- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
yok ya öyle denmez. daha yeni evli ama yaşı 39, çocuğu olmaz diye korkuyor. böyle bir şey dersem kırılabilir, ümitsizliğe düşebilir.
Hani çocuklarını bahane ediyor ya o bakımdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya öyle denmez. daha yeni evli ama yaşı 39, çocuğu olmaz diye korkuyor. böyle bir şey dersem kırılabilir, ümitsizliğe düşebilir.
çok sevdiğim 2001 den beri iyi dost olduğumu sandığım kişi, beni nişanına çağırmadı.
sebep olarak da iki çocukla rahat edemememi gösterdi. çok kırıldım ama peki dedim, belki kendisi rahatsız olmak istemedi bilemiyorum.
düğününe de eski günlerin hatrı var diye gittim, evine hayırlı olsuna gittim daha geçen hafta.
o benim ikinci kızım için hayırlı olsuna gelmediği halde gittim, dostum diye.
şimdi de kardeşi nişanlanıyormuş, ki ailesini iyi tanırım, gelişmelerden haberim vardı ama çağırma gereği bile duymadı. face de paylaşmış, iki yıllık komşusunu bile çağırmış onur konuğu diye, beni aramadı bile.
bu kez tamir olmayacak şekilde kırıldım.
face den, cebimden numarasını silip her yerden engellemek istiyorum.
yapsam mı, kararsızım.
Çocuğumuz var diye ölelim mi ya?
Benim yok ama olsun be sephoraa
benim de aklıma bu ihtimal geldi. bazen 3-5 ay tanıdığın insan her şeyine koşturuyor, her günün onunla geçiyor, onu aileden görüyorsun. 15 yıllık arkadaşlıkta araya mesafeler girebiliyor. çok abartmamak lazım.. siz bundan sonraki duruma bakarsınız..Bence bosuna takiyorsun, benim arkadasimda nisan yapti nisana herkesi cagiramiyorlar bazen, belki sebebi budur, iki yillik komsu da belki onlara yardim.etmistir nisan da hazirlikta o yuzden onur konuğu olabilir, artik sik sik gorusemiyorsaniz, ve nisan davetli.sayisi.sinirliysa takilmayin
ben sıradan arkadaşı değilim ki yakın dosttuk, aileler görüşürdü. ben doğum yaptım, 8 yıl sonra ilk çocuğum dünyaya geldi ama o 1,5 yaşında geldi hayırlı olsuna. ben o arada 1 yaşı için mevlit yapıp çağırmamıştım onu. çünkü o bana gelmediği halde yeni doğan bebeğimle dostumdur diye 2 kez ziyaretine gittim ama hata yapmışım.Bence bosuna takiyorsun, benim arkadasimda nisan yapti nisana herkesi cagiramiyorlar bazen, belki sebebi budur, iki yillik komsu da belki onlara yardim.etmistir nisan da hazirlikta o yuzden onur konuğu olabilir, artik sik sik gorusemiyorsaniz, ve nisan davetli.sayisi.sinirliysa takilmayin
engelledim numarasını, konuşmak istemiyorum. denk gelirsem merhaba merhaba sadece.Bence telefonu silmeyin de, gorusmeyin hic, muhtemelen bir derdi oldugunda yine sizi arayacaktir. Yeni nisanlanmis, evlencek,coluk cocuga karisacak, o zaman sizi arayacaktir. Ne olursa olsun, cocuklarim yaramaz degil diyorsunuz, oyle bile olsa, eger dostumsa once onu cagiririm, hatta ozel olarak cagirmama bile gerek kalmaz, o zaten her detayin icindedir, en once gelen o olur. Ama ben de cocuklardan kaynakladlndigini dusunuyorum. Benim fe bir arkadasim var, asla dostum degil, sadece arkadas, her seferinde cocuklular gelmesin cocuklariniz getirmeyin cocuk istemiyorum der durur, ben de gitmiyorum. Cocuk tabi ki dagitir ordan oraya.kosar, boyle seyler dostluklara mani olmamali, benim arkadaslarim istedigi gibi gelir evime, cocuklari da.dagitir, ben hic bundan cekinmedim. Kimi zaman cok guzel toplarlar giderken, bazen aceleyle cikar toplamazlar, nedir ki yani, beraber hosca vakit gecirmekten daha degerli ne var. Diyecegim o ki dostunuz degilmis ve yaptigi ne olursa olsun gercekten ayip. Siz de ona takilmayin.
ben sıradan arkadaşı değilim ki yakın dosttuk, aileler görüşürdü. ben doğum yaptım, 8 yıl sonra ilk çocuğum dünyaya geldi ama o 1,5 yaşında geldi hayırlı olsuna. ben o arada 1 yaşı için mevlit yapıp çağırmamıştım onu. çünkü o bana gelmediği halde yeni doğan bebeğimle dostumdur diye 2 kez ziyaretine gittim ama hata yapmışım.
engelledim numarasını, konuşmak istemiyorum. denk gelirsem merhaba merhaba sadece.
nişan açık alanda olmuş, kardeşinin facede paylaştığı nişan fotoğraflarında gördüm.
düğünü de kendi aralarında yapsınlar
herkes yerinde mutlu olsun.
konuşmak gelmiyor şu anda içimden. belki sonra karar değiştiririm.numarasini falan engelleyerek onu cok ciddiye aldiginizi gostermis oluyorsunuz. bence kendi haline birakin. eger ararsa gereken cevabi verirsiniz. ama yine de siz bilirsiniz, hayirlisi olsun. siz nasil huzur buluyorsaniz oyle yapin.
Yani en azından bunca yılın hatrını sayar insan.Yahu sen davetini yaparsın.
Sonuna da çocuklarla zor olacaksa gelememeni anlarım senin durumun özel diye eklerim.
Öyle sacmalik mi olur. Yılların dostluğu, samimiyet var.
Kırılmakta çok çok haklısın.
Ben olsam bir daha aramalarını cevaplamam. Sonra bir anda silerim salak değilse anlar yani.
yo öyle değil.hala soruyorsun bence sen cevap verecek istediklerinide yapacaksın öyle görünüyor
iki gündür arıyor yazıyor kardeşi çünkü işi düştü. yakın zamanda eski dostum da arayacak işi düşeceği için.sağdan soldan silip engelleme boşver ama eskisi gibi muhatap olma derim pek dost gibi görünmüyor...