- 2 Haziran 2015
- 15
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi -littlegirl-
-
Kendisi yeni bir ilişkiye hazır değilmiş bence. Sen de mesafeni korumaya devam edince, yakınlaşamamış birşey hissedememiş. En azından dürüst davranmış . İlişkiye başlayıp sonradan bitirseydi daha çok üzülürdün. Ve dediğin gibi, geleceği de belli olmadığı için, yol yakınken vazgeçmiş. Sana da ara ara mesaj atmış ki, ilk görüşmede olmadı demektense, kibarca yavaş yavaş azaltmış ve açık açık söylemiş. Bence artık düşünme , yoluna devam et derim..
Olmaz diye bir şey yok, tekrar iletişime de geçmek isteyebilir ama düşük bi ihtimal bence.. Bekleyerek kendinize yazık edersiniz. Silmemiştir çünkü ince düşünceli birisine benziyor, size yazdıklarından dolayı öyle gibi geldi bana... Silerek saygısızlık yapmak istememiştir diye düşünüyorum.
Sanırım sende biraz çekmişsin kendini konuşurken. Arada konuşmayı falan sen başlatsaydın. Bu çocuğu farklı düşünmesini sağlamış olabilir. Erkekler biz gibi düşünemiyorlar ya düz mantık onlar. Sen çekince kendini oda hep böylemi olcak diye soğumuş olabilir. Konuyu yanlış anladıysam kusura bakma tabi. Tekrar yazabilir tabi ama yazmayabilirde. Çünkü erkekler için face de ekli olmuş olmamış çok önemli olmuyo. Biz gibi herşey bitti sileyim modunda olmuyolar :) hakkında hayırlısı..
amin hepimizin canım... evet şuan diyorum çok mu çektim kendimi. ama ne zaman muhabbet başlatsa soğuk davranmadım uzun uzun yazdım ben de şakalaştık filan. yani ilk mesajları atmamış olmasam da istemeyen biri olsam o kadar bile konuşmazdım. ama tabi senin de dediğin gibi soğuk biri olarak düşünmüş olabilir:/ yalnız şuana kadar öyle olsa bile sonuçta ben ona son mesajlaşmalarımızda önceden benim güven problemim olduğunu, buluşmaya tereddütlü geldiğimi ilk buluşmadan sonra çok iyi ve efendi biri olduğundan dolayı bana güven verdiğini, o güveni kazandığımı belirttim. peşine sadece bu son zamanlarda beni muallakta bıraktın senin içini bilemem, istemiyor olabilirsin artık. benimle paylaş dedim. bunun üstüne işte sen böyle diyince seni yarı yolda bırakmışım gibi hisssediyorum filan dediği sözlerini söyledi ve helallik alarak sonlandırdı. yanigeç de olsa sonuçta ben ona bir ışık verdim ki şuana kadar o kadar da buz gibi değildim... of bilmiyorum.
Eğer onu gerçekten çok istiyorsan, arkadaşmış gibi sohbete devam edebilirsin. Farklı yönlerini, eğlenceli biri olduğunu gösterebilrsin ona samimi bi şekilde. Çünkü daha tanıyamamışsınızda birbirinizi. Hala eklisiniz sosyal medyada şansın var yani. Rahat ol, samimi ol, arkadaşça konuş. 'Biz neyiz, ne olcaz? Durumumuz nedir?' Muhabbetine girme bence.. Sen rahat olunca oda afallar, daha iyi tanımaya çalışırsınız birbirinizi. Ben olsaydım bide bu şekilde yaklaşırdım :) arkadaş ayağına bağla bakalım
ay ne güzel ne hoş demişsin keşke seninle bunlar olmadan komuşma şansım olsaymış:))) da ben bunu nasıl yapıcam ya. daha önce sadece bir erkek arkadaşım oldu o da bu şekilde aracı tanıştırması değildi. o yüzden cidden şu durumda çok şaşkınım. yani bu kişinin böyle bir tepki vermesinde belki benim hatam var dediğin gibi nolcaz biz triplerine girdim ama bir kız olarak bunun endişesini duymuştum heleki yazmadığı dönemlerde. en sonki konuşmamızda helallik filan istedi bi de "demekki bazı şeyleri hissedemedim" , "konuştuktan sonra iyi bir arkadaş olabileceğimizi bunun ilerisinin olamayacağını hissettim kendi açımdan" , hazır değilmişim onu öğrendim gibi sözleri bittiğini göstermiyor mu. yani artık arkadaşlık gibi de bir şans kalmadı. sanırım hemen ciddi bişiler istiyorum hızlı gitsin istiyorum sandı ve arkadaşlık bile gözünü korkuttu gibi geliyor. niye helallik istesinki yoksaveda eder gibi değil mi sence de sözleri ?
Evet sen hızlı gitmişsin, oda melankoliye bağlamış :) sen bakma onların bitti, olmaz demelerine.. Duygularından eminsen biraz yorcak seni belli. Bak o sürekli mesajlarıyla seni alıştırmış bile kendine. Artık sıra sende. Ben olsaydım o son mesaja ' e madem arkadaşlığımız devam edecek ne bu veda edercesine helallikler..' der gülücük atar muhabbeti devam ettirirdim. Sen noktayı koyuyosun sürekli bundan vazgeç. At mesaj arada arkadaşıımmm yaz mesaj aralarında, espri yap geç. Madem arkadaşlığa açık bu yoldan devam edersin sende. Çocuk başında ilgilenmiş senle bariz belli. Veda eder gibide konuşmamış sen ciddiyete bağlamaya başlayınca çocuk ne yapcağını şaşırmış, uzun sürede ilişki yaşamayınca. Zamanla ne olacağını anlarsın zaten denemeye değer
Evet sen hızlı gitmişsin, oda melankoliye bağlamış :) sen bakma onların bitti, olmaz demelerine.. Duygularından eminsen biraz yorcak seni belli. Bak o sürekli mesajlarıyla seni alıştırmış bile kendine. Artık sıra sende. Ben olsaydım o son mesaja ' e madem arkadaşlığımız devam edecek ne bu veda edercesine helallikler..' der gülücük atar muhabbeti devam ettirirdim. Sen noktayı koyuyosun sürekli bundan vazgeç. At mesaj arada arkadaşıımmm yaz mesaj aralarında, espri yap geç. Madem arkadaşlığa açık bu yoldan devam edersin sende. Çocuk başında ilgilenmiş senle bariz belli. Veda eder gibide konuşmamış sen ciddiyete bağlamaya başlayınca çocuk ne yapcağını şaşırmış, uzun sürede ilişki yaşamayınca. Zamanla ne olacağını anlarsın zaten denemeye değer
ya inan senin yazdıklarını okurken bile yüreğim güm güm atıyor. çok korkuyorum nasıl atıcam ben mesajı. ciddi ve ağır biri. tepkisinden o kadar çok korkuyorumki inan.kızacağından filan değil iyice rezil olmaktan veya bi öyle bi böyle davranıp iyice soğutmaktan korkuyorum. ben hiç bişi yazmasam beklesem hiç mi yok şansım.sonuçta faceten silmiyorum ona hiç mi mesaj vermez bu ? :)
bir de şöyle birn şey var aklımı kurcalayan. ben üstüne gitmemiş olsam bile kendi cümlelerinde "seninile konuştuktan sonra iyi bir arkadaşalığımızın olacağına ama ilerisinin olamayacağını hissettim o yüzden kendimi çektim " demiş. benim dememle değil zaten kendini çekmeye başlamış bunu düşünmüş kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?