaba?
Seni takip ediyorum hayatim
iyi ediyosunpoffumlada iste burda dertlesiyoruz
evet okuyorum canim cok zormus bu is yaa kiz yasakhayal bende beyaz bildigin beyaz bi akinti var ama sivi degil :26:
alalaalalal poffum hic gelmemis bugün.....
kızlar kesinlikle ilişkiler arasına 1 gun 2 gün zaman koyun spermler güçlensin ben bu ay 3gunde4 gunde bir yaptım ve hiç ummadığım bır ay hamile kaldım ilk gebeliğim allah isteyen herkese nasip etsin kafanıza bebği yerleştirmeyin çoğu zaman psikolojik olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?