Bu nasıl bir şaka ya da bu bir şaka mı?

Söyleyeceğimiz şeyleri metnin sonunda söylemişsiniz.Bu son görüşmeniz olsun.Hayatinizda gereksiz insanları temizleyin.Yazik değil mi vaktinize.O vakitte kitap okuyabilir bir çocuk sevindirebilir evde pasta yapıp hiç olmadı boş boş tavanı izlerdiniz daha kaliteli vakit geçirmiş olurdunuz

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sanırım kendisine karşı geliştirdiğim tuhaf bir bağımlılık var; bu nasıl oldu, ne ara oldu, ayrılmama rağmen nasıl hala devam edebiliyor ben de bilmiyorum.
O da bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde bunun farkında ve hep boşluklarımı doldurmaya çalışıyor.
Garip bir döngünün içinde ilerliyoruz yani.
İlişkide de böyle hadsiz yorumları olurdu, kendimi beğenilmiyor gibi hissederdim. Gözü hep dışarıdaymış ya da bir gün mutlaka dışarıya kayacakmış hissi verirdi.
Bütün bunlara rağmen inatla hayatımda tutmaya devam ettim.
Anlaşılan bu bağımlılık hala devam ediyor…

Arkadaşınız ya da güvendiğiniz arkadaş sayınız mı az? Çünkü dört yıllık ilişki biter bitmez arkadaşlık pozisyonuna geçilemeyeceğini çocuklar bile bilir diye tahmin ediyorum. Ayrılıp hala derdini sıkıntısını çekmek de ayrı bir değişik psikoloji.

ortada ilişki yok zaten isteyormuşsunuz üstüne böyle bi hödüklük yapmış bize ne sorduğunuzu anlamadım? görüşmeye devam et diyen çıkmaz heralde. ve bu kararı buraya sormadan almalıydınız.
bir de bi saattir kendime gülüyorum sabahtan beri kurgu erotik konular denk geldi, tenisi p.nis diye okudum

Bitmiş bir ilişki neden görüşür ki bi insan? Barışma niyetinizde yokmuş. İstemem yan cebime koy davranışı

“Beğenmediğin ile neden 4 sene beraber oldun” derim. Ama ben eski sevgililerimin hiçbiri işe görüşmem. Ne gerek var? Eskiyi arkasında bırakamayanın yeni sayfası da olmaz.

Neden ayrıldıktan sonra yemek çay kahve buluşmalarına gidiyorsunuz ki? Adam bunlara güvenerek tekrar ilişki istiyor, sizin de ilişki istediğinizi düşünüyor. Ayrıca sizin fiziksel özelliklerinize laf dokunduran, onlarla alay eden bir insanı hayatınızda tutmanızda hiçbir anlam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…