• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu model nasil?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
90722980.jpg

Kizlar bu tür modeller toplu birine yakisir mi?
10 kilo kadar fazlam var yaza kadar atmaya calisicam ama atamazsam yakisir mi yakismaz mi diye düsünüyorum.

Boyum 1,70
kilom 75

65 düsmek istiyorum 4 ayda yaparim aslinda sorun degilde yinede bi düsüncelerinizi sorayim dedm

begenmene sevindim bu arada :kedi:

canım bende bu tarz bir gelinlik giydim ama 60 kiloydum fotodada görünüyor zaten arkasını ipli yaptırdım sıkınca tam oturdu

you know
cok güzel bi gelin olmusun canim mutluluklar

nurum
bencede tatlim begenmene sevindim

Dantel modeller genelde zayıf ve zarif gösteryr hayatm bnde dantelli diktiriyrum yakışır merak etme yerimseniben

bu tür boydan modeller biraz kilolu gösteriyor. Ayrıca dantelli modellerde kalın gösteriyor basenden açılan modeller daha zayıf gösterir naçizane fikrim

Bence gayet şık. Bide o ince askıları çıkartırırsan straplez olarak daha hoş ve zarif durur. Boyun uzun olduğu için kilonun göze batacağını sanmıyorumyerimseniben

gögüs kismini straptez istemiyorum
gögüslerim kücük degil gelinligin kenarlarindan tasar, ve hos bi görüntü olmaz diye düsünüyorum

Bende göğsü olana yakıştırırım zaten straplezi.Tabiki kendini öyle daha güzel hissediosan o ayrı

gögüs kismini straptez istemiyorum
gögüslerim kücük degil gelinligin kenarlarindan tasar, ve hos bi görüntü olmaz diye düsünüyorum

aynen bende göğüslerim iri olduğundan straplez sıkıntı yaratır çekiştirmekten yorulurum diye düşünüyorum askılı olması daha iyi ayrıca gelinlik çok zarif duruyor güle güle giyin canım :nazar: a.s.

Bende göğsü olana yakıştırırım zaten straplezi.Tabiki kendini öyle daha güzel hissediosan o ayrı

Hic denemedim fazla yorum yapamicam o yüzden. belkide sen haklisin ve cok yakisir bi denemek lazim

dyyser
begenmene sevindim

mervem
tesekkürler tatlim.bende öyle düsünüyorum dügün boyunca gelinligimi cekistirmek istemiyorum öyle yaptirirsan bile cuk diye oturmasi lazim yoksa cok yorucu olur

çok zarif

canım sağlıklı beslenme + sporla istediğin fiziğe ulaşırsın

hayal ettiğin fizikte hayal ettiğin gelinliği içine sine sine giyersin :1hug:

9047.jpg

üst kismini bu sekilde yaptirmayi düsünüyorum olur mu acaba?esim pek acik sevmiyor üzerine bolero diktirmektense acaba bu sekilde gelinligi direk kollu mu diktirsem?

Back