bu nasıl yerleşme kanaması :(

Regl öncesi karnım şişerdi,bugün şişmeye başladı karnım acaba olcak mıyım yaa,ümidimi kaybetmeye başlıyorum yavaştan :KK43:
Bazı kimselerin adet olacakmışim gibi bir ağrım var dediklerine şahidim. Bende hic bir belirti olmadı ama kimindr oluyormuş.. bencr hamile olma ihtimalin yüksek. Hadi hayırlısı..
test yapınca haber ver ;)

Bazı kimselerin adet olacakmışim gibi bir ağrım var dediklerine şahidim. Bende hic bir belirti olmadı ama kimindr oluyormuş.. bencr hamile olma ihtimalin yüksek. Hadi hayırlısı..
test yapınca haber ver :KK66:
Ayyyyyyyy ağzından bal damlıyo valla :)) inşallah inşallah,son 2 gün haber veririm tabikii

Bende cumartesi kan testi yaptırdım ama negative çıktı :((
Bekliorum bakalım regl olmayı hala olmadim. Senin için dua ediyorum umarım sağlıklı bir şekilde sonuçlanır ama yine de herseyin hayırlısı dielimm...

Bende cumartesi kan testi yaptırdım ama negative çıktı :KK43:(
Bekliorum bakalım regl olmayı hala olmadim. Senin için dua ediyorum umarım sağlıklı bir şekilde sonuçlanır ama yine de herseyin hayırlısı dielimm...
Allah Allah çok şaşırdım cidden pozitif bir cvp bekliyordum. Hayırlısı olsun tabi..
yine de bir doktora görün neden regl olmadın acaba? Inşallah kist falan yoktur..

Kızlar ya benim bugün göğüslerimin ucu yanıyo resmen ya bi sızı var,sadece uçlarında ama neden olurki bu acaba

Vala Ne yalan soliyeyim bende pozitif bekliodum.bakalim bir kaç gün daha gecsinde olmassa doktorum ile görüşürüm. Sende de bi gelisme olursa yaz olur mu merak ediyorum çünkü.

Kizlarrrr benim evliligim 1 seneyi gecti hala hamile kalamadim hic korunmadik ama cok istiyoruz olmayinca karr verdik kadin doguma goruncez ilk defa gidicem ne gibi testler yapiliyo korkuyorum bi yandan alttanda muayens ederler die kandan bakmiyolarmi sadece lutfen giden varsa bwnim gibi ne taptiniz paylasimlarini yaziniz kafam cok karisim

Kizlarrrr benim evliligim 1 seneyi gecti hala hamile kalamadim hic korunmadik ama cok istiyoruz olmayinca karr verdik kadin doguma goruncez ilk defa gidicem ne gibi testler yapiliyo korkuyorum bi yandan alttanda muayens ederler die kandan bakmiyolarmi sadece lutfen giden varsa bwnim gibi ne taptiniz paylasimlarini yaziniz kafam cok karisim
Canim telaş etme istemezsen alttan bakmazlar. Ultrasonla karindan bakıp kist falan var mi diye kontrol ederler. Ama vajinal ultrasonda daha net gozukuyor tabi

evet kan testi de yapılıyor hormonlarinin durumuna bakıyorlar bu testle.

Eğer hic bir sorun olmadığı halde hamile kalamiyorsan yumurta takibi yapiyorlar. Yumurtalarinin gelişimine göre sana talimat veriyorlar ;)

Saol cnm ya korkuyom bisey cikar die ins bisi cikmaz kadin doguma bi ilk gozukelim dedik sadece kan alirlar dimi ilk gittigimiz icin

kızlar adetime 6 gün kala yaptığım gebelik testleri sizce hamilemiyim erken döllenme olmuş olabilirmi yoksa testlermi bozuk

Eklentiler

• 10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 220
baktığımda 5 10 dakika içinde silik ama ertesi gün böyle koyulaşıyor ortadaki 2 tanesi gibi en alttakini sabah yaptım

resme baktığımda ilk sıradakini 10 dakika içinde belli oluyo dikkatli bakında bayağı silik 10-15 dakika sonra bu rengi alıyo

Back