• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir şey?

zanzu_02

tımarhane gözeli :}
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
119
0
96
Almanya
arkadaslar kendimi cok mutsuz hissediyorum..tek mutlulugum biricik askim diyebilirim..bastan baslayayim en iyisi birazcik uzun olacak kusura bakmayin..berbat bi aile yasantimiz var ben kücükken babam cezaevine girmisti hatirlarim o günleri aklima geldikce aglarim annem calisti cabaladi tek basina bakti kardesimle bana 4yil..sonra babam geldi ama ben babamin calistigini hic hatirlamiyorum hep kumar hep kumar..annem cok cekti babamdan cok dayak yedi canim benim herseyim bitanecik annem kalbinden ameliyat oldu simdi ne ararsan var kalp seker tansiyon ve kendimi bildim bileli calisir..babam iyi insandir kötülügü sadece anneme artik dövmez kalbinden ameliyat olduktan sonra 1defa dövdü bize karsi hep iyiydi babam hep bikere bile el kaldirdigini hatirlamiyorum ama icimde öle bi mutsuzluk utanc varki benim babam hic calismadi diyorum kendi kendime evimize hic helal para getirmedi diyorum ben para istemedimki mutluluk huzur herkesin oldugu gibi benimde normal bi ailem olsun istedim hala ayni annemle babam hep kavga 1gün iyiler 2gün kötü aksam gider kumar oynamaya taaa sabah döner aksama kadar uyur babam ordan bakinca kötü birine benzer babam ama degil nekadar kizsamda degil..insan olarak iyide bu yönleri..bunaliyorum gitmek istiyorum bu evden..gelelim diger konuya 3yillik bi iliskim var bu ayin sonunda da nisanimiz olacak allah izin verirse..onla da cok cektik ailesi istemedi beni halada istemiyolar anlayacaginiz 2tarafta karsi nedeni de su:askimin rahmetli babasi zamaninda annemi sevmis bu yüzden askimin annesi istemiyor beni..ama ayrilmadik cok sey atlattik ayrilamadik ben intihara kalkistim 2007yilinda öyle bi iftira atti ki annesi bana hic kimse inanmadi bana öyle bi bunalima girmisimki simdi olsa asla yapmazdim askimdna baska kimse yanimda olmadi o beni hep mutlu etti belkide birazda bu yüzden cok baglandim ona..okulumu biraktim sirf bi anlik bunalimla zaten okumaya niyetim yoktu istek yoktu ama yarida biraktim arkadaslarimida sildim cünkü hic biri gercek dost degilmis..agustosta 18ime giricem ve seneye evlenmek istiyorum allahimdan öyle bi hayat istiyorumki kendi ailemde olanlar benim yuvamda olmasin cok mutlu olayim diyeceksinizki cok erken evlenmek icin ama askim evlenip yanima almanyaya geldigi zaman ne ailem ne ailesi kimse mutsuz edemicek bizi..

okuyan arkadaslarin ablalarimin gözlerine saglik akilmi istiyorum ne istiyorum hic bilmiyorum öyle paylasmak istedim boguldum heleki bu anne-baba konusu beni iyice boguyor babamin evde olmasini bile istemiyorum artik

Son düzenleyen: Moderatör:
canim daha 17sin... önyargili davranmak istemiyorum. benim kardesimde 17, 18 olucak, ve onunda 2 yillik iliskisi var TR den... annemle onun annesi iyi anlasiyor.. hayirlisini diliyoruzz...
sana gelince... bence SEN git TR ye, o gelmesin almanyaya, neden dersen... almancasi yok sanirim?
bu senin icin zor olur, her is sana bakar, her sorumluluk sende olur. yok kagit islemleri yok su bu... bak bide okulumu biraktim diyorsun... peki o ne is yapicak sen ne is yapicaksin, kendisi kac yasinda acaba? meslegi varmi? hersey ask degil guzucum... meslegide olsun, evi gecindirecek kadar... tmm almanya sartlari bakar size ama nereye kadar.. gururuna yedirebilirmisin arbeitsamt dan gecinmeye? yani devlet para veriyo issiz olanlara demek istedim...
bence sen TR ye git eger isi varsa... ve eminsin dimi Almanya icin sevmiyo seni? yangina körükle gitmek istemem :) hayirlisi olsun canim

aile durumuna üzüldüm tabi... allah yardimcin olsun...
umarim düzelir... umarim erkek arkadasin daha iyi bi aile ortami yaratir sana.
sevgiyle kal

yok almanya icin degil cünkü bi ara kavga edip ayrilmistik o türkiyede yasayalim ben gelmeyecem almanyaya demisti ayrilmistik inan ailesi rahat biraksa gidecem..is konusuna gelince o okadar zor degil burda cok büyük is adamlari var annemin en yakin dostlari hepsi is vermeye hazir ikimize birden o yönden gecim sikintimiz olmaz gibi geliyo allahtan annemde onayliyor yoksa durumum sakat olurdu annem cok seviyor oglu gibi görüyor

Yaşadıklarına çok üzüldüm zanzu,kolay şeyler değil umarım bundan sonra huzurlu bir hayatın olur.Ama açıkcası sevgilinin annesi seni evlensenizde kabul etmez gibi düşünüyorum.Bu da sizin huzurunuzu kaçıracak,annesini de yok sayamayacağına göre,babası da rahmetli olmuş tek annesi var hayatta bir yerde annesini ona emanet olarak düşünecektir.Herşeyi iyice düşün,tart ona göre karar ver canım.Almanya da yaşasanızda annesi tlf gene ulaşır burada neler okuyoruz ......annesi, senin annenin eve girmesine bile karışır buradan oraya........... Daha çok gençsin biraz daha zaman ver ilişkinize bence

bence yaşın küçükkk
şu an yüreğinde hissettiğinn
şeyin adı aşk olmayabilirrr (ergenlik dönemindesin bence hala)
ilerleyen vakitlerde böyle düşüneceksinnn
beklee evlenmek için falan acele etme derimm
ailen konusunda isee senin açından bakıyorummm
atsan atamazsın satsan satamazsın
biri annen diğeri babann
ikisine de saygı da sevgi de kusur etmeee
sonuçta yapabileceğin bir şey yokkk
ayaklarının üstününde durr sağlıklı kararlarr alabilecek yaşta
ver hayatiii kararları okadar acı çekti annem diyosunnn
birde senin sorunlu bir evliliğin olursaa
daha çok açı çekmiş olcak annen
senin derdine yanacak birdee

arkadaslar kendimi cok mutsuz hissediyorum..tek mutlulugum biricik askim diyebilirim..bastan baslayayim en iyisi birazcik uzun olacak kusura bakmayin..berbat bi aile yasantimiz var ben kücükken babam cezaevine girmisti hatirlarim o günleri aklima geldikce aglarim annem calisti cabaladi tek basina bakti kardesimle bana 4yil..sonra babam geldi ama ben babamin calistigini hic hatirlamiyorum hep kumar hep kumar..annem cok cekti babamdan cok dayak yedi canim benim herseyim bitanecik annem kalbinden ameliyat oldu simdi ne ararsan var kalp seker tansiyon ve kendimi bildim bileli calisir..babam iyi insandir kötülügü sadece anneme artik dövmez kalbinden ameliyat olduktan sonra 1defa dövdü bize karsi hep iyiydi babam hep bikere bile el kaldirdigini hatirlamiyorum ama icimde öle bi mutsuzluk utanc varki benim babam hic calismadi diyorum kendi kendime evimize hic helal para getirmedi diyorum ben para istemedimki mutluluk huzur herkesin oldugu gibi benimde normal bi ailem olsun istedim hala ayni annemle babam hep kavga 1gün iyiler 2gün kötü aksam gider kumar oynamaya taaa sabah döner aksama kadar uyur babam ordan bakinca kötü birine benzer babam ama degil nekadar kizsamda degil..insan olarak iyide bu yönleri..bunaliyorum gitmek istiyorum bu evden..gelelim diger konuya 3yillik bi iliskim var bu ayin sonunda da nisanimiz olacak allah izin verirse..onla da cok cektik ailesi istemedi beni halada istemiyolar anlayacaginiz 2tarafta karsi nedeni de su:askimin rahmetli babasi zamaninda annemi sevmis bu yüzden askimin annesi istemiyor beni..ama ayrilmadik cok sey atlattik ayrilamadik ben intihara kalkistim 2007yilinda öyle bi iftira atti ki annesi bana hic kimse inanmadi bana öyle bi bunalima girmisimki simdi olsa asla yapmazdim askimdna baska kimse yanimda olmadi o beni hep mutlu etti belkide birazda bu yüzden cok baglandim ona..okulumu biraktim sirf bi anlik bunalimla zaten okumaya niyetim yoktu istek yoktu ama yarida biraktim arkadaslarimida sildim cünkü hic biri gercek dost degilmis..agustosta 18ime giricem ve seneye evlenmek istiyorum allahimdan öyle bi hayat istiyorumki kendi ailemde olanlar benim yuvamda olmasin cok mutlu olayim diyeceksinizki cok erken evlenmek icin ama askim evlenip yanima almanyaya geldigi zaman ne ailem ne ailesi kimse mutsuz edemicek bizi..

okuyan arkadaslarin ablalarimin gözlerine saglik akilmi istiyorum ne istiyorum hic bilmiyorum öyle paylasmak istedim boguldum heleki bu anne-baba konusu beni iyice boguyor babamin evde olmasini bile istemiyorum artik

yaşın çok küçük daha bence acele etme.. sen şuan çok aşık olduğunu düşünüyorsun, onsuz bir hayat düşünemiyorsun ama evlenince böyle düşünmeyebilirsin..

almanyada yaşıyorsun ve buradaki birçok insana göre imkanların daha fazla..

okuluna geri dönme imkanın yok mu? ne olursa olsun oku ve bir mesleğin olsun..

hayatta her şey oluyor, buradan okuyorsundur insanların başına neler geliyor, sen hep iyi şeyler olacağını düşünüyorsun, inşallah da öyle olur ama ya olmazsa?? o yüzden ne olursa olsun kendi başına hayatını sürdürmeni sağlayabilecek bir mesleğin olsun...

müstakbel kayınpederinin önceden annene aşık olması da ciddi bi olay.. tüm bunları göze alabilmen ilginç yani mutlu olabileceğini düşünüyorsun inşallah da mutlu ol ama lütfen duygularınla hareket etme, elinde imkanların varken kendini geliştirmeye çalış.. hayatt sadece evlenmek üzerine dönmüyorrrr :kahve:

Film gibi,okuyunca çok üzüldüm...
annenize üzüldüm,babanızın zayıflığına üzüldüm...
maalesef bunu yaşayan tek kişi değilsiniz...
o kadar çok var ki...
keşke diyerek başlamak istiyorum sözüme...
okulunuzu ne olursa olsun bitirmeliydiniz,
bir anlık bunalımla okul bırakılmaz,ama olan olmuş bir kere...
daha 17 yaşındasınız,inanın daha çok gençsiniz...
evlenmeyi kurtuluş olarak mı görüyorsunuz yoksa...
herşeye yasak konur da,insanın kalbine yasak konulmuyor maalsef...
çok iyi düşünün,mutlaka annenizden akıl alın,
hiç olmazsa annenizin yüzünü siz güldürün...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

haakında hayırlısı olsun
evlılık kurtulus gıbı sankı seının gozunde umarım hersey iyi olur
almanyada sartlar nasıl olur bılemıyorumm

senin aşkın yanında ne güsel bende isterdim şu zor günlerimde yanımda olsun ama benimkinde iş yok tatlım ya çok sıkma canını sen mutlaka bi çıkış yolu bulunur

herkesin ilgisine cok cok tesekkür ediyorum sanirim buna ihtiyacim vardi azicik ilgiye sanki..annem ah benim canim annem onun onaylamadigi bise yapamamki o her konuda yanimda oldu simdiye kadar iliskimide onayliyor ve cocugu cok seviyor her konuda annem arkamda yoksa bugüne kadar kafayi yerdim..seneye evlenmeme izin veriyor ama yaninda kalacakmisim bi süre :)))

evliligi tabiki kurtulmak icin kullanmiyorum evliligin cok ciddi bir olay oldugunu da biliyorum ama basaririm gibi geliyor bi fark olmayacak sadece yanimda olacak gibi geliyor beraber herseyi basaririz gibi geliyor ailesine gelince ben cok sabirliyim onun annesiyle görüsmesine asla karismam hic umurumda olmaz..suan nefret ediyorum sogudum diyor ama tabi insan annesinden nefret falan edemez benimle görüsmesin hic zaten bende istemiyorum ama ogluyla görüsmesini istiyorum nisanlandiktan sonra bu evden gidersin demis üzülüyorum bu duruma ama yapacak bisey yok o benden 4yas büyük askerligini bitireli 1yil oldu 22yasina girecek

canim valla yazini okudugumda yasinin daha büyük oldugunu sanmistim yani 17 oldugunu duyunca sasirmadim degil
bence cok matikli ve akilica düsünen birisi oldugunu hisettim
ozaman evliginin cözüm olmadigininda farkindasin
ve bu durumdada esin olacak insani ha deyince almanyaya getiremeyeceginide biliyorsundur
sakin yanlis anlama seni yargilamak felan istemem ama
bende esini almanyaya getirmis biri olarak sana tek sey söylemek isterim cok zor
ve simdiki almanya sartlarinda dahada zor
bence acele etme
annenede inan cok üzüldüm
babanada nekadarda iyi olsa bence size iyi bir örnek oldugunu sanmiyorum
allah yar ve yardimcin olsun baska diyecek birsey bulamiyorum valla

canim yasadiklarina cok üzüldüm..
bence hala okumak icin bi sansin var..yapamam istemiyorum diyorsan bi meslek al eline derim..
inan bu su asamada evlilikten daha iyi gelecektir sana,cünkü bence cok kücüksün...
senin acindan,yasadiklarinin acisindan bakmaya calisiyorum..haklisin,güvenecegin bi dal olmali ve sen bu güveni,inanci,umudu sevgilinde buluyorsun ama cok cok cok iyi düsün derim...
hayatini eline al,meslegini kazan..bunlar olana kadar bikac sene daha gecer ve daha detayli düsünebilirsin...sonrasinda hayata karsi daha dik durarak,rahatca evlenirsin...
Allah yar ve yardimcin olsun...

Back