- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
Sephora insanlara gaddarca geliyorum diyorsun ya tamamen cümlelerinden kaynaklanan bir sorun bu. Mesela yazdığın mesajda "sizin o pek tatlı çocuklarınıza" diye bir tabir kullanmışsın. Bunlar insanlara itici geliyor işte.Gitmeyin demedim, ben gitmem dedim. Ne güzel çarpıtıyorsunuz. Bu çocuk konularında anneler genelde aynı tepkiyi veriyor. Anşıyorum hassas noktanız ama bizim gibi çocuksuz çiftler de bazen rahatsız olabiliyor sizin o pek tatlı çocuklarınızdan... Neden anlayış göstermek bu kadar zor?
Anaları düşünseydi zaten o çocukların başına benim evimde, düğünde, konserde, orda burda bişey gelmezdi. Demek ki düşünmüyorlar ki o çocuklar zarar görüyor. Ve ben hiç bir çocuğun benim evimde zarar görmesini istemiyorum hatta hiç bir şekilde zarar görmelerini istemiyorum. Nedenlerini açıkladığım halde hala tahammülsüzlük diyorsunuz ya bravo...
Yani çocuk düşmanı oldum sayenizde. malesef, üzüleceksiniz ama değilim. Dediğim gibi çocukları severim, iyi anlaşırım. Özellikle etkinlik yapabilecek yaşta çocuklar için bir sürü ekipmanım vardır mesela. Yeğenlerim de var. Günün birinde karar verebilirsem anne de olurum belki. Anne olduğumda da çocuğumun rahatsız olacağı ya da çocuğumdan rahatsız olunacak ortamlara girmem muhtemelen onunla.
Ve @Girlboymom son cümleniz çok gereksiz ve düşüncesiz olmuş. Burda çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan bir sürü kadın var. Onları da düşünerek yazsaydınız keşke. Çocuksuz hayat da güzel emin olun...
Ve son olarak, çocuklarınız size güzel, size tatlı, size uslu, size mis kokulu bunu unutmayın. Herkes sizin çocuklarınızı sevmek hatta çocuk sevmek zorunda değil. Ben de çocuklardan hoşlanmıyor olabilirdim ve emin olun bunu söylerdim. Çocuk sevmeyen insanlara bu kadar sinirlenip söylenmenize gerek yok. Allah bağışlasın çocuklarınızı, sağlıkla büyüsünler.
Ha diyeceksin ki insanlara karşı sevimli olmak gibi bir mecburiyetim yok ona eyvallah.