- 25 Haziran 2023
- 76
- 19
- 24
- Konu Sahibi ikikediannesiyim
Kızlar merhabalar. Ben 23 yasındayım. Öğretmenlik okuyorum. Bu dönem mezunum inşallah. 3 Ay önce arkadaşımın kuzeni ile sosyal medyadan tanıştık.Şehrime kadar geldi. Hersey çok güzel gidiyordu.Sonra bu depresyona girdiğini ,sorunun benımle ilgili olmadığını söyledi.Attığım mesajlara saatler sonra dönüyordu. O da profıl fotogradını kaldırınca/keyfı yetınce. Bunun cektıgı fotoğrafımı sosyal medyadan kaldırdım dıye bırden engelledı. Sonra gerı açtı.Numaramı gerı ekledı. Ben de tepkı gösterdim.Oyun mu oynuyorsun? Net değilsin dıye. Tamam haklısın yazıp durdu. Ben onu lise mezunu olmasından dolayı asla küçümsemedim.İnsan insanı küçümsemez.Ama o okul bıtınce he yapacaksn dıye kırk kez soruyordu.Yüksek lisans yapacaksan yanındayım dıyordu.Sen ne yapacaksın deyınce dayımın işyerı var işte dıyordu.Annem de şimdi sorun olmaz ama ileride bunlar sorun olur. Adam kıtap okumayı sevmıyor .Zamanla sana da katlanmaz dedi. .Kızlar numarasını vs engelledım ama ınanın çok dil döktüm ona.Benım için o kadar yol geldi.ıkıncı kez gelecektı.Ama çok dengesiz davranıyordu.Mesaja 11 saat gec donmek/görüldü yapmak dege cermıuorum demek değil mi ? Çok yoruldum.Sizce Annem haklı mı?
Not:Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün onun yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu
Not:Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün onun yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu
Son düzenleme: