Bu nasıl geçer ? -resimli

Ben akıllandım artık iğne ucuyla deşip sıkıyorum.
Kolonyoyla silip sonrasinda bebe budrasi sürerek kurutuyorum.

Bir tane aldirdim plastik cerraha gitmiştim sanirim.
Ya zaten yakın bir zamanda Mehmet Öz'ün sivilce tedavisi hakkında bir konusunu okumuştum sivilceleri sıkmamak konusuna bir açıklık getirerek yanlış olduğunu iğneyle delinmesi gerektiğini falan anlatıyordu. Sivilceleri sıkmamak konusunda bir yanlışlık olduğunun da örneğiyim hem siz doğru olanı yapmışsınız

Biraz önce anlattığım sivilce sıkma işlemini ara vererek tekrar tekrar yaptığım oluyor.
Kuruyana kadar artık.

Çünkü bünyemi tanıdım.
Kendi kendini temizlemiyor benim cildim.

Adını bile sizden öğreniyorum şu an , et parçası et parçası deyip duruyodum herkese sorunumun adını öğrenmem iyi oldu her açıdan Teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkate aldım ve araştıracağım

Rica ederim. İçindeki iltihabı atması sağlanır , derinin kendini yenilemesi için de uygun ilaç verilirse sorununuz çözülmüş olur.

Çok ilgilisiniz sağolun dışarıdan bakınca amaaan ne var bunda denebilir ama bu kadar küçük birşey insanın canını sıkmasına fazlasıyla yetebiliyormuş bazen bunu anladım

Biraz önce anlattığım sivilce sıkma işlemini ara vererek tekrar tekrar yaptığım oluyor.
Kuruyana kadar artık.

Çünkü bünyemi tanıdım.
Kendi kendini temizlemiyor benim cildim.

Kesinlikle benimki de öyle ama ben bunun yeni yeni farkına varıyorum siz tanımışsınız cildinizi ne güzel

Çok ilgilisiniz sağolun dışarıdan bakınca amaaan ne var bunda denebilir ama bu kadar küçük birşey insanın canını sıkmasına fazlasıyla yetebiliyormuş bazen bunu anladım

Rica ederim. Özellikle regl dönemlerinde çıkan sivilceler , patlamadan sönmeye meyilli oluyorlar , sonrasında da ciltte bu şekilde çıkıntı halinde kalıyorlar.

Umarım doktor sorununuzu giderecek bir ilaç tedavisi uygular.

Aynen öyle regl dönemlerinde bir tek sivilce sorunum oluyor benim, Umarım öyle olur

Haklısınız paylaşacağım mutlaka herkese bir fikir olur hem, tesekkür ederim sizde sağlıcakla kalın hayırlı günler

A çok mantıklı ben sivilcelerimi hiç sıkamam çünkü kendi haline bırakırım hep demek ki iltihap kalmış Tesekkur ederim yorumunuz benim için çok faydalı oldu başka bir doktora bakacağım

Sivilcelerinizi sikmadan nasil rahat ediyorsunuz ya. Ben sivilcelerim olgunlassa da siksam diye bakiyorum. Hatta olgunlasmadan sivilce siktigim da cok olmustur. Hatta kendimi gectim esimin patlamamis sivilcelerine de daliyorum.

Sivilcelerinizi sikmadan nasil rahat ediyorsunuz ya. Ben sivilcelerim olgunlassa da siksam diye bakiyorum. Hatta olgunlasmadan sivilce siktigim da cok olmustur. Hatta kendimi gectim esimin patlamamis sivilcelerine de daliyorum.

Önceden sivilcelere elinizi sürmeyin asla dokunmayın vs diye diye öğretildiğim için dokunmaya hep korktum kendi haline bıraktım. Ha şimdi sıkmam gerektiğini biliyorum ama o kadar yıllık alışkanlıktan sonra elim bir türlü oraya gitmiyor napayım zamana ihtiyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…