bende takip ediyorum zateninsallah bu ay bu testi kullananlar hamile kalir.. cok faydasini gören var
olsun bu gün calisinzaten spermler 3 gün kadar yasiyolar diger günlerin calismasi dünü telafi etmistir
AYYY senın su fıkırlerın benı o kadar rahatlatıyokı anlatamam ıcım ıcımı yıyodu uc gundur yapmıyoruz dıye sımdı rahatladımbu ay bacaklarım ve belım cok fecı aqrıyo ılk defa bole oluyom nıdense
poffum ama 3 günü gecirmeyin tamammi
2günde bir yada 3 günde bir olunca spermler yasayabilir o zaman kadar yumurtlama ne olunca karsilasirlar ve o güzel an gerceklesir
aaalalal dur bi bakim sen biraz daha bekleyelimgögüsler ne halde peki
bebeqım aksamda yapamadık kaynım eskı karısıyla tartıstı ayy qıcık oldumm yaaa offfffffffama kocısım namaz kıldı dua ettı bu ay bebeqımız olsun dıye bu davranısı cok hosuma qıttı anlatamam bu aksam yapıcam ama benım daha yenı baslıyo sanırım dun den berı ıslaklık var basladım yumurtlamaya bu qunlerı kacırmamam lazım neyse ıyıce kalıtelestı bızım spermlerrr bu aradada kac qundur qöqüslerımde bısey yokta benım belım ve bacaklarım cok aqrıyo adım bıle atmak ıstemıyorum hele aksam yatınca fecı agrıyolar belıme yastık koyuyorum ılk defa bole oluyo anlamadımm bakalımm ıns hamısımdır bu ay yaaa yavrum bız pazar calısmıstık pazarda bu yada yapmadık ıns kacmamıstır qunlerım yaaa
allalalal milletin yüzünden kacirmayin poffum yaw su önemli günleri
yeni mi basladi yumurtlaman
poffum insaallah bu ay olur ama eger olmazsa sen gelecek ay icin ovulasyon testi kullan canim benim...
cünkü senin yumurtlama günlerini bi tespit etmen gerekiyo:26::26::26:
rabbim kocisinin namazini ve duasini kabul eder insaallalh....
ole yapıcam alıcam canımm ovulasyon testı olmadı annemgelıcek buqun bana bende annemle bı kadın doquma qıderım tek basıma gıdemem anacuqum bnı doktora qoturmek ıcın gelıyo anemler bana yakın deqıller canım bulunduqum yerde kımsem yk esımın tarafı var hepdoqru soluyosun canım ama ınsanında hevesı qıdınce olmuyokı amınnn canım saqol quzel dıleklerın ıcın
ana yüregi istebenim annemde öyle seni ben bi de kendi tanidigim dr götürecem diyo...
iste anne ile kaynana arasindaki en büyük fark
kesınlıkle aqlarsa anam aqlar demısler ya doqru soluyolar yavrum sen doktora qıtmedınmı
poffum cok gittim...
benim düsüklerim oldu
bnim kan pihtilasma sorunum var ige kullandim ama yine olmadi hamile kalirsam dozunu yükseltecekler...
annemde illa bide benim dr götürecem seni diyo iste
ayyyy kıyamam yavrummm yaaa bencede bı qıt ne olcak sankı annemın dedıqı bı doktor varmıs uc ay ıcınde hamıs kalıyomussun anamda oraya qoturecekmıs benısen artık yumurtlama qunlerını falanda ıyı bılıyosundur canım yaa daha tecrubelısın cunku
Kızlar paylaşımlarınızı okuyordumda; bacak ağrısı bir belirti midir? Benimde bacaklarım çok ağrıyor ama ben hafta sonu temizlik yaparken çok yorulmuş olmama bağlıyordum. Bunu bir belirti olarak kabul ediyor muyuz?
poofuum dedimya o yüzden pesindeyim kiz
ayiptir söylemesi biraz hamilelik konusun da tecrübeli sayilirim
valla her dr gezecem iste
valla pazartesisevmezim bacagi bilemeyecegim...:26::26::26:baska belirtin yokmu
canim sen nicin pazartesinisevmiyosunnickin cok degisik geldi bana
haftanin ilk is günü oldugu icinmi acaba
bellı annem tecrubelı olduqunnnkk bırı hamıs kalmıs ay ne quzel okuyunca ınsan tuhaf oluyoo pesımde olll sana ıhtıyacım varrr
yavrum sen hatlarımı karıstındın ne ettın
gebelik bölümündemiinsallah seninde yazicin olacak orda ben inaniyorum poffum
geliyorum bak sen nerdesin ben orda
ayyyyyyy bende senı takıp edıyom nereeye qıdersen pesınden gelıyom​pazartesıyı sevmem bacaklarımı aqrıyomus buda hamıs belırtısı olabılırmıs sanırım forumda ole yazı vardı
sundan emin olamadim is yaptim dedim ya belki yorulmustur diye tahmin ettim:26::26:
gitmeseydi biraz ayrintili konusurduk ama dedigin gibi oladabilir
Selam kızlar ben ekimin 18 regl olmustum kasımın 22 regl olmam gerekıyor normalde dün evde temizlik yaptım kendımı biraz zorladım aksam sonrasında camasırımda lekelenme olmustu bu ne anlama geliyor :44::44::44::44::44:
Bu ay eşimle cok sıkı bi sekılde calıstıkYataktan 1 saat kalmadım ve bu ay ilk defa belim çok asırı derecede agriyor :44::44::44: Acaba her akşam birlikta olduk diye mi belim agridı :44::44:
Kızlar bu kanama ne kafam çok karısık ümitlenip yıkılmak ıstemıyorum yıne doktora gıtsemmı ??? Düşük nasıl oluyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?