arkadaslar kendimi cok mutsuz hissediyorum..tek mutlulugum biricik askim diyebilirim..bastan baslayayim en iyisi birazcik uzun olacak kusura bakmayin..berbat bi aile yasantimiz var ben kücükken babam cezaevine girmisti hatirlarim o günleri aklima geldikce aglarim annem calisti cabaladi tek basina bakti kardesimle bana 4yil..sonra babam geldi ama ben babamin calistigini hic hatirlamiyorum hep kumar hep kumar..annem cok cekti babamdan cok dayak yedi canim benim herseyim bitanecik annem kalbinden ameliyat oldu simdi ne ararsan var kalp seker tansiyon ve kendimi bildim bileli calisir..babam iyi insandir kötülügü sadece anneme artik dövmez kalbinden ameliyat olduktan sonra 1defa dövdü bize karsi hep iyiydi babam hep bikere bile el kaldirdigini hatirlamiyorum ama icimde öle bi mutsuzluk utanc varki benim babam hic calismadi diyorum kendi kendime evimize hic helal para getirmedi diyorum ben para istemedimki mutluluk huzur herkesin oldugu gibi benimde normal bi ailem olsun istedim hala ayni annemle babam hep kavga 1gün iyiler 2gün kötü aksam gider kumar oynamaya taaa sabah döner aksama kadar uyur babam ordan bakinca kötü birine benzer babam ama degil nekadar kizsamda degil..insan olarak iyide bu yönleri..bunaliyorum gitmek istiyorum bu evden..gelelim diger konuya 3yillik bi iliskim var bu ayin sonunda da nisanimiz olacak allah izin verirse..onla da cok cektik ailesi istemedi beni halada istemiyolar anlayacaginiz 2tarafta karsi nedeni de su:askimin rahmetli babasi zamaninda annemi sevmis bu yüzden askimin annesi istemiyor beni..ama ayrilmadik cok sey atlattik ayrilamadik ben intihara kalkistim 2007yilinda öyle bi iftira atti ki annesi bana hic kimse inanmadi bana öyle bi bunalima girmisimki simdi olsa asla yapmazdim askimdna baska kimse yanimda olmadi o beni hep mutlu etti belkide birazda bu yüzden cok baglandim ona..okulumu biraktim sirf bi anlik bunalimla zaten okumaya niyetim yoktu istek yoktu ama yarida biraktim arkadaslarimida sildim cünkü hic biri gercek dost degilmis..agustosta 18ime giricem ve seneye evlenmek istiyorum allahimdan öyle bi hayat istiyorumki kendi ailemde olanlar benim yuvamda olmasin cok mutlu olayim diyeceksinizki cok erken evlenmek icin ama askim evlenip yanima almanyaya geldigi zaman ne ailem ne ailesi kimse mutsuz edemicek bizi..
okuyan arkadaslarin ablalarimin gözlerine saglik akilmi istiyorum ne istiyorum hic bilmiyorum öyle paylasmak istedim boguldum heleki bu anne-baba konusu beni iyice boguyor babamin evde olmasini bile istemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?