bu nasıl ruyaydı çok korktum benim 99 depriminde ölen görümcem var ben evlenmedn önce ölmüş tü ben yüzünü fotolardan gördüm ve bugün ruyamda onu grdüm ruyamda böyle sıra sıra evler varmış her evin içinde görümcem oluyormuş ben ve bana yaklsiıp dedi sen çok iyisin annem gil senden çok memnun dedi ve bana dediki duyguyu almaya geldim dedi duygu dedi mikrop kapıp ölecek dedisenağlamave arkasında 6 aylık bi kız çocuğu gördüm ve kız o kadar ateşi vardıki hemen hastaneye kaldırırken uyandım yanlız ruyamda gördüm kadın görümcemin yüzü deildi beyaz elbiseli kısa saclı bi risidi
ruyanın etkisinde kurutlmadım daha senağlamaduyguyu almaya geldim dedi duyguda benim kızım senağlamagörümcemin ismide duyduguydu onun adını koyduktusenağlamabirir bana yorumlasın ruyamı bugün sacma sapan ruyalar gördüm senağlamasenağlama
hayirlara ciksin canim..
bugün persembe,belki dua beklemistir..
birde sunu derler,rüyada ölen kimse eger konusuyorsa o rüya gercek degildir derler..
yani bol bol dua et,dua her zaman iyidir..ve gecen bir arkadas bana tavsiye etmisti,kötü rüya gördügünde birisine para ver diye..
icini rahat tut canim...
hayır olsun inşallah bencede kötüye yormayın
rüyada ölü görmek iyidir derler
ve sizi korkutan rüyaları suya anlatın derler akıp gitsin sizde deneyin isterseniz
hayır olsun inşallah bencede kötüye yormayın
rüyada ölü görmek iyidir derler
ve sizi korkutan rüyaları suya anlatın derler akıp gitsin sizde deneyin isterseniz
arkadaş çok güzel yazmış annemde böyle derdi ayrıca kafanızda ne düşünürsek gün içinde başımıza gelme olasılığı artıyormuş bence hiç düşünmeyin o zaten dün geceydi bugün farklı bir gün:teselli::1hug:
hayırlara çıksın inşallah..
canım şunu söyleyebilirim rüyalara fazla itibar edilmemesi gerekiyormuş vede her rüya kötü de olsa iyide olsa muhakkak iyiye yormak gerekiyormuş.
çünkü rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olurmuş çok kötü bir rüyayı dahi iyiye yorunca iyi olurmuş.
Bizde ölü birini rüyada görünce klonuşuyo muydu? konuşmuyo muydu diye sorarlar. Konuşursa diri görmüşsün. Yani o kişi değildir gördüğün derler. Konuşmuyosa onu görmüşsün derler. Yani hayra yor. Merak etme. Diri birini görmüşsün.
canim nasil yorumlarsan oyle cikar..
insallah ck uzun omru olcak kizimin diye yorumla..
ben de dun gece babami kaybettigimi gordum ruyamda sabahtan beri babamin cok uzun omru olcak diyorum..
Bizde ölü birini rüyada görünce klonuşuyo muydu? konuşmuyo muydu diye sorarlar. Konuşursa diri görmüşsün. Yani o kişi değildir gördüğün derler. Konuşmuyosa onu görmüşsün derler. Yani hayra yor. Merak etme. Diri birini görmüşsün.