Cilt Bakımı Ürünleri Bu Maskeyi Kullanan Arkadaşlarımın Fikirlerini Bekliyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
bugün bu maskeyi aldım....yosun ve kil maskesiymiş...kırışıklıklara ve sivilcelere iyi olduğu söylendi....akşama doğru kullandım...yıkadıktan sonra cildim beyazlaştı...fakat 1 defa kullandığım için ileride nasıl olabileceği hakkında bir fikrim yok....bu maskeyi kullanan varmı?...varsa memnun musunuz arkadaşlar?...cevaplarınızı bekliyorum...a.s.

100el.jpg

bn kullanmadm ama başka bi kil maskesi kullanıorm memnunm bu da güzeldir heralde bi süre dene :)

]Bende yosun+yesil kil karisimi maske kullaniyorum.Ben cook memnunum ama senin maskeni bilmiyorum nasildir.

Son düzenleme:
krem şeklinde canım...yeşil bir rengi var.....kokusu da çok hoş....faydasını görsem çok sevineceğim....:sm_confused::

Bende haftada bir kil maskesi yapıyorum. bu urun deil avon dan almıstım

aynen ilk kullandıgımda annem suratına bi beyazlık geldi dedi.. basladıgımda suratım sivilce yara doluydu.. suan hiç sivilcem yok izlerde gecti..

arkadaslarım bile sasrıdı :))) tabi sadece bunu kullanmadm bi iki sey daha ama zararını sasen gormedim kil maskesinin

peki kil maskesinden sonra yüzünüze nemlendirici veya herhangibir krem kullanıyor musunuz?....şu an ben hiç nemlendirici kullanan biri değilim...çünkü hangisinini iyi olduğu hakkında bir fikrim yok arkadaşlar....

Ben de kil maskesi yaparım her hafta gibi.

Hafif ve yağsız bi nemlendirici kullanmak lazım maskeden sonra veya tonik...
yerimseniben

ben yagsız krem almıstım. saltalık ozlu onu suruyorum suratımı yıkadıktan sonra .. normal kremler sivilce yapıyo suratımda cosuyo yagdan suratım birden..

once yuz yıkama solusyonuyla yıkıyorum
kil maskesini suruyorum 10 dk bekliyorum
yıkıyorum
kremliyorum o kdar :)

fisfisfis kil maskesindne sonra tonik.....tonik olarak gülsuyunun iyi olduğunu okumuştum KK da....ne dersiniz gülsuyu yeterli gelir mi?...çünkü hangi nemlendirici iyi gelir bilemiyorum.....:gitme:

simdi yalnıs okumadıysam arkadas nemlendirici sur tonikle demiş? kremde n sonra toniklenir mi :S :S

ben tonikle suratımı yıkadıktan sonra temizlerm tekrar sonra krem surulur diye biliyordum..

kremde cnm cildine ne uygun gelir bilemem. ben avondan aldıgım nemlendiriciden memnunum.

simdi yalnıs okumadıysam arkadas nemlendirici sur tonikle demiş? kremde n sonra toniklenir mi :S :S

ben tonikle suratımı yıkadıktan sonra temizlerm tekrar sonra krem surulur diye biliyordum..

kremde cnm cildine ne uygun gelir bilemem. ben avondan aldıgım nemlendiriciden memnunum.

:kedi::kedi: canım....daha önce tonik kullanmadığım için bilemedim....cahilim sanırım...:kedi:eek: halde önce tonik sonra nemlendirici yapayım...fakat nemlendiricilerden hangisi iyi gelir onu da bilemiyorum işte....
cevabın ve yardımların için teşekkür ediyorum canım benim....a.s.

X