Örgü bu modeli bilen varsa çok sevinirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

evergreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
98
0
atkının modeline bayıldım ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok ki zaten öyle çok değişik modeller bilen biri değilimdir ama belki aranızda nasıl örüldüğünü bilen veya da bakarak anlayabilen vardır diye umut ediyorum şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• $Fıstık-Atkı-modeli-vert.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
eğmeçle değil bu model tığla aynı yere 3-4 defa batıp istediğin uzunlukta çekiyorsun sonra onların hepsini tek seferde birleştiriyorsun bir zincir çekip yanındakine geçiyorsun o kadar.

anlattığın şekilde bir tane yapabilirim ama yandakine nasıl geçicem örnekte tam olarak yanyana değiller

eğmeçle değil bu model tığla aynı yere 3-4 defa batıp istediğin uzunlukta çekiyorsun sonra onların hepsini tek seferde birleştiriyorsun bir zincir çekip yanındakine geçiyorsun o kadar.

arkadaşın anlattığı gibi olması lazım ama bi galiba enine değil boylamasına yapılmış yani üst üste 1 metre yada boyunekadar olacaksa yapılmış sonra yanlarına devam edilmiş sanki ortalarına gelmiş gibi istenilen genişlikte buşekilde devam edebilirsin bana öyle gibi geldi

canım balımnurun dediği gibi tek tığla yapılıyor bu istediğin kadar zincir çek uzunlamasına olacak enine öremezsin mesela 70 zincir üzerine yapabilirsin bi yere batıp çıkınca kapama istediğin kadar bat ipi uzatarak çek sonra top şeklini alınca kapat 3 zincir daha çek yanına bat aynı işlemi tekrar tekrar yap üst sıradada aralarda çektiğin zincirlere batıp aynı işlemi yapacaksın. çok basit bi model bu. kalın uclu tığ ve kalın ip kullanman lazım sanırım.

olmadı yapamıyorum zaten çok marifetli değilim.. modele bayıldım bu kış boynumda olsun istedim ama benim elimden çıkmayacak bu büyüklerime başvurcam artık :))

sırt tarafa gelen ucundan başlanılmış modele. ilk önce 1 fıstık yaparak başlanılıyor sonra 2 sonra 3 sonra 4 fıstık yapılıyor. ondan sonra 4 fıstık yanyana kaydırılarak model oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…