selam arkadaslar dünden beri öyle canim sikkinki sizlerle paylasmak istedim.. ben 4 senelik evliyim evlendim ve almanyaya geldim.buraya geldigimden beri biryerde temizlik isinde calisiyorum önceleri kaynanamlarla oturduk ve bir sene sonra dükkan actik ayri eve tasindik. dükkani esim ve abisi ortak actilar. ve hatta onlarla ayni apartmanda oturuyoruz. esim cok saf bir insan ve herkez onu kullanmaya calisiyor. kimseye sesini cikartmiyor. dükkanda neredeyse encok esim ve ben calistik ben suan hamileyim ve pek fazla gitmiyorum. eltim gidiyor ve cocuklarini bana birakiyor. herkez esimi istedigi gibi yönetiyor ben haricinde. eltim bile ne dese yapiyor. bunlari esimle cok konustum ama beni hic anlamiyor bu yüzden cok sorunlar yasadim ve halada yasiyorum. bense tamamen dislanmis durumdayim hic kimse hic birseyime saygi göstermiyor bir hic gibiyim.. asil konuya geliyim arkadaslar. dükkani actiktan sonra iki aile ortak bi miktar para biriktirdik ortak bir hesapta. ve yaklasik bir sene önce esimin kiz kardesinin cok borclari vardi abilerinden istemis yaklasik 13 bin euro. bizimkilerde bu parayi vermislerborc olarak bense bunu para verildikten sonra ögrendim. esime cok kizdim neden bana sormadin benim hakkim yokmu diye.neyse aradan zaman gecti konu kapandi. ve simdi yine ayni seyi yaptilar dün yine paraya ihtiyaci var diye 7 bin euro para vermisler ve yine ben bunu sonradan ögreniyorum. cok kizdim bana neden sorulmuyor diye aldigim cevap bana sorsa ne olacakmis. kime danistinda veriyorsun diyorum abime diyor. cildirmak üzereyim arkadaslar. bana cok büyük saygisizlik geliyor hazmedemiyorum bunu yapmalarini. biz yemeden icmeden biriktiriyoruz durmadan calisiyoruz gece yarilarina kadar nelere katlaniyoruz sanki onun kardesine cxalisiyoruz. en azindan sorabilir danisabilir benim hicmi emegim yok o parada sanki ben burda hic kimseyim. hic bisey yapmasam bekliyorum kocam eve gelsin diye her gece her gece 11 e kadar ne özel yasantimiz kaldi ne aile yasantimiz evlendik evleneli evlimiyiz neyiz belli degil.dün bunu ögrendigimden beri kafayi yemek üzereyim annemi arayip anlatip rahatlamak istedim ve daha kötü bir haber aldim dün annemde rahatsizlanmis hastanelik olmus tabiki bende anlatamadim doktor hic üzülmemesi lazim demis ama herseyi kafaya takiyor oda simdi iyi allaha sükür. arkadaslar cok bunaldim kafayi yemek üzereyim ne esim nede ailesi bana saygi duymuyor herkez istedigi gibi kullaniyor ben ne yapicam arkadaslar ne olur bana bir akil verin biktim böyle yasamaktan bende mutlu huzurlu rahat bir yasam sürmek istiyorum 5 aylik hamileyim ama hamileligim hep sorunlarla geciyor bu cocugu yaptigim icin bile cok pisman oluyorum. esim insan olarak iyi birisi ama evlilikte sadece insanin iyi olmasi yetmiyorki lütfen bana bi akil verin. hepinize cok tesekkür ederim-senağlama