Arkadaşlar adet günüme yaklaştıkça aynı ağrıları çekiyorum bi bakıyorum gebelik belirtisi diyor ama biliyorum ki adet olucam. Çok moralim bozuluyor son üç dört gün ikilemde kalmaktan düşünmekten kendimi ne işime ne de eşime adapte edebiliyorum. Aynı şeyleri yaşayan var mı
acıkcası ben hiç gebelik belirtisi yasamdım ne belim ne kasıgım ne baska yerim hiç agrımadı yani bence bünye olayı sunuda söylim kızlar hamile kaldım ne kustum ne aserdim ne ekşi ne tatlı oda olmadı yani ben bi tuhaf hamileyim
Sizde de o his varmı bilmiyorum her ay bekliyorum hamile gibi hissediyorum kendimi adet olunca sanki çocuk düşürmüşüm gibi kendimi birkaç günlük bir bunalımın içinde buluyorum. En az iki gün umutsuzca bakınıyorum,düşünüyorum,ağlıyorum. Sonra diyorum olur inş. yine baştan başla. Hakikaten bazen dayanılmaz oluyor((
ben ben bennn iki aydır hep aynı şey. bu kadarmı benzer ikisi birbirine . hatta bunu düşünmekten geçen ay 2 gün gecikti adetim hiç olmazken. işin komiği bizdaha çalışmalara bu ay başlıyoruz. noluyosa bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?