A
aysegul25
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysegul25
Kızlar şu anda hamileyim ama çok garip bir hamilelik yaşıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren gebelik kesesi ve yolk kesesi görünüyor. Ama emriyo bir görünüyor bir görünmüyor. Çok garip bir anlam veremedim. Bundan 20 gün önce 5+4 günlük hamile iken acile gittim emriyo görünmesi lazım dediler. Beklememi istediler. Aradan 1 hafta geçti kendi doktoruma gittim. Doktorumda göremedi 6-7 haftalık olması lazım gebeliğin ve bu durumda emriyo görünmesi lazım dedi. Ertesi gün aynı hastanede ayrıntılı ultrasona girmemi istedi ordada görünmese kürtaj dedi. Ama ayrıntılı ultrasonda emriyo göründü 4 mm dedi doktor. Ayrıca kalp atışınıda gördük. Ve bebek 6 hafta 1 gün dedi. Üstünden 10 gün geçti yani bugün hafif lekelenmem oldu sancımda vardı yine acile gittim. Bugün bebek 7+5 günlük ve daha net görünmesi gerekirken malesef acildekiler emriyo net izlenemedi dedi. Acildeki doktorlara 10 gün önce kalp atışını gördüm diyince onlarda şaşırdı. Ayrıntılı ultrason istediler. İyice kafam karıştı. Bu nasıl bir gebelik anlamadım. İkilemde kaldım. İçinizde bu konuda bilgisi olan var mı? Yada böyle bir durumla karşılaşan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.