- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Bazı kimselerin adet olacakmışim gibi bir ağrım var dediklerine şahidim. Bende hic bir belirti olmadı ama kimindr oluyormuş.. bencr hamile olma ihtimalin yüksek. Hadi hayırlısı..Regl öncesi karnım şişerdi,bugün şişmeye başladı karnım acaba olcak mıyım yaa,ümidimi kaybetmeye başlıyorum yavaştan
Ayyyyyyyy ağzından bal damlıyo valla :)) inşallah inşallah,son 2 gün haber veririm tabikiiBazı kimselerin adet olacakmışim gibi bir ağrım var dediklerine şahidim. Bende hic bir belirti olmadı ama kimindr oluyormuş.. bencr hamile olma ihtimalin yüksek. Hadi hayırlısı..
test yapınca haber ver
Allah Allah çok şaşırdım cidden pozitif bir cvp bekliyordum. Hayırlısı olsun tabi..Bende cumartesi kan testi yaptırdım ama negative çıktı(
Bekliorum bakalım regl olmayı hala olmadim. Senin için dua ediyorum umarım sağlıklı bir şekilde sonuçlanır ama yine de herseyin hayırlısı dielimm...
Böyle olmazdın değil mi? Neden oldu acaba havalardan desek bu kadar etki eder mi ki..Ben hala regl olmadim mm. 35. Gun bugun
Canim telaş etme istemezsen alttan bakmazlar. Ultrasonla karindan bakıp kist falan var mi diye kontrol ederler. Ama vajinal ultrasonda daha net gozukuyor tabiKizlarrrr benim evliligim 1 seneyi gecti hala hamile kalamadim hic korunmadik ama cok istiyoruz olmayinca karr verdik kadin doguma goruncez ilk defa gidicem ne gibi testler yapiliyo korkuyorum bi yandan alttanda muayens ederler die kandan bakmiyolarmi sadece lutfen giden varsa bwnim gibi ne taptiniz paylasimlarini yaziniz kafam cok karisim
Naptin? Gittin mi doktora?Saol cnm ya korkuyom bisey cikar die ins bisi cikmaz kadin doguma bi ilk gozukelim dedik sadece kan alirlar dimi ilk gittigimiz icin
Ne kadar süre sonra çıktı bu çizgiler?kızlar adetime 6 gün kala yaptığım gebelik testleri sizce hamilemiyim erken döllenme olmuş olabilirmi yoksa testlermi bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?