Bu muhabbet can sıkıcı değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadarını da mecbur desteklicez artık sonuçta onları dünyaya biz getırıyoruz rabbım hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın 3 oğluma 3 kızım olursa herşeyimiz feda olsun ama baştan dökmem önlerine varımı yoğumu

Valla kadın olsun erkek olsun hiç kimse kendine ve yol arkadaşına güvenmeden, ailesine güvenerek bu işe kalkışmasın. Bu kadar yüz göz oluyorsunuz sonra başınız b*ktan kurtulmuyor. 0 beklenti her zaman iyidir. Öncelikleri bambaşka şeyler olmalı yani. Misal hayat arkadaşım azimli mi, taşı sıksa suyunu çıkarabilir mi, ben buna ömür boyu tahammül edebilir miyim? Vs. Diğer şeyler çok materyalist şeyler

yalnız ortada evlilik yok ki ? kirada oturcaz nasıl diyeceksin ki? bana deseler ne kirası ne oturması evlenmeyi kabul mu ettik ki ne alaka derim.

yani ortada bir hadi evlenelim evleniyoruz diyen bir taraf yok belki hiç evlenmeyecekler. ortada daha teklif yok, evlensek mi lafı yok. evlenince Maldivlere gideriz diye ilişki de yaşamıyor herkes. bilmiyorum, yaşıyor mu? ben hiç "evlenince de şunu yaparım" diye bir laf etmedim ömrü hayatımda. balayı ev eşya ya da evin odası gibi bir planlama hiç yapmadım. bunları hep kendi başıma yaptım belki ondan

e ortada bişey yokken kaç bilezik isteyecen ne mehir isteyecen diye net şeffaf nasıl konuşulsun? anca biliyor musun X kişiye düğünde şu yapıldı, yapılmadı ya da bunun için kavga çıktı (!)

şimdi bu işin sırası düzeni nasıl olacak orası biraz karışık değil mi?
ailelerin maddi durumlarını, birbirinden beklentilerini, adet-gelenek işlerinde ne yapıp yapmayacaklarını bilmiyorsan nasıl bir yola çıkacaksın?

e bir yola çıktın bu işler hiç konuşulmadı taraflar birbirine uymuyor bir taraf fazla bekliyor diğer taraf öyle şeyler yapmak istemiyor ya da yapamıyor...o zaman da sıkıntı.

Üslup yanlış ama amaç doğru. Aynı beklentide değilse iki taraf ilişki ilerlemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…