Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu nasıl dostluk?
- Konu Sahibi Began
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sebepleri ne bir anlasam?biz mi çok düşünceliyiz onlar mı umursamaz?ben birini kırarsam ya diye ödüm kopar millet böyle ..
bilmiyorum ki
bayramda ortak bir arkadaşımızın evinde karşılaştık.
hiçbir şey olmamış gibi sarıldı, tebrik etti.
sen bana boşuna küstün, mutlaka görüşelim dedi, kıngınım dedim sadece.
evden çıkarken arkadaşıma yeni telefon numaramı verip evime davet ettim. onunla vedalaşmadım, numaramı vermedim ve davet etmedim. üzüldü. ama ben de çok üzüldüm.
kusura bakmasın.
değil mi?
evden çıkarken arkadaşıma yeni telefon numaramı verip evime davet ettim. onunla vedalaşmadım, numaramı vermedim ve davet etmedim. üzüldü. ama ben de çok üzüldüm.
kusura bakmasın.
değil mi?
onu konuşmadık. o alınganlık yaptığımı söyledi. hı hı dedim geçtim.Niye boşuna küsmüşsün, neyi yanlış anlamışsın mesela?
Garip insanlar.
en yakin arkadaşlarimdan biri nisanina son bir iki gun kala sms ile cagirdi.
tabiki gitmedim.
iki gundur tanıdığı insanlarla yapmış tüm organizasyonu
dugunune de gitmedim.oh olsun :))
simdi sıradan biri benim için
artik arkadaşlik ve dostluk kavramlarını lugatimdan cikardim.sadece vakit geçirmelik yüzeysel arkadaşliklar tercih ediyorum.
sen de lutfen cok anlam yükleme insanlara.ahir zaman böyle
ise yaradığın sürece etrafında insanlar olur.isleri bitince bir anda kaybolurlar.
benim bahsettigim 22 23 yillik bi arkadasti düşün :)
hic üzülme al cocuklarini tiyatroya git eglen
kimse senden ve çocuklarindan değerli değil
tabiki gitmedim.
artik arkadaşlik ve dostluk kavramlarını lugatimdan cikardim.sadece vakit geçirmelik yüzeysel arkadaşliklar tercih ediyorum.
ise yaradığın sürece etrafında insanlar olur.isleri bitince bir anda kaybolurlar.
katılıyorum sanaen yakin arkadaşlarimdan biri nisanina son bir iki gun kala sms ile cagirdi.
tabiki gitmedim.
yüzeysel olmak daha iyi. zaten tek tük dostum vardı. bundan sonra olmasa da olur.
kızlarımla takılırım :)
Boşuna küstün ne demek ya? Boşuna küsmüşmüşsün o mu karar veriyormuş küsülebilecek şeylere? Neye göre alınganmışsın mesela kriter neymiş? Yakın arkadaşının duygularına bile önem vermeyen insanlara ifrit oluyorum. Benim de vardı böyle bi arkadaşım artık görüşmüyoruz. Gerçi o en azından suçunun farkında olduğu için arsızlık etmiyor.bayramda ortak bir arkadaşımızın evinde karşılaştık.
kusura bakmasın.
değil mi?
Kırılmakta cok haklısın bende olsam çok kırılırdım.
Banada bi arkadasım çocukla gelebılır mısın ki yada bı yere bırakır gelirsin demişti bi kere, ki dostum degil ona bile bozulmuştum
Onların karar verecegı bır sey degıl nasıl gıdecegımız
Bu yuzden ayıp
Silme ama arayıp sormada derim
Banada bi arkadasım çocukla gelebılır mısın ki yada bı yere bırakır gelirsin demişti bi kere, ki dostum degil ona bile bozulmuştum
Bu yuzden ayıp
ona göre ben küçük şeyleri büyütmüşüm.Boşuna küstün ne demek ya? Boşuna küsmüşmüşsün o mu karar veriyormuş küsülebilecek şeylere? Neye göre alınganmışsın mesela kriter neymiş? Yakın arkadaşının duygularına bile önem vermeyen insanlara ifrit oluyorum. Benim de vardı böyle bi arkadaşım artık görüşmüyoruz. Gerçi o en azından suçunun farkında olduğu için arsızlık etmiyor.
düğün nişan nikah kına küçük şeyler tabi.
amaan yol verdim gitti.
silmiştim ama aradığında cevap vermek zorunda kalınca geri ekledim.Kırılmakta cok haklısın bende olsam çok kırılırdım.
Bu yuzden ayıp
en azından arasa da ismi yazdığı için telefonu açmıyorum.
başta engelledim ama başka numaralardan aradı.Engellemeniz Saçma olur bu kadar önemsemeyin sizi önemsemeyen birini siz de ona göre davranırsınız
şimdi telefon numaram değişti, istese de arayamaz.
birkaç kez aradı, işi düşünce.Boşver. Seni bi gün illaki ariycak ozamn söylemen gerekeni soylersin belliki artik araya mesafe koymak istiyor.engellemek cozum degil
görüşmek istemediğimi söyledim.
Iyi yapmissin boşver insanlar garip.birkaç kez aradı, işi düşünce.
görüşmek istemediğimi söyledim.
boşverdim.Iyi yapmissin boşver insanlar garip.
kendisi düşünsün dursun, umurundaysa.