• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir şaka ya da bu bir şaka mı?

mavisaclikiz35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
192
165
303
34
İzmir
Aslında konuyu açarken hatanın yüzde yüz bende olduğunu bile bile açıyorum. Yorumlar da zaten bu yönde gelecektir, biliyorum.
4 yıllık bir ilişkiden sonra belli sebeplerden dolayı ayrıldığım insanla yollarımız bir şekilde kesişmeye devam etti. Hala tekrar ilişki istese de ben istemiyorum ve bunu da çok iyi biliyor. Yine de vazgeçmiyor, arayıp sormaya devam ediyor. Ben de sıradan bir arkadaş gibi ara sıra çay kahve yemek vb paylaşımda bulunuyorum.
Dün akşam iş sonrası kahve içerken konu tenise geldi, yeniden başlayacağımı söyledim. Neden birlikte gitmiyoruz dedi, ben de sen ne zaman bu tarz bir aktiviteye meraklı oldun, gitmezsin ki dedim (ilişki boyunca onu evinden çıkaramazdım, yorgunum diye diye sosyal aktivitelerimizi bitirdi, beni de vazgeçirmeye çalışırdı). Sen g.tünle göbeğinle tenise gideceksin de ben mi gidemeyeceğim dedi?! Ben anlayamadım ne demek istiyorsun dedim, şaka yaptım ya hani bizim oralarda işin başından aşkın anlamında kullanırlar dedi? İş miş bahane, fiziki görünüşüme atıfta bulunduğunu çok iyi biliyorum - bu arada 170 boyunda ve 68 kiloyum, öyle orantısız bir kilo problemim ya da sarkmış bir vücudum yok (ki oladabilirdi).
Ne ilişkimizde, ne sonrasında onu incitecek hiçbir ithafta bulunmadım; bunun adilik olduğunu düşünüyorum. Kendisinin dış görünüşü konusunda da kompleksleri vardır bu arada.
Hata bende ki, ilişki içerisinde bile bu tarz orantısız şakalarla ya da aslında bilinçaltındaki ideal vücutları bir şekilde ortaya çıkaran söylemlerle bir insana hala hayatımda olup sevgilim olmasa da bana bunları söylemesine izin veriyorum.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz?

Aslında konuyu açarken hatanın yüzde yüz bende olduğunu bile bile açıyorum. Yorumlar da zaten bu yönde gelecektir, biliyorum.
4 yıllık bir ilişkiden sonra belli sebeplerden dolayı ayrıldığım insanla yollarımız bir şekilde kesişmeye devam etti. Hala tekrar ilişki istese de ben istemiyorum ve bunu da çok iyi biliyor. Yine de vazgeçmiyor, arayıp sormaya devam ediyor. Ben de sıradan bir arkadaş gibi ara sıra çay kahve yemek vb paylaşımda bulunuyorum.
Dün akşam iş sonrası kahve içerken konu tenise geldi, yeniden başlayacağımı söyledim. Neden birlikte gitmiyoruz dedi, ben de sen ne zaman bu tarz bir aktiviteye meraklı oldun, gitmezsin ki dedim (ilişki boyunca onu evinden çıkaramazdım, yorgunum diye diye sosyal aktivitelerimizi bitirdi, beni de vazgeçirmeye çalışırdı). Sen g.tünle göbeğinle tenise gideceksin de ben mi gidemeyeceğim dedi?! Ben anlayamadım ne demek istiyorsun dedim, şaka yaptım ya hani bizim oralarda işin başından aşkın anlamında kullanırlar dedi? İş miş bahane, fiziki görünüşüme atıfta bulunduğunu çok iyi biliyorum - bu arada 170 boyunda ve 68 kiloyum, öyle orantısız bir kilo problemim ya da sarkmış bir vücudum yok (ki oladabilirdi).
Ne ilişkimizde, ne sonrasında onu incitecek hiçbir ithafta bulunmadım; bunun adilik olduğunu düşünüyorum. Kendisinin dış görünüşü konusunda da kompleksleri vardır bu arada.
Hata bende ki, ilişki içerisinde bile bu tarz orantısız şakalarla ya da aslında bilinçaltındaki ideal vücutları bir şekilde ortaya çıkaran söylemlerle bir insana hala hayatımda olup sevgilim olmasa da bana bunları söylemesine izin veriyorum.

4 yıllık ilişkiniz ayrılıkla sonuçlandıktan sonra; halen bu adamla görüşme nedeniniz nedir ? Yeniden birleşme umudu mu ?

Şaka anlayışı bu kadar kötü olan bir insanla geçen 4 senenize yazık olmuş. 😂
Bu arada şaka yapmamış siz tepki verince çark etmiş. Eski sevgiliyle arkadaş olunabilir mi? Evet olunabilir duygular tamamen bitince. Ama böyle biriyle arkadaş olmak istemem ben şahsen.
Yedekte tutuyorsanız bence yedekte tutulacak biri değil.

Tek tepkim hayatımdan da bana ulaşabileceği mecralarda da engellemek olurdu. Açıklama bile yapmazdım.

Düzgün bir ilişkiniz olsaydı zaten ayrılmazdınız. Niye bu insanla çay kahve paylaşayım?

Tuhaf bir bağımlılık geliştirmişsiniz anlaşılan, umarım kurtulursunuz.

Siz çay,kahveye ,cagirdikca Hayatınızdaki planları paylaştıkça istediğiniz kadar ilişkiye devam etmediğinizi söyleyin.Adam asla size inanmıyor ve sınır falan tanımıyor,haddini aşmayı uygun buluyor siz o hakkı ona veriyorsunuz.
Gerçekten bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından hâlâ bu adamla niye buluşuyorsunuz?Burdan bile hala barışmak istiyorsunuz izlenimi veriyor.

yamuk mikine adriana lima mı arıyorsun derdim ne diyeceğim…

Bu sözüde 3-5 kez benle alakalı olmayan durumlarda gerçek hayatta kullandım.

Siz normalsiniz ki olmaya da bilirdiniz obez de olabilirdiniz. Bu adam sizinle hem görüşmek zaman geçirmek istiyor hem de size hakaret ediyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu…

Bilmiyorum çok hadsiz seviyesiz. Mesela ben bir ara çok zayıftım iskeletor, zombi fln derlerdi. oturunca popona batmıyor mu kemiklerin derdi annem hatta. Yalan olmasın bir erkekten zayıfsın diye hiç hakaret duymadım ama annem babamdan duydum. elin yüzün çöktü yaşlandın vs. oysa sadece fit olmaya çalışıyordum. gerçi hala aynısını diyorlar bana çok umrumda değil ben zayıf olmak istiyorsam bu kilo civarında takılmak istiyorsam kime ne? Siz de halinizden memnunsanız ona ne?

Bir daha da görüşmeyin

İste böyle laşkalasiyor ilişkiler bırakın görüşmeyi gereği yok bence her lafı diyebilme özgürlüğüne sahip.oluyorlar . Ama cidden bazı yerlerde kullanılıyor bu laf duymuştum

Tepki vermem

2021de 2.5 yıllık ilişkinizin yeni bittiğini söylemişsiniz. Sonra bitmemiş sanırım. 2021’den beri harcadığınız vakte yazık.

Eski sevgilinizle (hem de sizinle barışmak isteyen eski sevgilinizle) hala görüştüğünüze göre ilgi hoşunuza gidiyor. Ancak bu sefer ilgi göstermek yerine rencide edilince bozulmuşsunuz. Yaptığı adilik falan demişsiniz ama size bariz bir şekilde ilgisi olduğunu bildiğiniz biriyle hala arkadaşlık adı altında görüşüp kısık ateşte tutmanız da pek hoş bir davranış değil sanki?

Eski sevgililerle neden hala gorusulmemesi gerektiğini gösteren bir konu olmuş
Sizi bir kez bir şekilde kıran, hep kırar .boş ver, iyi bile olmuş. Bundan sonra çay kahve muhabbetini de çıkarırsın hayatından,yavaş yavaş kaybolur

Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz bi geçin o işi. İstediğiniz kadar duygunuz kalmasın hiç farketmez. Konu burada duygunuzun kalıp kalmaması değil, yaşanmışlık. Bu eski sevgiliden arkadas olunur diyenleri de zerre samimi bulmam. Madem arkadassınız o zaman neden bi sevgili yaptıgınızda ya da karşı taraf yaptıgında “arkadaş” olayını kabullenmıyorsunuz ? Demek ki sizin bilinçaltınızda da bu normal değil aslında. Sadece yeni bir yer bulana kadar konfor alanınızda kalmasını istiyorsunuz hepsi bu. Bir insanın söyledıkleri ile yaptıklarının bir olması gerek. Sen “sevgili olmak istemiyorum” deyip sürekli çay kahveye çıkarsan karşı taraf normal olarak bunu “umut” olarak görecek. Gördüğünüzde selam verirsiniz düşman olmazsınız ama bu demek değildir ki oturup çay kahve içersiniz.

Ek olarak basbaya senden istediğini alamayınca özgüvenini zedelemek istemiş. Tipik egosuna yediremeyen insan davranışı. Bu tarz insanların hiçbir şekilde samimi olduguna inanmam. İnsanlae şaka yaptıklarında ve kızgın olduklarında gerçek kimliklerini ortaya çıkarırlar. İyiyken herkes iyidir. Görüşmeyi kesin. “Bu göt göbeğimle benim peşimdesin ama ?” Deyip yol verecektiniz.

Back