arkadaşlar saçımı fotoğraftaki modelden kestiricem yani düz kesim yine bu boylarda olacak yalnız benim saçım tek renk siyah, siyahı da çok seviyorum değiştirmek gibi bi niyetim yok, siyah saçta bu model nasıl durur? aralara biraz ışıltı vermek için balyaj falan attırmamı önerirseniz de sorum şu: ne renk balyaj? siyah saça gidecek, böyle belli belirsiz olmalı, basit görünmemeli yani sarılar kırmızılar aman aman diyorum.
arkadaşlar saçımı fotoğraftaki modelden kestiricem yani düz kesim yine bu boylarda olacak yalnız benim saçım tek renk siyah, siyahı da çok seviyorum değiştirmek gibi bi niyetim yok, siyah saçta bu model nasıl durur? aralara biraz ışıltı vermek için balyaj falan attırmamı önerirseniz de sorum şu: ne renk balyaj? siyah saça gidecek, böyle belli belirsiz olmalı, basit görünmemeli yani sarılar kırmızılar aman aman diyorum.
yüzün ovalse böyle bir kesime gitmelisin bence...kemikli yada köşeliyse siyah düz saç çok sert durabiliyor ifade olarak,düz kullanacağın zamanalrda...balyaj attırırsan da süper olur,,,kendi saç tonunun 2 renk açığına felan....kızıl balyaj olmaz ama basit durur.....
teşekkürler arkadaşlar siyah olur yani. yüzüm oval kemiklerim çok belirgin değil. balyaj sorun işte siyahda sırıtmaması gerekir, çikolata kahve ya da mavi siyah balyaj yaptırsam olurmu ki?
teşekkürler arkadaşlar siyah olur yani. yüzüm oval kemiklerim çok belirgin değil. balyaj sorun işte siyahda sırıtmaması gerekir, çikolata kahve ya da mavi siyah balyaj yaptırsam olurmu ki?
bitter çikolata olması gerekir,çikolata kahve biraz sırıtabilir...mavi siyah da güzel olabilir ama o zaman da balyajın hakikaten kafada iyi seçilmiş yerlere,özellikle de katları belirginleştirecek şekilde atılması gerekir.....mavi siyah seçersen krepe balyaj da hoş durabilir gibime geliyor.....sorarsın kuaförüne....
hayatım bana kalırsa bu saça hava veren sadece ve sadece rengi..sarı balyajı güzel olmuş .kesim son derece sıradan..ben açıkçası bu kesimi siyah saçta düşünemiyorum,hiç bir havası olmaz.siyah saçta boyun hizası küt saç ve yoğun kahkül oldukça çekici bir görünüm verir bence..