bu nasıl yerleşme kanaması :(

naptin gittin mi doktora? Sonucu yaz merak ettim
Yook gitmedim grib halim iyi bugun.test içinde acele mi ediyorum diorum.normaldr regl geçmedi aslında beni supheleniren önceki aylarda olmayan kahverengi akintilardi. 27 Mayıs olmam gereken tarih ya o Bi geçsin diorum.grip içinde parol ve boğaz içinde pastil kullanıyorum. Ama umarım inşallah vardır heyecanlıyım cook

Yook gitmedim grib halim iyi bugun.test içinde acele mi ediyorum diorum.normaldr regl geçmedi aslında beni supheleniren önceki aylarda olmayan kahverengi akintilardi. 27 Mayıs olmam gereken tarih ya o Bi geçsin diorum.grip içinde parol ve boğaz içinde pastil kullanıyorum. Ama umarım inşallah vardır heyecanlıyım cook
Bir bardak ıhlamurun bir zararı yokmuş doktorum önermisti. Ayrica yarimbardak suya yarim limon sıkıp bir tatli kaşığı bal karıştırıp iç. Gribe birebir ben öyle iyileştim tavsiye ederim cnm. Bana hamilesin gibi geliyor ama seni umuda kaptirmak da istemem doğrusu hakında hayırlısı bakalım..

Sen şimdi hamilesin ya kalbinden geçenler dogrudur die umuyorum..hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama 2 sene isteyip te hemen olmayınca bide ilk olunca insan herseyden umutlanip pay çıkartıyor. .bal limonu hemen yapıyorum... ıhlamur da yarin artık ...haberleri olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım. Tanımıyorum ama Ilk öğrenen sen olacaksın gibi gelioo :)))

Sen şimdi hamilesin ya kalbinden geçenler dogrudur die umuyorum..hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama 2 sene isteyip te hemen olmayınca bide ilk olunca insan herseyden umutlanip pay çıkartıyor. .bal limonu hemen yapıyorum... ıhlamur da yarin artık ...haberleri olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım. Tanımıyorum ama Ilk öğrenen sen olacaksın gibi gelioo :)))
Inşallah umutlarin gerçege dönüşür beklemenin zorluğunu bilirim. Ben de 3 yillik evliyim ve bebisim hala yok :( miyom ameliyati falan oldum tedavi gördüm derken şükür bu ay süprizle karışlastim. Umarım sen de bu tatlı sürprizinle en kısa zamanda karşılasirsin.. :KK68:

Kızlar merhaba,benim adet tarihim 3 haziran daha 6 gün var ama dün gece kahverengi leke geldi.çamaşırda yok ama afedersiniz silince belli oluyo sadece.yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce,umutlanma gerekir mi :))

Purplebliss Merhaba, bende 1 hafta öncesinden beri aynı şeyi yaşadım. Dün de regl olmam gerekiyordu ama bugunde olmadim.beklemedeyim bir kaç gün bakalm.sende regl gününü bekle bakalım. Ben de ilk defa bu ay bole kahverengi bişiler yaşadığım için umutlarım yeserdi acikcasi.hakkimizda Hayirlisi olsun

Purplebliss Merhaba, bende 1 hafta öncesinden beri aynı şeyi yaşadım. Dün de regl olmam gerekiyordu ama bugunde olmadim.beklemedeyim bir kaç gün bakalm.sende regl gününü bekle bakalım. Ben de ilk defa bu ay bole kahverengi bişiler yaşadığım için umutlarım yeserdi acikcasi.hakkimizda Hayirlisi olsun
Ayyyy umarım iyi haberlerle döneriz buraya son 5gün kaldı :))

Bugun belli olacaktı alaimisemaa ne yaptın? ???
Bebek bir hafta geriden gelişiyormus aslında 7 hafta bitti sekize geçtiydik.. ama tekrar bir hafta döndük.. onun icin bu hafta cuma günü doktora bir daha gidecegim doktor tam 7 hafyalikken gormem lazim dedi ben bebeklerimi 7 haftadayken kaybettim ondan kritik dönem bu hafta bakalım insallah bişey olmaz canim.
ee sen ne yapti test yapmadin mi?

Back