Saç Şekillendiriciler Bu markalar içinden hangi saç düzleştiriciyi önerirsiniz?

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
0
Diğer
Arkadaşlar merhaba.. saç maşası almak istiyorum.. birkaç model belirledim ama karar veremiyorum yardım ederseniz ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

bu ilk maşa babyliss Pro200 2361CE SERAMİK SAÇ MAŞASI

özellikleri

# 19MM SAÇ MAŞASI
# LCD ISI AYAR GÖSTERGESİ

Eklentiler

• $sgbab2361ce.jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Ben philips kullanıyorum.
Çok memnunum...kaydirigubbakcemile5
Fiyatı da oldukça iyiyerimseniben

canım philips var bendede. gayet memnunum. ama emin ol 3-5 kere kullanıp kenara atıcaksın. belkide ben hemen aldım hevesimi.zaten saçım dalgalı ama ben buklelerim olsun diye aldım.kullanımı kolay ama çok uzun sürüyor tüm saçı maşalamak.
denedim uzun süre kullanabilirim diyorsan iyi birşey al.heves ettim denicem diyorsan kesinlikle uygun birşey al.çünkü uzun süre kullanmazsın eminim.hem saçı yıpratıyor hemde çok kalıcı değil sprey kullanmazsan.spreylide kuaförden çıkmış gibi oluyosun.

BRAUN SATIN HAIR EC1 SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ

özellikleriyle ilgili bişi yok

hehe hemen gelmiş cevaplar çok teşekkür ederimmmm :) birkaç tane daha adayım var onları da göstereyimmm

REMINGTON Ci76 PRO SPIRAL BUKLE MAŞASI

# Sık bukleler için 19mm maşa
# Üçlü koruma sağlayan Seramik, Tourmaline + Teflon® kaplı plakalar:
# Eşit ısı dağılımı
# Kaygan – saç kremleri, jöle..vs yapışmaz
# Elektriklenmeyi önler
# Tüm saç tipleri için değişken ısı kontrolü
# Hızlı ısınma – 60 saniyede kullanıma hazır
# On/off düğmesi
# Kullanıma hazır ışığı
# 1 saat sonra otomatik emniyet kapama
# Isı koruma standı
# Güvenli kullanım için soğuk uçlar
# Otomatik evrensel voltaj 120 – 240V
# 1.8 metre kıvrılmaz kablo
# Isı korumalı kılıf

REMINGTON CI75 PROFOSYONEL BUKLE MAŞASI

# Sık bukleler ve dalgalar için 19 mm maşa Saça yoğunluk ve yumuşak görünüm vermek için maşaya geçirilebilen fırça
# Yapışmayan ve yumuşak saçlar için Teflon kaplama
# Eşit ısı dağılımı için seramik kaplama
# Anında şekillendirme için hızlı 60 saniyede ısınma
# Açma/Kapama düğmesi
# Ürün kullanıma hazır ışığı
# Bir saat sonra emniyetli otomatik kapanma
# Soğuk uçlar, asma halkası
# Isı korumalı saklama çantası

BABYLISS PRO200 2363CE SERAMİK SAÇ MAŞASI

# Seramik kaplaması ile saçlara zarar vermez
# Uzun saçlı ve saçlarında iri dalga seven bayanlar için ideal
# 32 mm Profesyonel saç maşası
# Yüksek ısı performansı (100 – 200 ºC)
# LCD ısı ayar göstergesi

evet arkadaşlar bunları beğendim sizde olan ve memnun olduklarınız varsa onları da yazabilir misinizz :)) teşekkür ederiimm.. bi de kalın uçlu mu olsun ince mi karar veremedimmm

benim de saçlarım dalgalı ve güzel dalgaları var.. ama bazen kalktığımda en kısa katları garip şekillere girmiş oluyor, aslında onlara şekil vermek için almak istiyorum.. ama saçımı da yıpratmasın istiyorum​
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım benim saçlarım çok komik önler kıvırcık gibi ortalar dalgalı enseme yakın olan saçlarım düz.maşa aldım ama saçlarımda gür benim 1 buçuk saat sürüyor tamamını yapmak.artık daral geliyo bunalıyorum.bak aligür kuaföre gitmiştim bana şöyle bir uygulama yaptı: bolca jöleyi saçıma sürdü o kadar çok sürdüki nerdeyse 200 gr. sonra elleriyle aşağıdan yukarıya sıkarak dalgalı şekil verdi.sonra arkaya doğru yatırdı koltuğu aşağıdan saçıma yaklaşık yarım saat düşük devirde fön makinesini tuttu.yanında çalışanlara anlatırken dediki: kollarınız ağrıyana kadar saçı avuçlayıp sıkıcaksınız 3-4 saniye bırakacaksınız sonra düşük devirde dalgalı şekil veren aparatla aşağıdan hareketsiz bi şekilde tutacaksınız..

1 saat sonunda saçlarım maşalı halinden çook çok daha güzel bir şekilde çıktım kuaförden hemde maşa gibi saçım yıpranmadı hemde kalıcı ve çok güzel şekil aldı.
maşa çok uğraştırıyor ve tek başına çok zor bence dalgalıysa saç bol bol jöleyle saça şekil vermek.denendi onaylandı)))))))))):lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben jöle pek sevmiyorum ya semsert oluyo.. benim saçlarım da gür baya.. ve pek beceremiyorum şekillendirmeyi.. kendi haline bırakınca saçlarımı çok daha güzel oluyo, baya bildiğin bukleler oluyo.. bu arada ben de izmittenim kuaför tavsiyesi de alabilirim yani :))

lacrima hemşerim sana kuaför tavsiye ediyim derhal.bilirsin aligür ve mehmet tatlının izmitte şubeleri var ama çoook pahalılar. kenan var ceil kuaförde o aligürden ayrıldı.
kuaför hamza boya konusunsa bir numara özellikle röfle balyajda.
orhan kesim ve makyajda çok iyi.yok daha uygun yerler olsun diyosan cem bey var oda vilayetin orda.kaş almada izmitte bir numara ben(aile ve yakın çevre bana gelir yetenek meselesi) iki numara kuaför ülker var belsa plazada.

ben en son şükran kuaföre gitmiştim fena değil kesimi.. gülseren var düşmanlarını götürebilirsin oraya itinayla bütün saçlarını keser :) travma yaşamıştım onun yüzünden ya resmen

gülserenide bilirim yiğeni arkadaşımdı.yiğeni bile paçozz geziyosa artıkkaydirigubbakcemile3gerisini sen düşün.
bak kesim için ya cem beye git yada 25 ytl uygundur diyosan orhana git.gitmeye karar verdiğinde bana danışabilirsin.nerde kim var kaça kesiyor hangi modeli kim daha iyi kesiyor yardımcı olurum canım.

şu an için kestirmeyi pek düşünmüyorum biraz daha uzasın.. gülserenden sonra cesaret edemiyorum zaten yaa.. rengini biraz açmak istiyordum bi kuaföre sordum açma çok yıpranır dedi..

benimki bundan gayet memnunumm ben alalı uzun zaman oluo başta becerememiştim şimdi becerdimm cok güzel oluoo uzun bi zaman maşalı gezcem kesin
babyliss in düzleştiriciside var bende cok güzel o da babyliss tavsiye ederim cnmm kaydirigubbakcemile3

ya ben sanırım 19 mmliklerden alıcam.. remington olanlar biraz aklıma yattı gibi var mı kullanan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…