- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
-
- Konu Sahibi Balonyanak
Öncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yanlış olduysa özür diliyorum. Büyük bir derdim yok ama çok rahatsız eden bir sorunum var. Şimdi kızlar yaklaşık 3 yıldır çenemde her sivilce çıkışında şişlikle beraber çıkıyor ve daha sonra hep küçük bir et parçası kalıyor çene bölgemde, şekil A da görebiliyosanız eğer 3 4 tane et parçası zaten var çenede sanırım netlikten dolayı çok az belli oluyormuş gibi görünüyor . Şimdi yine benin üzerinde bi et parçası kaldı sivilceden sonra ve ben bu da yüzümde kalacak diye korkuyorum çünkü hiç gidici görünmüyor 2 hafta olduDoktora gidin demeyin gittim verdiği adını hatırlamadığım bir krem kullandım 1 2 yıl önce ama hiç bir işe yaramadı kaldı yine yüzümde kalacak olan. Bunun için çözüm önerisi olanlar bana tavsiye edebilir mi nasıl geçer bu çenemdekiler ?
Medikal estetik doktoruna gidin benim kızımda da aynı sorun vardı,ince bir iğneyle delip içindeki yağları çıkarıyorlarÖncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yanlış olduysa özür diliyorum. Büyük bir derdim yok ama çok rahatsız eden bir sorunum var. Şimdi kızlar yaklaşık 3 yıldır çenemde her sivilce çıkışında şişlikle beraber çıkıyor ve daha sonra hep küçük bir et parçası kalıyor çene bölgemde, şekil A da görebiliyosanız eğer 3 4 tane et parçası zaten var çenede sanırım netlikten dolayı çok az belli oluyormuş gibi görünüyor . Şimdi yine benin üzerinde bi et parçası kaldı sivilceden sonra ve ben bu da yüzümde kalacak diye korkuyorum çünkü hiç gidici görünmüyor 2 hafta olduDoktora gidin demeyin gittim verdiği adını hatırlamadığım bir krem kullandım 1 2 yıl önce ama hiç bir işe yaramadı kaldı yine yüzümde kalacak olan. Bunun için çözüm önerisi olanlar bana tavsiye edebilir mi nasıl geçer bu çenemdekiler ?
Et parcasini bilmiyorum ama sivilcen icin eger duzenli kullanacaksan sana acnelys oneririm. Her aksam azicik sureceksin o bolgeye. Her sabah da gunes kremini asla ama asla unutmayacaksin ve her 2 3 saatte nir güneş kremini yenileyeceksin. Gececektir emin ol
A çok mantıklı ben sivilcelerimi hiç sıkamam çünkü kendi haline bırakırım hep demek ki iltihap kalmışYüzünüzde et parçası kalmamış. Çıkan sivilcenin içindeki iltihap dışarı tamamen atılmadan kapanmış. "Doktora gidin demeyin" demişsiniz ancak buradan çözüm üretemeyiz bu şekilde. Doktordan medikal destek almalısınız.
Sivilceyi sıkmayınca siğile dönüyor bu şekilde.
Bende de olmuştu
bendede bundan değil ama deri altında bir sivilce çıkmıştı..
çenem baya şişmişti.. annem eski yöntem olan hamur yapıp koydu üstüne bağladım falan şişliği dinmişti.. size denede diyemiyorum aklıma geldi
Bu tıbbi açıklama çok ciddi oldu, anlayan olur anlayamayan olur.Sivilcenin yagi icinde kalmis sismis ya oynayip oynayip patlatacaksiniz yada kendiliginden tekrar sisip cikmasini bekliyceksiniz
Aynen siğil gibi oldu maalesef, ben de hiç sıkamam sivilcelerimiSizde hala var mı peki bir çözüm bulabildiniz mi ?
Bu bence et parçası değil komedon, yağ butonu. Avene termal temizleme jelini veya rejuvi yüz yıkama jelini öneririm. Komedon temizleme dahil bir cilt bakımına gidersen onlar bunları temizliyor. Çıktığını göreceksin sonra temizliğine dikkat edersne çıkmaz ya da ara ara yaptırırsın. Et parçası olsa üstüne yapıştırılmış ben gibi olur u işten bir çıkıntı. Komedonları araştırmanı öneririm.Öncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yanlış olduysa özür diliyorum. Büyük bir derdim yok ama çok rahatsız eden bir sorunum var. Şimdi kızlar yaklaşık 3 yıldır çenemde her sivilce çıkışında şişlikle beraber çıkıyor ve daha sonra hep küçük bir et parçası kalıyor çene bölgemde, şekil A da görebiliyosanız eğer 3 4 tane et parçası zaten var çenede sanırım netlikten dolayı çok az belli oluyormuş gibi görünüyor . Şimdi yine benin üzerinde bi et parçası kaldı sivilceden sonra ve ben bu da yüzümde kalacak diye korkuyorum çünkü hiç gidici görünmüyor 2 hafta olduDoktora gidin demeyin gittim verdiği adını hatırlamadığım bir krem kullandım 1 2 yıl önce ama hiç bir işe yaramadı kaldı yine yüzümde kalacak olan. Bunun için çözüm önerisi olanlar bana tavsiye edebilir mi nasıl geçer bu çenemdekiler ?
Medikal estetik doktoruna gidin benim kızımda da aynı sorun vardı,ince bir iğneyle delip içindeki yağları çıkarıyorlar
Bu tıbbi açıklama çok ciddi oldu, anlayan olur anlayamayan olur.
Sivilcenin yagi icinde kalmis sismis ya oynayip oynayip patlatacaksiniz yada kendiliginden tekrar sisip cikmasini bekliyceksiniz
HhahahaBu tıbbi açıklama çok ciddi oldu, anlayan olur anlayamayan olur.
A çok mantıklı ben sivilcelerimi hiç sıkamam çünkü kendi haline bırakırım hep demek ki iltihap kalmışTesekkur ederim yorumunuz benim için çok faydalı oldu başka bir doktora bakacağım