Saç Rengi ve Saç Boyama bu muhteşem renk ne ola ki ?

koyu kestane yada 1 ton açığı diyebilirim. benim saçlarım da sarıdır. yıllar önce sıkıldım gittim loreal'in kumral rengini boyadım aynen bu saç rengi oldu. kumraldan daha koyu oldu.bilirsin boya rengi kutusundan her zaman daha koyu çıkar))

bu tek bir ton değildir..içinde kızıllık barındıran kumral tonlarla karıştırılmış olabilir..

canım walla benim saçımın rengi bu apaynısı dipleri bile aynı renk bu kdar olur bende daha boyayalı 4 gün falan oldu. tek bi renk değil ama. benim saçım moka'ydı. sonra onu palette deluxe kahve köpüğü ile boyadım. 2 gün sonrada palette natural bal köpüğü ile boyadım bunun aynısı oldu :)
moka boyası akmıştı saçımdan dipleri kendi rengimdi. o yüzden kahve köpüğü ile boyayınca diplerim tam rengi tuttu kızılımsı bi renk oldu. ama gerisi felakaetti. bende tamamını bal köpüğü ile boyadım bu çıktı ortaya :)

benım gecen yılkı saclarımın aynısı resım koyayım ama flash parladıgı ıcın benımkı daha acık duruyor, tek renkle elde etmemıstım solorx7 ıle8.1 karıstırıp boyuyordum ama oncesınde sırasıyla7,8,9 ve 10 numaraya boyadım her ay, sonrasında bu oldu

bu renkten kurtulmam epey zamanımı aldı.çikolata kahve canım bu renk.sıcak çikolatanın üstüne boyamıstım,onun da altında doğal saç rengim kumraldı.

kızlar hepınıze tşkler ama hepınızde ayrı cevaplar vermişsiniz napcam ben

garnier altın kumral dene istersen ama altta kendi saçının tonuda önemli bu rengi tam tutturman için saçın koyuysa koyu tutar istersen önce kuaföre boyat sonra kendin boyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…