• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu modeller?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
liv-tyler-hair-style.jpg

bu modelin biraz kısasını ya da;
annehathawaypicture6qk4.jpg

Bu tip bırsey ıstıyorum
saçlarım uzun belime kadar ve düz

yüzüm de uzun ama bu tip model böyle besleme gibi durur mu , eski tip durur mu korkum var :10:
fikrlerinize ihtiyacım var

canım eğer yüz şeklin benziyorsa bence bu modelin daha kısasını düşünebilirsin hayal et bence bu resimde saçları uzun bob tarzda olsa nasıl dururdu bence gayet hoş olur birde saçların anladığım kadarıyla bayağa bir uzun bence saçını kesecek kuaföre söle düzgün bir biçimde kessin saçlarını daha sonrada çıt çıt gibi kulanabilirsin.Birde eğer yapabilirsen saçını kestikten sonra bir resmini koy bakalım fikirlerimizi paylaşırız

ben pek beğenmedim cnm daha havalı ve güzel bişey olabilir..

dümdüz durmayacak daha havalı olacak.katlı bi kesim meselaa..

hazan45: teşekkür ederim öncelikle.yüzüm bu şekilde evet,uzun.
Çok kısa istemiyorum ben ya..
Bob modeline asla cesaret edemem :14:

mervs,katlı kesim çok kullandım..katlı kesimi toplayınca kötü duruyor..ve çevrene bak herkes katlı kesim.
saçlrımı fönlemeden çıkabilmek istiyorum katlı oldu mu fön gerektirir
eklediğin resimleri de göremedim :17:

ya çocuksu dursun istemiştim sadece o yüzden böyle bi saç modeli istedim

tatlım böoyle katlı kesimler arkadaşa olmaz bu kızn yüzü kare kare yüzler için katlı kesimler iyidir fakat arkadaş yüzünün uzun olduğunu söylüyor tepe kısmında hacim olmayan modeller denemeli gösterdiği ilk resim gayet iyi yüz tipi için..

yarın saçlarını kestiriyormuşsun karar verebildin mi nasıl bir model yapacağına artık yeni saç. modelinle bir resim eklersin bizde sana fikirlerimizi söleriz dolunaaycım.Umarım istediğin gibi olur canım

liv e kahkül hiç olmamış.senin yüzün de bu tipteyse eğer bence çok gitmez ..

kahkül olcaksa illa iki yanda ve uzun olmalı bence cnmm:78:

livtyler20070626275170.jpg

bu modelin az daha kısası meselaa azcık katlara şekil verince harika durmuş..

karar tabi senin cnm ama yardım etmek istedim sadecee:77:

Back