- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Sonucunu bize yaz umarım güzel haberlerle gelirsin :)4 gundur kahve lekelerim var
Bugun adet gunumdu
Test yapmadim
Cuma kan testi icin dr a gidecem kizlar
Yook gitmedim grib halim iyi bugun.test içinde acele mi ediyorum diorum.normaldr regl geçmedi aslında beni supheleniren önceki aylarda olmayan kahverengi akintilardi. 27 Mayıs olmam gereken tarih ya o Bi geçsin diorum.grip içinde parol ve boğaz içinde pastil kullanıyorum. Ama umarım inşallah vardır heyecanlıyım cooknaptin gittin mi doktora? Sonucu yaz merak ettim
Bir bardak ıhlamurun bir zararı yokmuş doktorum önermisti. Ayrica yarimbardak suya yarim limon sıkıp bir tatli kaşığı bal karıştırıp iç. Gribe birebir ben öyle iyileştim tavsiye ederim cnm. Bana hamilesin gibi geliyor ama seni umuda kaptirmak da istemem doğrusu hakında hayırlısı bakalım..Yook gitmedim grib halim iyi bugun.test içinde acele mi ediyorum diorum.normaldr regl geçmedi aslında beni supheleniren önceki aylarda olmayan kahverengi akintilardi. 27 Mayıs olmam gereken tarih ya o Bi geçsin diorum.grip içinde parol ve boğaz içinde pastil kullanıyorum. Ama umarım inşallah vardır heyecanlıyım cook
ins yazacamSonucunu bize yaz umarım güzel haberlerle gelirsin :)
Inşallah umutlarin gerçege dönüşür beklemenin zorluğunu bilirim. Ben de 3 yillik evliyim ve bebisim hala yokSen şimdi hamilesin ya kalbinden geçenler dogrudur die umuyorum..hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama 2 sene isteyip te hemen olmayınca bide ilk olunca insan herseyden umutlanip pay çıkartıyor. .bal limonu hemen yapıyorum... ıhlamur da yarin artık ...haberleri olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım. Tanımıyorum ama Ilk öğrenen sen olacaksın gibi gelioo :)))
Yarından sonra belli olacak canım.. yarim doktora gideceğim bakalım ne söyleyecek diken üzerindeyim yaa.. hayırlısıAlaimisemaa nasılsın ne durmdasim merak ettim
Ayyyy umarım iyi haberlerle döneriz buraya son 5gün kaldı :))Purplebliss Merhaba, bende 1 hafta öncesinden beri aynı şeyi yaşadım. Dün de regl olmam gerekiyordu ama bugunde olmadim.beklemedeyim bir kaç gün bakalm.sende regl gününü bekle bakalım. Ben de ilk defa bu ay bole kahverengi bişiler yaşadığım için umutlarım yeserdi acikcasi.hakkimizda Hayirlisi olsun
Bebek bir hafta geriden gelişiyormus aslında 7 hafta bitti sekize geçtiydik.. ama tekrar bir hafta döndük.. onun icin bu hafta cuma günü doktora bir daha gidecegim doktor tam 7 hafyalikken gormem lazim dedi ben bebeklerimi 7 haftadayken kaybettim ondan kritik dönem bu hafta bakalım insallah bişey olmaz canim.Bugun belli olacaktı alaimisemaa ne yaptın? ???
Yerleşme kanamasina benziyor yaşadigin. Hadi hayırlısi. :)Ayyyy umarım iyi haberlerle döneriz buraya son 5gün kaldı :))
Regl öncesi karnım şişerdi,bugün şişmeye başladı karnım acaba olcak mıyım yaa,ümidimi kaybetmeye başlıyorum yavaştanYerleşme kanamasina benziyor yaşadigin. Hadi hayırlısi. :)
Kahverengiler geliyormu? Her regl döneminde öncesinde kahverengi lekelenmelerin olutmuydu?Regl öncesi karnım şişerdi,bugün şişmeye başladı karnım acaba olcak mıyım yaa,ümidimi kaybetmeye başlıyorum yavaştan
hayır kahverengiler hiç gelmezdi ilk defa oldu.sadece regl olmadan 1 gün önce olur ertesi gün olurdum.Kahverengiler geliyormu? Her regl döneminde öncesinde kahverengi lekelenmelerin olutmuydu?
şu an gelmiyo kahverengiler..2 gün fln olup bittiKahverengiler geliyormu? Her regl döneminde öncesinde kahverengi lekelenmelerin olutmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?