• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir mantık?

ikikediannesiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
76
19
3
25
Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün eskı sevgılımın yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı .
seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu.
Sorunun bende olmadıgına yemin etmiştı. Kızlar ben gerçekten darlamadım.Arkadası böyle dedıgı için vicdan azabı çekiyorum. Moralim çok bozuldu.Bıtıp gıden bır konuyu neden ısrarla açıyorlar.Ve benı arıyorlar anlayamıyorum.Sizce mantıklı bir sebebi var mı ?
Attıgım mesajlara görüldü atıp 11 saat sonra dönmüşlüğü var.😒
Ailem/çevrem/kadınlar kulubu sevgili üyeleri dahıl egıtım farkımızdan denk degılsın dedıler🥺. Ben öğretmenım. O lise mezunu. Araba garajımız var dıyordu.Dayısının yanında çalışıyormuş.Ben küçümsemedim kı hıc🥺

Son düzenleme:
Numaranizi silip tekrar ekledigini nerden anladiniz? Wp profil fotosundan mi? Fotograf gizliligini degistirmis de olabilir herkese acmistir (ki bunun sebebi de genelde yeni bir av pesinde olmalaridir), yani sizinle ilgili olmayabilir bazi seyler. Su an hatta bugun ayni seyi yasadim ex nisanlimin birden fotosunu gormeye basladim. Ama hic umursamadim cunku benimle alakali olacak diye bir sey yok.
Yok ekledı. Bana özel durum da yapmış. Ben de niye ekledın yazdım.

Depresyonda olduğunu söylemişti. Benı kırmamak için yazmamış güya. Kendısıyle kalması lazımmış biraz.Dorun ben de değil ondaymış.Son zamanlarda ıyıyım işte ya şeklinde cevap veriyordu. Ben de bunlar ayrılık bahaneleri dedım. Öyle dedım dıye kafama göre davranan/darlayan bırı oldum.
Bahane bunlar tabii ki. Adam kim bilir kimlerle ne fındık kırdı 🙄

Yok ekledı. Bana özel durum da yapmış. Ben de niye ekledın yazdım.
O halde sizi tekrar agina dusurmeye calisiyor. Arkadasiniz da yardim ediyor. Ama bana saglikli diyaloglar gibi gorunmedi ya. Iciniz rahat degil bi seyler sizi kemiriyosa ic sesinizi dinleyin

O halde sizi tekrar agina dusurmeye calisiyor. Arkadasiniz da yardim ediyor. Ama bana saglikli diyaloglar gibi gorunmedi ya. Iciniz rahat degil bi seyler sizi kemiriyosa ic sesinizi dinleyin
Bı de durumlara bakıyor. Sınırlendım yazdım hayırdır dıye. Yıne görüldü attı😂. Ben de engelı bastım. Ardından 1 2 gun sonra arkadası aradı işte

Bence de🥺. Ben acık acık konuşunca darladı oldum.Neden aldatılmayı kabul edeyim? Ya da mesajlarıma 11 saar sonra dönülecek kadar ne yaptım?
Hicbir sey yapmadiniz kendinizi sucladiginiz anda karsi taraf kazanir lutfen kimseyi bosyere kazandjrmayin kaybedecek hicbir hissiniz yok degerlisiniz

Bu adamlar ciddi travma birakiyor beyinlerimizde. Bir oyle bir boyle sevgi olmaz. Sevgi akar gider su gibi. Akmiyorsa vardir bi sebebi bir engeli. Dusunmeye gerek bile yok ya. Biz kadiniz hassasiz, kucuk bi papatyayi tutmayi bile bilmeyen hoduklerin eline buket buket guller seklinde dusmus olmaktan nefret ediyorum. Cok uzgunum hem kendi adima hem de bu siteye uye oldugumdan beri hemcinslerimden duyduklarimla onlar adina. Insallah dogru kisiler cikar karsimiza.

Ama sınırlendım. Oyun oynuyor gıbı. Engelle/engel ac/ numara ekle. İlişki çocuk oyuncağı değil kı🥺
Bu ilişki de değil ama, siz öyle sanıyorsunuz. Üzgünüm 🙁 Engeli basıp o kişi arayınca da, onun hakkında konuşmak çok yersiz, önüme bakıyorum, diyecektiniz. Bundan sonra böyle yapın bence

Bu adamlar ciddi travma birakiyor beyinlerimizde. Bir oyle bir boyle sevgi olmaz. Sevgi akar gider su gibi. Akmiyorsa vardir bi sebebi bir engeli. Dusunmeye gerek bile yok ya. Biz kadiniz hassasiz, kucuk bi papatyayi tutmayi bile bilmeyen hoduklerin eline buket buket guller seklinde dusmus olmaktan nefret ediyorum. Cok uzgunum hem kendi adima hem de bu siteye uye oldugumdan beri hemcinslerimden duyduklarimla onlar adina. Insallah dogru kisiler cikar karsimiza.
Amınnn inşallah. Doğru çok doğru. Hayır bı de salak gibi yanındayım dedım. Birlikte asalım sorununu dedım. Teşekkür ederim. İnşallah geçer vs vs dedı. Çok önemli sorunu yokmuş.Sonra konuşırmuz

Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün eskı sevgılımın yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı .
seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu.
Sorunun bende olmadıgına yemin etmiştı. Kızlar ben gerçekten darlamadım.Arkadası böyle dedıgı için vicdan azabı çekiyorum. Moralim çok bozuldu.Bıtıp gıden bır konuyu neden ısrarla açıyorlar.Ve benı arıyorlar anlayamıyorum.Sizce mantıklı bir sebebi var mı ?
Attıgım mesajlara görüldü atıp 11 saat sonra dönmüşlüğü var.😒
Ailem/çevrem/kadınlar kulubu sevgili üyeleri dahıl egıtım farkımızdan denk degılsın dedıler🥺. Ben öğretmenım. O lise mezunu. Araba garajımız var dıyordu.Dayısının yanında çalışıyormuş.Ben küçümsemedim kı hıc🥺

Öncelikle ağlayacaksanız ağlayın ve duygularınızı yaşayın. Ama arkasından yas tutacağınız bir şey yok.

Yanlız ben genel olarak olarak daha 23 yaşında, 3 aylık, uzak mesafe ilişkisinden nasıl bir netlik beklediğinizi sormak istiyorum. Yani beraber vakit geçirir paylaşımda bulunursunuz ve ilişki nasıl bir yola gideceğini seçer. Böyle önceden herşeyin konusulmasına ne gerek var. Belki 2 ay sonra adamı istemiyor, varlığından rahatsız oluyor olacaksınız. Neden ilk haftalarda tüm hayatınızı onunla geçirmek istiyor gibi davranıyorsunuz ve ondan da aynı davranışı bekliyorsunuz?

darlama mevzusunda da şunu söylemek isterim. Siz kendinizi darlamamış hissedebilirsiniz ama karşı taraf öyle hissetmiş. Bazen önemli olan bizim niyetimiz değil karşı tarafın anladığı/hissettiğidir.

3 ay çok kısa bir süre ama. Biz kadınlar için değil belki ama bir erkek için maalesef böyle 🙁 Zaten eskisi gibi, çıkmak veya ilişki gibi tabirler olmuyor. Flört adı altında herkes herkesle takılıyor işte. Biliyorum, acı çekiyorsunuz ama en iyisi, engelleyip unutmak 🤷‍♀️

Öncelikle ağlayacaksanız ağlayın ve duygularınızı yaşayın. Ama arkasından yas tutacağınız bir şey yok.

Yanlız ben genel olarak olarak daha 23 yaşında, 3 aylık, uzak mesafe ilişkisinden nasıl bir netlik beklediğinizi sormak istiyorum. Yani beraber vakit geçirir paylaşımda bulunursunuz ve ilişki nasıl bir yola gideceğini seçer. Böyle önceden herşeyin konusulmasına ne gerek var. Belki 2 ay sonra adamı istemiyor, varlığından rahatsız oluyor olacaksınız. Neden ilk haftalarda tüm hayatınızı onunla geçirmek istiyor gibi davranıyorsunuz ve ondan da aynı davranışı bekliyorsunuz?

darlama mevzusunda da şunu söylemek isterim. Siz kendinizi darlamamış hissedebilirsiniz ama karşı taraf öyle hissetmiş. Bazen önemli olan bizim niyetimiz değil karşı tarafın anladığı/hissettiğidir.
Öncelikle çok buyuk vaatlerle/ cıddilikle geldi. Gerçekten ınandırdı yanı. Birde davranışları birden degılstı. Mesajlarda 11 saat sonra dönmeler/ kız eklemeler yanlışlıkla-guya. Aramalarım acılmaması/ görüldü atmalar basladı.

Öncelikle çok buyuk vaatlerle/ cıddilikle geldi. Gerçekten ınandırdı yanı. Birde davranışları birden degılstı. Mesajlarda 11 saat sonra dönmeler/ kız eklemeler yanlışlıkla-guya. Aramalarım acılmaması/ görüldü atmalar basladı.
Benim tüm mesajım sizin yaklaşımlarınız üzerine. O kişiden tamamen bağımsız yazdım.

Bu yazdıklarınız sizin için belirteçler işte. O kişi tarafından değer görmediğinizin göstergesi. O nedenle de netlik sorgulamanıza gerek yok. Netliği böyle davranışlar gösterir zaten.

Bunlar böyle birikecek ve ilerleyen ilişkilerde siz hiç sormayacak kendiniz vereceksiniz puanını :) böyle böyle büyüyoruz.

Back