• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl dostluk?

başıma gelen olaylardan sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum :KK53: ben bir sene şoku atlatamadım :KK53:
herkese hak ettiği değer.. sosyal medyadan oradan buradan takip edip, parayonağa bağlamayın :KK51:
yok acaba yanlış mı anladım, belki geçerli sebebi vardır diye silmeyip beklesem diyorum biraz daha.

Aynı şeyler benim de başıma geldi maalesef. Bir süre hatır gönül kaç yıllık arkadaşım diye çaba gösterdim yani ben elimden geleni yaptım ama değişen bişey olmadı. Kendi haline bıraktım bende ...
Sizi kaybetmeyi göze alan biri için kendinizi üzmeyin. Kendi kaybetti..

Aynı şeyler benim de başıma geldi maalesef. Bir süre hatır gönül kaç yıllık arkadaşım diye çaba gösterdim yani ben elimden geleni yaptım ama değişen bişey olmadı. Kendi haline bıraktım bende ...
Sizi kaybetmeyi göze alan biri için kendinizi üzmeyin. Kendi kaybetti..
acaba arayı sebebini sorsam mı? ya da biraz daha bekleyip sileyim.

öyle düğüne de gitmem, kişilerle de görüşmem
size demiyorum, genel tavrım bu olurdu.

Bir sürü insan çocuğumuzu getiremiyorsak gelmeyiz dedi, ben de siz bilirsiniz dedim. Bir çoğu da meraklarından çatladıkları için paşa paşa geldiler.

Benim düğünüm yemekliydi, kişi sayısına göre ayarlanmış herkesin yerinin belli olduğu bir düğündü. Çocuklara yer ayıramazdık malesef. Ortada koşturan, pistte deliren çocuklar da görmek istemedim. Bu benim hakkım değil mi? Benim düğünümse kuralları ben koyarım öyle değil mi? Bu sebepten benimle görüşmeyecek olan kişi de çok umurumda olmaz inanın. İnsanların isteklerine beklentilerine saygı göstermek lazım.

E Çocuğunuz yok sanırım
Bir sürü insan çocuğumuzu getiremiyorsak gelmeyiz dedi, ben de siz bilirsiniz dedim. Bir çoğu da meraklarından çatladıkları için paşa paşa geldiler.

Benim düğünüm yemekliydi, kişi sayısına göre ayarlanmış herkesin yerinin belli olduğu bir düğündü. Çocuklara yer ayıramazdık malesef. Ortada koşturan, pistte deliren çocuklar da görmek istemedim. Bu benim hakkım değil mi? Benim düğünümse kuralları ben koyarım öyle değil mi? Bu sebepten benimle görüşmeyecek olan kişi de çok umurumda olmaz inanın. İnsanların isteklerine beklentilerine saygı göstermek lazım.

elbette sizin düğününüz ve sizin kendinize göre haklı gerekçeniz ve düğün düzeniniz var. mesela bunu kabul ederim çünkü yemekli düğünde çocuklar cidden zorluk oluşturur. ama düğün salonunda sıradan bilindik bir düğün için çocuk bahanesi kabul edilemez bence.
kendi ablalarının kardeşlerinin de çocukları vardı ve onlara gelme diyemeyeceğine göre.

acaba arayı sebebini sorsam mı? ya da biraz daha bekleyip sileyim.
Ben silmedim açıkçası faceden telefon numarasını falan. Ama whatsapp baktığımda fotoğrafı falan görünmüyor belki o benim telefonumu silmiştir bilmiyorum. Bence olaylar yeni geliştiğinden biraz zaman verin

Ben silmedim açıkçası faceden telefon numarasını falan. Ama whatsapp baktığımda fotoğrafı falan görünmüyor belki o benim telefonumu silmiştir bilmiyorum. Bence olaylar yeni geliştiğinden biraz zaman verin
öyle yapayım bakalım. ne çıkacak altından?

işte bu yüzden bayram seyran hariç kimseye gitmiyorum.
çocuklarımla dostuma da gidemeyeceksem ne anladım o dostluktan. çocuklarım yaramaz değil olsa da arkadaşımın evini talan etmelerine izin vermem.
seninle hemfikirim canım öyle dostluk mu olunur , çocuğumda dolayı istememek ne demek , çocuk onlar , dünyanın en güzel varlıkları . Ayrıca neden gitmiyorsun hiç bir yere benım cocugum yaramaz olduğu halde ben çocuğumu sosyal ortamlara sokarım evde mi kalsın cocugum hafta sonları , sadece yanlış bir şey yapmasına müsaade etmem o kadar

elbette sizin düğününüz ve sizin kendinize göre haklı gerekçeniz ve düğün düzeniniz var. mesela bunu kabul ederim çünkü yemekli düğünde çocuklar cidden zorluk oluşturur. ama düğün salonunda sıradan bilindik bir düğün için çocuk bahanesi kabul edilemez bence.
kendi ablalarının kardeşlerinin de çocukları vardı ve onlara gelme diyemeyeceğine göre.

Onlar ayrı ama. Benim de ablamın kızı ve kuzenimin oğlu vardı düğünde çocuk olarak. Hatta bir gelin biri damat olmuştu. Onları kabul ediyorum diye bütün sülalenin arkadaşların çocuklarını kabul etmem gerekmez ki.

Her neyse konu buraya nasıl geldi yahu... Numarasını falan silmeyin de çok görüşmwyin bence arkadaşınızla artık.

E Çocuğunuz yok sanırım

Çocuğum yok. Olsa dahi düğün gibi ortamlarda eğer çok yakın akraba değilse çocukla gitmenin anlamı yok bence.
Çocuk dediğiniz en geç 9 da uyur. Kendi keyfim için neden çocuğu perişan edeyim orda? Ki düğünlerde görüyoruz masaların, sandalyelerin üzerinde uyuyan çocuklar. Ne gerek var?

seninle hemfikirim canım öyle dostluk mu olunur , çocuğumda dolayı istememek ne demek , çocuk onlar , dünyanın en güzel varlıkları . Ayrıca neden gitmiyorsun hiç bir yere benım cocugum yaramaz olduğu halde ben çocuğumu sosyal ortamlara sokarım evde mi kalsın cocugum hafta sonları , sadece yanlış bir şey yapmasına müsaade etmem o kadar

o telaştan unutuluyorda canım , bazen insan en yakınlarını bile aramayı aklına getirmiyor .
ev gezmeleri olmasa da avm ler sahil vs geziyorum elden geldiğince. unutması mümkün değil. daha geçen hafta görüştük. face te millete cevap veriyor. tebrikleri kabul ediyor.

H
çok sevdiğim 2001 den beri iyi dost olduğumu sandığım kişi, beni nişanına çağırmadı.
sebep olarak da iki çocukla rahat edemememi gösterdi. çok kırıldım ama peki dedim, belki kendisi rahatsız olmak istemedi bilemiyorum.
düğününe de eski günlerin hatrı var diye gittim, evine hayırlı olsuna gittim daha geçen hafta.
o benim ikinci kızım için hayırlı olsuna gelmediği halde gittim, dostum diye.
şimdi de kardeşi nişanlanıyormuş, ki ailesini iyi tanırım, gelişmelerden haberim vardı ama çağırma gereği bile duymadı. face de paylaşmış, iki yıllık komşusunu bile çağırmış onur konuğu diye, beni aramadı bile.
bu kez tamir olmayacak şekilde kırıldım.
face den, cebimden numarasını silip her yerden engellemek istiyorum.
yapsam mı, kararsızım.
hiç arayıp sorma tebrikte etme yazarsada yazmaa görmemk en güzeli görüp üzülecğine sil gitsin sahteymiş dostluğu

Ben düğünüme de çocuk kabul etmedim mesela. Davetiyelerde yazıyordu yine de birkaç aklı evvel çocuğuyla gelmişti.

Tamam anladık çocuklara tahammülün yok, çocuklu aileler de free takılsın öyle düğün, dernek, ev gezmesi falan yapmasın. 30 mesajda da bunu belirtmene gerek yok canım benim, gözümüze soka soka :D :D

çok sevdiğim 2001 den beri iyi dost olduğumu sandığım kişi, beni nişanına çağırmadı.
sebep olarak da iki çocukla rahat edemememi gösterdi. çok kırıldım ama peki dedim, belki kendisi rahatsız olmak istemedi bilemiyorum.
düğününe de eski günlerin hatrı var diye gittim, evine hayırlı olsuna gittim daha geçen hafta.
o benim ikinci kızım için hayırlı olsuna gelmediği halde gittim, dostum diye.
şimdi de kardeşi nişanlanıyormuş, ki ailesini iyi tanırım, gelişmelerden haberim vardı ama çağırma gereği bile duymadı. face de paylaşmış, iki yıllık komşusunu bile çağırmış onur konuğu diye, beni aramadı bile.
bu kez tamir olmayacak şekilde kırıldım.
face den, cebimden numarasını silip her yerden engellemek istiyorum.
yapsam mı, kararsızım.
silme ama arayp da sorma sen dusme ustune. valla canim dost diyon arkasnda olyon iyi gununde kotu gunundede snra senin ne iyi gunune gelir ne kotu gunune ALLAH kotu bsy vermesnde. bnm arkadslrmda iyi gunmde yanmdlrdi oncdn kotu gunundede ama okul bitti arkadslkta btti iki yazdlar snra ne yazmalar ne sormalar ne gelmeler ne bsey baktm oylemi daha bnde gitmedm. fceye yazms sozlncm die haftaya bana ne haber verdi ne bsey bnde hayatta gtmem yazmyrlarda byle kafm daha rahat sahte arkdslar olmaktansa hic arkdsm olmasn yanmda daha iyi. o yizden sende takma bile.

Back
X