• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir mantık?

ikikediannesiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
76
19
3
25
Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün eskı sevgılımın yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı .
seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu.
Sorunun bende olmadıgına yemin etmiştı. Kızlar ben gerçekten darlamadım.Arkadası böyle dedıgı için vicdan azabı çekiyorum. Moralim çok bozuldu.Bıtıp gıden bır konuyu neden ısrarla açıyorlar.Ve benı arıyorlar anlayamıyorum.Sizce mantıklı bir sebebi var mı ?
Attıgım mesajlara görüldü atıp 11 saat sonra dönmüşlüğü var.😒
Ailem/çevrem/kadınlar kulubu sevgili üyeleri dahıl egıtım farkımızdan denk degılsın dedıler🥺. Ben öğretmenım. O lise mezunu. Araba garajımız var dıyordu.Dayısının yanında çalışıyormuş.Ben küçümsemedim kı hıc🥺

Son düzenleme:
Öncelikle Hayırlı Bayramlar Kızlar.Dün eskı sevgılımın yakın arkadaşı aradı.Senın konunu açtım.Aslında güzel kızdı.Yakışıyorduk.Ama beni çok darladı.Darlantıdan kaçtım demiş.
Darlamtı dediği de net olmasını istemem bır kaç kez/ sorunun ne oldugunu sormam. Benımle ilgiliyse söyle . Soğuk davranacksan bitsin demem. Yemin etmıştı seninle ilgili değil. Kendımle kalmam lazım.falan demişti. Sonlara doğru “iyiyim işte ya” tarzı yazıyordu.
Sorunun bende olmadıgına yemin etmiştı. Kızlar ben gerçekten darlamadım.Arkadası böyle dedıgı için vicdan azabı çekiyorum. Moralim çok bozuldu.Bıtıp gıden bır konuyu neden ısrarla açıyorlar.Ve benı arıyorlar anlayamıyorum.Sizce mantıklı bir sebebi var mı ?
Attıgım mesajlara görüldü atıp 11 saat sonra dönmüşlüğü var.😒
BEni seviyor mu acaba donmek istiyor da diyemiyor mu gururundan o yuzden boyle bi olta mi atiyor diye dusunuyosaniz dusunmeyin. Sevgi boyle bi sey degil. Sevgilinizin bundan haberi bile olmayabilir. Arkadasiniz isguzarlik yapmis gibi gorundu bana. Kafaniz karismasin. Bence sucu size postalamis oldugu gibi ayrilinca. Bosverinnnn. Hayat bu tuhaf adamlar olmadan daha NET.

Niye umursuyorsunuz bu kadar, adı üstünde eski sevgili. İnsan “ben kötüyüm” der mi? Tabii ki karlı tarafı suçlar
Demez tabıı kı .Ama böyle kendimi vicdansız ,gaddar, ve yapışkan hıssettım. Net ol demek,sorununu anlat demek ,soğuk yazıp. 11 saat sonra mesaja döndugu için sitem etmekle kötü mü yaptım?

BEni seviyor mu acaba donmek istiyor da diyemiyor mu gururundan o yuzden boyle bi olta mi atiyor diye dusunuyosaniz dusunmeyin. Sevgi boyle bi sey degil. Sevgilinizin bundan haberi bile olmayabilir. Arkadasiniz isguzarlik yapmis gibi gorundu bana. Kafaniz karismasin. Bence sucu size postalamis oldugu gibi ayrilinca. Bosverinnnn. Hayat bu tuhaf adamlar olmadan daha NET.
Ben de netlik istediğim için böyle oldu galıba . Yemin ederim kötü birsey talep etmedim. Soğuk yapacaksan bıtsın dedım. 2 kere numaramı ekleyıp sılınce oyun mu oynuyorsun dıye kızdım. Adı darlamak oldu.Ağlamak istiyorum 🥺

Daha yenıydı 3 ay. Benım için şehir dışından görmeye galan geldı hatta
Sizin için şehir dışından gelmesi çok matah bişey gibi geldi sizin için o yüzden siz de bu kadar üzerine düşmüş olabilirsiniz. 3 ayda net ol vs gibi ciddi konuşmalar bana da fazla gelirdi. Yani ilk aylar tanıma aylarıdır. Size yazmadığı an direk oyun mu oynuyorsun, net ol gibi konuşmalar daha baştan baya gerer insanı. Şimdiden böyle yapan ilişki ciddileşince neler yapmaz diye düşünüp yol yakınken ayrılmış bence. Saçma olan bu muhabbeti eski sevgilinizin arkadaşının size anlatması, gerek yoktu böyle bir şeye durup dururken sizi germiş

B

ence de cok ayıp. Normalde ağlamam ama ıkı gündür içime oturdu. Gerçekten darladıysam,benım yuzumden bıttıyse dıye.
Ağlayacak bir şey yok. Yine ağlayacaksanız ben bu elemana niye o kadar zaman ayırdım diye aglayabilirsiniz ona bir şey diyemem.

İlgisiz adama neden diye sormak yerine direkt ayrılmak lazım. Arkadaşı da nispet eder gibi niye aramış ki sizi? Bu çok ayıp bence.
Depresyonda olduğunu söylemişti. Benı kırmamak için yazmamış güya. Kendısıyle kalması lazımmış biraz.Dorun ben de değil ondaymış.Son zamanlarda ıyıyım işte ya şeklinde cevap veriyordu. Ben de bunlar ayrılık bahaneleri dedım. Öyle dedım dıye kafama göre davranan/darlayan bırı oldum.

Bence de.Arkadası arayıp böyle konuşunca ıkıde bır.Vıcdan azabı çekiyorum
Vicdan azabı çekilecek bir şey yok bunda ayrılmışsınız bitmiş, siz daha fazla ilgi talep ederken o daha rahatmış uyuşmamışsınız bitmiş burda kimsenin suçu yok ki vicdan yapasınız. Ayrıldınız diye kimse ölmedi bitmedi. Kendinize boşuna dert ediniyorsunuz

Sizin için şehir dışından gelmesi çok matah bişey gibi geldi sizin için o yüzden siz de bu kadar üzerine düşmüş olabilirsiniz. 3 ayda net ol vs gibi ciddi konuşmalar bana da fazla gelirdi. Yani ilk aylar tanıma aylarıdır. Size yazmadığı an direk oyun mu oynuyorsun, net ol gibi konuşmalar daha baştan baya gerer insanı. Şimdiden böyle yapan ilişki ciddileşince neler yapmaz diye düşünüp yol yakınken ayrılmış bence. Saçma olan bu muhabbeti eski sevgilinizin arkadaşının size anlatması, gerek yoktu böyle bir şeye durup dururken sizi germiş
Yok ben normal şartlarda yapmadım bu davranışları. Mesajlarıma görüldü atmaya,14 saat sonra dönmeye, kız takıp etmeye (yanlışlıkla -yersenız) , başladı.Aramalarıma dönmüyordu.

Ben de netlik istediğim için böyle oldu galıba . Yemin ederim kötü birsey talep etmedim. Soğuk yapacaksan bıtsın dedım. 2 kere numaramı ekleyıp sılınce oyun mu oynuyorsun dıye kızdım. Adı darlamak oldu.Ağlamak istiyorum 🥺
Numaranizi silip tekrar ekledigini nerden anladiniz? Wp profil fotosundan mi? Fotograf gizliligini degistirmis de olabilir herkese acmistir (ki bunun sebebi de genelde yeni bir av pesinde olmalaridir), yani sizinle ilgili olmayabilir bazi seyler. Su an hatta bugun ayni seyi yasadim ex nisanlimin birden fotosunu gormeye basladim. Ama hic umursamadim cunku benimle alakali olacak diye bir sey yok.

Back